Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rozand píše:
A kdyby si všimla dřív (mimochodem osočovat ji z boudy, když může bejt prostě jenom blbá, je vtipný) a řekla mu to, tak by bylo co? Měl by právo rozhodnout a poslat ji na potrat?
Takový názor na zakladatelku melo tady hodně uzivatelek.Ne jen já.
![]()
@rozand píše:
@malá_holka Jo, fakt si to myslím, že by to číst měl a vědět, že když bere atb, má si vzít kondom… Mimochodem mě udivuje, kolik lidí to neví. Já o tom, co snižuje účinky HA, vím, a to jsem ji nikdy nebrala.Ona má buben, on bude živit až do dospělosti. Že má víc možností utéct, je sice blbý pro holku, ale neměl by s tím přece on sám počítat jako s variantou, ne?
On si mel přečíst pribalovy leták,ona mu mela nasadit kondom.A proč jen on?Když je i jeho zodpovědnost číst leták,stejně je její zodpovědnost použít kondom,dat mu jej
@Pidulka1991 píše:
To u nas taly by si vsiml spis on nez ja
Nevim, ale prijit na to v cca decatem tydnu mi taky neprijde tak hrozny. No jo ne kazda cura na test pet dni po testu…
A některá necura ani tři čtyři tydny po,jak tu vidim ![]()
@malá_holka píše:
no jo jenže takhle chlapi nefungujou a baby to moc dobře víse stačí podívat sem, sperma ve stříkačce, zavadění prstem. baby jsou schopny všeho
klidně píchnout gumu, tvrdit že poctivě zobou pilule, maj tělísko. a chlap je otrok péra, ten je rád, že si vůbec užije
![]()
a super nazor, že chlap bude celej život živit
jestli takhle smyšlej všechny, tak se chlapům nedivím, že berou roha i za cenu toho, že budou za nej haj.zla.
@Janiiska píše:
On si mel přečíst pribalovy leták,ona mu mela nasadit kondom.A proč jen on?Když je i jeho zodpovědnost číst leták,stejně je její zodpovědnost použít kondom,dat mu jej
A to někde rozporuju? Ano, je to na obou. To je to, co říkám. To, že má žena HA, nebere muži zodpovědnost a povinnost se o to zajímat.
@Janiiska píše:
A některá necura ani tři čtyři tydny po,jak tu vidim
To ti přijde nějak moc?
Tahle doba snażilkování,hledání dušíků,počítání ovulek a testování se dvakrát do týdne je celkem novodobá záležitost.Takže jo,staré struktuře jako jsem já ty čtyři týdny zase tolik nepřijdou. ![]()
@Janiiska píše:
Takový názor na zakladatelku melo tady hodně uzivatelek.Ne jen já.![]()
A?
Co to je za argument?
@rozand píše:
A to někde rozporuju? Ano, je to na obou. To je to, co říkám. To, že má žena HA, nebere muži zodpovědnost a povinnost se o to zajímat.
Však to čteš ne?Chlapi jsou chudáci a otroci péra,nejsou to lidské zodpovědné bytosti jako my ženy.
Jo humor.
@Janiiska sorry sama jsem resila testovani az tyden po vynechanr MS, protoze driv to podle me nemelo smysl. ms jsem mela nepravidelnou vetsinou +/- 5 Dni. Jenze my se s manzelem nijak nechranili (nikdy), tudiz sance na tehotenstvi byla prakticky vzdy ![]()
@rozand píše:
Stejně jako muž nebere ženě zodpovědnost a povinnost se zajímat o kondom,který mu mohla dat,aby jej použil.
@Anna766 píše:
To ti přijde nějak moc?
Tahle doba snażilkování,hledání dušíků,počítání ovulek a testování se dvakrát do týdne je celkem novodobá záležitost.Takže jo,staré struktuře jako jsem já ty čtyři týdny zase tolik nepřijdou.
To sem nepsala ![]()
@Janiiska píše:
Stejně jako muž nebere ženě zodpovědnost a povinnost se zajímat o kondom,který mu mohla dat,aby jej použil.
Do háje tak já už nevím, jak zdůraznit, že podle mě jsou za to zodpovědní OBA. Takže MUŽ i ŽENA. ![]()
@Janiiska píše:
@rozand píše:
Ano, je to na obou.To stačí.Uklidni se. ![]()