Těhotná přes prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
26.7.18 16:17
@rozand píše:
A kdyby si všimla dřív (mimochodem osočovat ji z boudy, když může bejt prostě jenom blbá, je vtipný) a řekla mu to, tak by bylo co? Měl by právo rozhodnout a poslat ji na potrat? :roll:

Takový názor na zakladatelku melo tady hodně uzivatelek.Ne jen já. :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 16:24
@rozand píše:
@malá_holka Jo, fakt si to myslím, že by to číst měl a vědět, že když bere atb, má si vzít kondom… Mimochodem mě udivuje, kolik lidí to neví. Já o tom, co snižuje účinky HA, vím, a to jsem ji nikdy nebrala.Ona má buben, on bude živit až do dospělosti. Že má víc možností utéct, je sice blbý pro holku, ale neměl by s tím přece on sám počítat jako s variantou, ne? :nevim:

On si mel přečíst pribalovy leták,ona mu mela nasadit kondom.A proč jen on?Když je i jeho zodpovědnost číst leták,stejně je její zodpovědnost použít kondom,dat mu jej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 16:27
@Pidulka1991 píše:
To u nas taly by si vsiml spis on nez ja :lol:
Nevim, ale prijit na to v cca decatem tydnu mi taky neprijde tak hrozny. No jo ne kazda cura na test pet dni po testu :roll:

A některá necura ani tři čtyři tydny po,jak tu vidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 16:30
@malá_holka píše:
no jo jenže takhle chlapi nefungujou a baby to moc dobře ví :nevim: se stačí podívat sem, sperma ve stříkačce, zavadění prstem. baby jsou schopny všeho :nevim: klidně píchnout gumu, tvrdit že poctivě zobou pilule, maj tělísko. a chlap je otrok péra, ten je rád, že si vůbec užije :nevim: :nevim: a super nazor, že chlap bude celej život živit :lol: jestli takhle smyšlej všechny, tak se chlapům nedivím, že berou roha i za cenu toho, že budou za nej haj.zla.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
26.7.18 16:44
@Janiiska píše:
On si mel přečíst pribalovy leták,ona mu mela nasadit kondom.A proč jen on?Když je i jeho zodpovědnost číst leták,stejně je její zodpovědnost použít kondom,dat mu jej

A to někde rozporuju? Ano, je to na obou. To je to, co říkám. To, že má žena HA, nebere muži zodpovědnost a povinnost se o to zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
26.7.18 16:44
@Janiiska píše:
A některá necura ani tři čtyři tydny po,jak tu vidim :)

To ti přijde nějak moc?
Tahle doba snażilkování,hledání dušíků,počítání ovulek a testování se dvakrát do týdne je celkem novodobá záležitost.Takže jo,staré struktuře jako jsem já ty čtyři týdny zase tolik nepřijdou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
26.7.18 16:45
@Janiiska píše:
Takový názor na zakladatelku melo tady hodně uzivatelek.Ne jen já. :) ;)

A? :D Co to je za argument?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
26.7.18 16:47
@rozand píše:
A to někde rozporuju? Ano, je to na obou. To je to, co říkám. To, že má žena HA, nebere muži zodpovědnost a povinnost se o to zajímat.

Však to čteš ne?Chlapi jsou chudáci a otroci péra,nejsou to lidské zodpovědné bytosti jako my ženy.
Jo humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
26.7.18 17:04

@Janiiska sorry sama jsem resila testovani az tyden po vynechanr MS, protoze driv to podle me nemelo smysl. ms jsem mela nepravidelnou vetsinou +/- 5 Dni. Jenze my se s manzelem nijak nechranili (nikdy), tudiz sance na tehotenstvi byla prakticky vzdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 17:13
@rozand píše:

Stejně jako muž nebere ženě zodpovědnost a povinnost se zajímat o kondom,který mu mohla dat,aby jej použil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 17:16
@Anna766 píše:
To ti přijde nějak moc?
Tahle doba snażilkování,hledání dušíků,počítání ovulek a testování se dvakrát do týdne je celkem novodobá záležitost.Takže jo,staré struktuře jako jsem já ty čtyři týdny zase tolik nepřijdou. :lol:

To sem nepsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
26.7.18 17:34
@Janiiska píše:
Stejně jako muž nebere ženě zodpovědnost a povinnost se zajímat o kondom,který mu mohla dat,aby jej použil.

Do háje tak já už nevím, jak zdůraznit, že podle mě jsou za to zodpovědní OBA. Takže MUŽ i ŽENA. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.18 17:37
@Janiiska píše:
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 17:40
@rozand píše:

Ano, je to na obou.To stačí.Uklidni se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.7.18 17:42
@Burj Chalifa píše: :think: :palec:

Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...