Těhotná s Američanem, dítě nechce.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
20.10.20 09:27
@BukvickaMalicka píše:
Takže soustat holky z ucnaku je ruská ruleta…
Na druhou stranu, znám holky vo nemají VS a jsou povahove vyrovnanější i když ne třeba chytřejší, než holky co ji mají. Zase bych vš nebral jako záruku inteligence a kvalitního úložiště na semeno. Pro život je ta povaha důležitější.

bukvicko, nauc se cist, pisi snad neco o vzdelani? :zed: :zed: podsouvas mi neco, co jsem nenapsala a ani nemohla bo ze mezi vzdelanim a inteligenci rozhodne neni rovnitko :mavam:… ocividne lidi s VS moc neznas, bo co jsem mohla za zivot soudit, tak VS z cloveka fakt inteligentniho cloveka neudela :mavam: mozna tak secteleho, cloveka s hlubsimi znalosti konkretniho oboru (i to je obcas k polemice), ale rozhodne ne inteligentniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.10.20 09:53
@markytka3 píše:
bukvicko, nauc se cist, pisi snad neco o vzdelani? :zed: :zed: podsouvas mi neco, co jsem nenapsala a ani nemohla bo ze mezi vzdelanim a inteligenci rozhodne neni rovnitko :mavam:… ocividne lidi s VS moc neznas, bo co jsem mohla za zivot soudit, tak VS z cloveka fakt inteligentniho cloveka neudela :mavam: mozna tak secteleho, cloveka s hlubsimi znalosti konkretniho oboru (i to je obcas k polemice), ale rozhodne ne inteligentniho

Ale já ti nepodsouvam, žes to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.10.20 09:55
@Russet píše:
Na to bych nesázela. Máma otěhotněla v maturitním ročníku na prestižní škole.

Tak sousta každej kdo má pohlavní organy. Ale tu kladnou povahu má jen někdo, bez ohledu na školy.

Znám holky co začali se sexem třeba v 16ti na ucnaku odsukali si divoký roky. A pak byly v pohode, klidný, vyrovnaný. A pár vysokoškolacek, co z různých důvodů o to přišli kolem 20ky. A o vyrovnanosti a zkušenostech tam nemohla být moc řeč. Za mě první případ jasné lepší, i za cenu, že za holka není nejchytřejší.

Příspěvek upraven 20.10.20 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.10.20 09:57
@BukvickaMalicka píše:
Ale já ti nepodsouvam, žes to řekla.

ale pro me to tak vyznelo, sorry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.10.20 20:34

Nemáš vůbec lehkou situaci a není Ti co závidět. Jsi ještě mladá kočka a začínáš poznávat svet. Ať to udelas jakkoliv tak se mu to nebude líbit. Musíš vědět co je pro Tebe dulezite jestli chlap, nebo dítě. Uvažovala jsi třeba o adopci? Někdo by byl moc šťastný. Třeba já se snažím o mimi pres 10 let a bohužel stále nic. Nabízím přímou adopci. Přemýšlej a když by se Ti to zamlouvalo, tak mi prosím napiš. Neber to zlé. Je to návrh a možné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí