Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem na plně vegetariánské stravě počala, odnosila, porodila a odkojila 2 děti. Nevím proč bych zrovna v těhotenství měla měnit něco co funguje, stravovací režim. Jedno z dětí je od 2,5 roku taky vegetarián a druhý je masotarián…prosperují obě zdravotně víc než dobře.
Ahoj, pridavam se
jsem vegetarianka 7 let a ted jsem 14+5. Ze zacatku jsem maso zkusila jist, ale vubec mi to nechutnalo tak jsem se na to vykaslala. Okoli mam nastesti velice tolerantni kdyz je pritel masozravec ![]()
Jsem zkušenější vegetariánka, těhu 5+4, ale nehodlám vůbec nic měnit, jediné co objětuji je, že Femibion 2 obsahuje kapsle rybího tuku, které mi vše vynahradí, ale maso nééé! Jsme uzdravější něž jiné mamky, to mám odzkoušeno. Já jen přejdu přes trávu a hned mám klíště, i když velká nevýhoda, tak rozhodně vím, že mám super zdravou krev, přidávám totiš do všech svých jídel chilli. A letos už jsem klíšťat měla pět!
![]()
Horší je to s vařením pro dcerku 7, kterou mi pomáhá vychovávat bába gulášema, svíčkovou, věčně, věčně, na nože. Nebráním vůbec, aby chodila ve škole školce na běžné obědy, jen tohle je hádka celověkká!
![]()
A kupuji si hodně sóju, to má víc, mnohem víc vitamínů než maso! ![]()