Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jaja84
aha ci ten test je ozaj abo sranda… no je to ozaj ked si budem robit srandu zistite to
![]()
@Kessica ne to ti verime ze ten test je opravdu
ale nevedely jsme jestli se neptas jako ze srandy
kazdopadne kdyz uz jsem te tady dneska zahlidla tak dej vedet zitra co novej test
jsem zvedava.
@jaja84 a coze ste sa tak dali na to, ze si z toho srandu robite?
![]()
@Kessica to bude asi tim ze uz jsme tady dlouho a kdyz nekdo zalozi diskuzi treba priklad ahoj holky, pred tydnem jsem mela nechraneny styk a boli mne bricho muzu byt tehu? tak co ji na to mas odpovedet? a vem si ze jsou tady takovy treba 2denne
a nebo kdyz sem da holcina fotku testu a je tam carka druha tak se pta jestli ji vidime taky
tim to nemyslim na tebe zle
tys mela i grafik a je to logicke kdyz vidim ty teploty ze jsi zkousela test a jsi zvedava
ja bych byla taky ![]()
@jaja84 aha no to chapem
, ale tuto temu som nezalozila ja
ja len, ze tu sa opytam ked sa tu uz daco podobne riesi ![]()
@Kessica ja vim to je dobre zes nezalozila nove tema
tak zitra dej vedet ![]()
Já se Vám teda trochu divím, že si z toho srandu děláte. Diskuzní fora tu jsou od toho a to, že se tu ukazují takové stejné i 2× za den. Prostě si myslím, že když si ho někdo založí, tak chce aby se řešil ten jeho problém a aby to měl pěkně pohromadě člověk. A tak nějakým určitým způsobem ho uklidnili nebo dostali určitou naději, že i někomu jinému se stalo to samé nebo podobné a slyšet několik názorů. A píšete, že jste tu už dloho…nevím, ale chcete říct, že ze začátku jste byly jiné??? Celkem mě to zaráží, že si takhle z někoho děláte srandu…tady bych to nečekala.
@jaja84 normalne sa trasem
dakujem sa mi ani verit este nechce ![]()
@Fruity prosim te hod se do klidu
tady jde spis o otrazky jake jsou tady davany. Jak mame vedet jestli je nekdo tehotnej protoze ho boli bricho nebo ne
o to tady jde.
@Kessica chapu
klidek mamino
to je super. Jak dlouho jste se snazili?
@jaja84 okolo 8 mes.
ale este si to nepripustam… ♥ nervozna som ako pred maturou
![]()