Těhu oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já nosím tehu rifle zhruba od 10tt a koupila jsem je v Hm asi za 700 ve velikosti 38, mají sice tu ten pas až pod prsa, ale drží a to jsem žádné břicho moc neměla potom z ničeho nic vyskocilo a drží, ale taky to byly poslední pěkný rifle, co jsem sehnala zbytek měli samé malé velikosti a C&A bylo zase všechno velké bohužel jinde jsem nic nenašla, ještě jsem si objednala jedny lacláce z lidlu, tak jsem zvědavá co dojde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako první jsem asi ve 12tt pořídila lacláče z Lidlu.
Jsou těhotenské, ale nepadají právě díky laclům, pak jsem taky hodně nosila sukně a šatičky - punčochy mi nevadili… pak jsem postupně dokoupila kalhoty s gumou a teď už teda regulérní kalhoty s těhotenskou kapsou pod prsa a i mikiny a svetry jsem si pořídila, foukalo mi zespod na břicho, jak mi bylo najednou všechno krátký… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabriela93 Taky jsem obe tehotenstvi stravila v dzinach z HM. Nechtelo se mi kupovat nic draheho, ale do prace jsem potrebovala aspon dvoje pekny kalhoty, takze jsem vzdy mela jedny cerny a jedny tmavemodry. Vydrzely mi cely tehotenstvi, cca od 3.mesice az po sestinedeli. Poprve jsem zkousela mraky jinych znacek (Lindex, Esprit, Mango a nekolik eshopu), ale zadne jine mi nesedely tak dobre pres bricho. HM ma vsechny tehu kalhoty dost vysoky, diky tomu pekne sedi i s rostoucim briskem a navic v zime pekne hrejou. Pak jsem tam jeste koupila dve tehotenska tricka a to byla vlastne cela ma vybava, zbytek klasicky z meho satniku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si minulý týden koupila těhotenské kalhoty v Lidlu, zrovna je tam měli a já byla v 8tt, ještě nosím obyč džegíny s gumou a takto netěhotensky, třeba obyč legíny, termopunčochy, šaty, sukně, bych určitě dokázala vydržet, však už se mi to několikrát povedlo, ale zase ta zima je fakt dlouhá a konec budu trávit už v obyč letních šatečkách…S normálními kalhotami mám taky problém, jak je bříško takové nafouklé, ne, že bych se do nich vyloženě nevešla, ale necítím se, navíc je mi teď dost zima, abych nosila své nízké kalhoty, běžně raději nosím vyšší střihy hnedle do pasu („supercurve“ džíny), do kterých nemusím dávat ani pásek a ty mi začali být nepříjemné skoro hned s mokrým testem! Tyhle těhotenské jsou hodně nízké, ale mají tu kapsu, sice je mi volná, ale zase ne tak moc, navíc mi svou měkkostí byly hnedka příjemné, na kalhotech mám pásek, i když uvažuji, že si dozadu všiju stahovací gumu, aby mi fakt sedly i bez pásku, skoro nic jiného teď nenosím