těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
7.4.04 11:33

Zdeni, hlavne se netrap.Ja si vazne myslim, ze je to nadejne.Na zacatek tehotenstvi mas priznaku az dost. V pripade, ze to prece jen nevyjde( a tomu neverim) zustan v klidu. Ja to taky neumim, ale snzim se sec mi sily staci.Jestli jsem taky tehulka, tak si myslim, ze hodne diky tomu, ze jsem tento mesic byla celkem v klidu (diky holkam tady)Zabrou mi hrozne casu. :D :D :D :wink: Jsi na dobre ceste. Divej :arrow: Vladus ta bude mit po tech lecich co beres deti, ze nebude vedet co s nima (ze Vladus :?: :D :wink: )Drzim palecky a manzel at dostane na velikonoce to vase spolecne, uhnizdene vajicko. Za nejaky cas az udrzi pastelku udela vam z bytu kraslici :arrow: jako vzpominku na tyhle velikonoce. :D 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 11:47

těhule?

Ahojky holky,teeeeedaaaa chvilku tady človek neni-byla jsem na krev a uz je tady dalsi těhulka.Mooooc gratuluji!!Jinak já teda byla dneska na tu krev-udělají mi vyšetření všeho co z krve zjistit jde,bude to do týdne tak jsem moc zvědavá. :?: Jinak já jsem snažilka teprve třetí měsíc a nedokážu si představit že bych tohle měla vydržet 2 roky.Tak na mě myslete a já na vás taky myslím-ať už jsme tady všechny brzy těhulky.Ahoj Gabka :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 11:51

vladus,
moc ti gratuluji :D :D . a s tou podprdou nevahej. ja si ji koupila na zacatku 2.mesice, totiz mne prsa i hrozne povyrastli ale ted jakoby se troska odlahcili :? . a boli stale!
a co se tyce rifly, stale nosim stejne vypasovane. samozrejme mne nerezou. zhubla jsem totiz 2kg, takze to na mne vubec neni videt - jenom ty prsa si chlapy vsimli :D
danka11+4

• Citovat
  • Upravit
176
7.4.04 11:53

No Vladus, ja to rikala, ze JOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Je to super, moc ti to preju, samozrejme i ostatnim snazilkam!!!
Na tak kratkou dobu se mi ta tvoje HCG zda taky nejaka vysoka, tak ze by jsme se v:,–(ily, ze tam jsou 2????
Pa Vichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.4.04 12:22

Vladuska,
velmi blahozelam, vsetko vyslo presne tak ako si si priala…pamatam ako si tu este pred nejakym tyzdnom pisala, ze bejbinko by ti bodlo prave teraz…:o) som velmi velmi stastna…
je to zaroven aj povzbudenie pre nas, ostatne snazilky…aj ked ja teda neviem, ci uz tento mesiac. prepadaju ma divne myslienky a smutna nalada (ale to nie kvoli tvojmu pozitivnemu testu!)…
lebo najprv ma po ovu a snazenicku pichalo v podbrusku (tento vikend a este v pondelok), ale prsia ma vobec nebolia, tak ako to vy popisujete..:((
ale zas na druhej strane, minuly mesiac ma po ovulacii prsia velmi boleli a aj brusko a myslela som si, ze som stopro tehotna a nebola som…ktovie, mozno tento mesiac naopak…uz som z toho cakania cela nervozna:-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.4.04 12:57

Ahoj holčiny, tak jsem tu po obídku a jsem z toho všeho nějak pořád ještě rozklepaná :? . Vůbec si nemůžu zvyknout na tu představu, že budu opravdu mamina. I když se člověk těší sebe víc tak je to stejně pořádná změna ( i když zatím není vidět ). Moc Vám všem děkuju za krásné gratulace opravdu jste mě krásně zahřály u srdíčka. :D Je krásný, že takhle držíme při sobě. Doufám, že teď už budu od vás slýchávat jen samé dobré zprávičky a že si budeme ty naše bříška moct navzájem porovnávat.

Vichy, vážně se Ti to zdá tak moc vysoké, kolik si měla na začátku ty :?: Já jsem sice mluvila o třech dětech, ale né hned najednou 8O ( i když na druhou stranu ty dva porody bych si klidně s chutí odpustila :lol: )

Alienka, nesmutni jsou i takové maminky, které o prsech celé těhotenství vůbec neví. Bude to OK, neboj :lol:

Dančo - jak je možná zhubnou 2 kg při těhotenství, jestli máš nějaký zvláštní recept pošli mi ho sím. Ale pokud je Ti jen blbě tak to mi neposílej, to teda pěkně děkuju :wink:

Gabko - uvidíš že testíky budou OK a Vám se taky zadaří mimísek. Vždyť jaro je tu od toho 8) . Tak snažení zdar :)

Zdeni - máš úžasné příznaky skoro takové jsem měla taky, tak držím pěsti a dej vědět každou změnu, jsem zvědavá :wink:

Gabrielko - s tou kraslicí ti teda pěkně děkuju, ale když už budeme v těch změnách :) tak by to možná ani tolik nevadilo. Stejnak jestli se vaše věštby vyplní tak to bude u nás vypadat víc jako v mateřské školce :wink: a né v bytě. :roll:

Tak teď zase nechám trochu prostoru na netu pro Vás, tak ještě jednou moc děkuju a brzo taky //, pa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.04 13:43

holky děkuji, jak budu něco vědět tak určitě napíšu jo? no jsem napnutá, ale raději na to nemyslet, holky jak já jsem ráda, že Vás mám, tak ještě jednou děkuji za přáníčka,
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
1719
7.4.04 15:12

Ahojky Vladus dekuji za radu (to jsem ja s tema praskama co nevim zda muz byt tehu), Ms mam dostatnekdy o Velikonocich (snad, ja to nevim presne..) a tak do te doby snad vydrzim netestovat, i kdyz se znam nejradsi bzch hnedka..
Ale kazdopadne Tobě MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC
gratuluju k mimískovi( mimískům :wink: ) v bříšku a ať jste všichni zdraví a v pohodě*pá pá Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.4.04 15:41

Vladuš, moc moc blahopřeji ! Je super že vám to vyšlo. Jsem z tebe celá natěšená, doufám že mi ten clos.. taky pomůže. už se nemůžu dočkat až mi skončí mens. a budeme se s manžílkem tulit. :oops:
 very

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.4.04 16:09

Čauky Klaris, děkuji za krásnou gratulaci a Ty se ničeho neboj mimísek není blbej a ví moc dobře kdy má přijít :lol: . Uvidíš, že to bude vše v nejlepším pořádku a i kdyby to náhodou tenhle měsíc nevyšlo ( jako že určitě vyjde ) tak věř že ten mimísek ví proč to odkládal ( třeba zrovna kvůli těm chemikáliím - chce být přece co nejzdravější :! ) a přijde až budeš pro něho tím nejlepším pelíškem :lol: .
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.4.04 16:18

Ahoj Very, děkuji, děkuji, děkuji, holky vy jste na mě dneska tááák hodný, jsem z toho v sedmým nebíčku :lol:
Věřím, že se to stopro povede, já tim práškům strašně věřila a povedlo se, tak musíš taky věřit a bude to fajny - uvidíš :!
A vůbec, jestli jich tam těch mimísků na mě opravdu čeká několik, tak mě v tom přece nemůžete nechat, holčiny moje, úplně samotnou to by mě bylo moc smutno :( .
Tak jen hezky bašti a budu zvědavá kolik se jich rozhodne zabydlet v Tvém pelíšku :lol: . čauky Vladuš
PS: asi si koupím „Rychlý špunty“ a pořádně to oslavím :! , manžílkovi samozřejmě koupím něco lepšího ( za odměnu :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.04 16:53

tak holky, chystám se už k domovu, cítím se dost unaveně, a ještě mám takový divný pocit jako kdybych to nebyla já? no asi už mi hrabe na maják hahahah, tak ještě jednou blahopřeji vladuš k mimískovi-kům, jsem stráášně rádaa, že ti to dopadlo dobře, určitě dám vědět jak jsem dopadla já, holčiny mějte příjemný večer a brzoučko //
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 17:14

Ahoj Vladuš,
tak jsem právě volala k doktorovi a on mi potvrdil, že jsem opravdu těhotná!!!! Sice je hladina hCG ještě hodně nízká, ale je. Takže jdu příští týden ještě na jeden odběr, aby viděli o kolik hodnota za ten týden vyroste. Ale těhotná jsem prý určitě :P . Jsem strašně šťastná. Děkuju ti za uklidnění a přeju, ať je u tebe vše o.k.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 18:11

Ahoj Vladus, s temi pastelkami jsem to myslela spis na to Zdencino „vajicko“, ale mas pravdu, ze vas to taky nemine. :D :! Teda holky ja mam takovou depku :cry: :cry: Brecim jen jsem se probudila. Prsa horsi a horsi a pritom vim, ze to je jen v me hlave. :cry: Dnes mam hodne vyrizovani a tak to treba nejak rozdejcham. :( Mejte se krasne :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
155
7.4.04 22:15

Gabrielo, nebud smutna, bude lepsie, uvidis:o)
ale musim povedat, ze ani ja dnes nemam nijak extra naladu, od rana ma prepada akoby melancholia…neviem cim to bude…hadam sme len na sebe neobjavili dalsi tehotensky priznak:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí