těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.4.04 13:55

Ahoj holky, na emimčo se koukám skoro každý den, ale ještě jsem se nikdy aktivně nezapojila. Dá se říct, že jsem taky snažilka, v únoru jsem si vzala poslední tabletku HA. Chtěla bych se vás jenom zeptat, za dva dny mi má proběhnou podle mých výpočtů ovu, ale manžel dostal chřipku a bere ňáký prášky, jestli ty prášky nebudou mít vliv na kvalitu spermií :oops: ? Jestli se teda máme pokoušet nebo to nemá cenu. Sleduju tuhle diskuzi od února a tobě Gábi držím pěstičky a ostatním holkám taky. Díky moc za odpověď . Lída

• Citovat
  • Upravit
155
8.4.04 14:30

holky moje zlate,
urcite nam to raz vyjde…neriesme depresie, zdenka, gabca…
ja vam teda neviem, ale som tak nejako zvlastne vyrovnana tento mesiac…radsej sa snazim na to ani nemysliet, zeby to mohlo vyjst.
minuly mesiac (prvy mesiac snazenia) som bola hrozne nervozna a mala som vsetky tehotenske priznaky…ale tento mesiac nemam skoro ziadne fyzicke priznaky, okrem toho bolenia brucha cez vikend…a pritom sme sa tento mesiac snazili ovela viac a v spravnejsom case ako minule:o)
Gabrielo: prosim ta, uz ziadne tehulkovske priznaky tu nepis, mam taky pocit, ze vzdy ked nejaky priznak napises, ochvilu ho pozorujem na sebe!:o)))))))
vcera si spominala depresiu-spomenula som si, ze aj ja som mala cela den zlu naladu. dnes tu pises o zavratiach a hele- uz od rana sa mi toci v hlave! fakt, prisaham, ze si nevymyslam. dufam ze tie tvoje priznaky nie su nakazlive, hehe, ale zeby preleteli takto cez ocean?:o)))

Lida, vitaj medzi nami, drzim palce, aby vam to vyslo cim skor, ale s tou tvojou otazkou ti neporadim, lebo neviem…
no my tu na slovensku mame zajtra statny sviatok, takze nam zacinaju krasne 4 dni volna, prajem vam vsetkym krasne sviatky, ale este sa tu pridem kuknut dnes.
 pap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.4.04 14:35

Ahoj Liduš, moc Tě mez námi vítám :!
Záleží na tom jaké prášky bere. Pokud jen nějaký paralen nebo něco podobného tak by to podle mě nemělo vadit. A jestli něco silnějšího tak to opravdu přesně nevím, ale někde jsem slyšela, že pokud je partner jinak v pohodě tak by takhle krátkodobé užívání vadit nemělo, mnohem horší je to prý u ženy ta může mít ty léky v sobě ještě delší dobu po oplodnění usazené. :( Ale je to jen můj názor tak to ber prosím s rezervou ( nejsem žádný profík 8) ).
Ale každopádně jestli se manžílek na tulení cítí, tak to s ním zase tak špatný nebude :oops: a překážet by Vám nemělo nic :lol:
Tak ať manžílek hodně bumbá ( myslím samozřejmě čajíčky :roll: ) a přeji ať se Vám mimís povede a Ty nám brzy nahlásíš // :lol:
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.4.04 14:47

ahojky Vladuš, díky za povzbuzení, je fakt, že se mažílek na tulení cítí vždycky, ať je mu co je mu. Teď přesně nevím co bere za prášky, jednoduchej Paralen to ale není, asi ho budu nalívat čajíčky a doufat že to výjde. Zatím využíváme jenom tulení ob den jako Gabriela a po tulení nožky vzhůru. To jsem chytrá co, ale to mám tady od vás holčin. zatím Pá Lída

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.04 15:32

Ahoj Liduš a vlastně vůbec všechny maminky těhulky a všechny snažilky,
jestli Tě to trošku uklidní můj manžílek měl v „den D“ horečku skoro 39, bral Paralen a navíc jak už jsem psala čekalo nás umělé oplodnění, přirozenou cestou nám doktoři dávali šanci o.o..% no a povedlo se, takže žádné obavy. Jsem v desátém týdnu a cítím se báječně.
Holčiny všem pěkné Velikonoce
Kráčmerka a fazolka 9+3 :P

• Citovat
  • Upravit
1512
8.4.04 18:51

hele holky,

je tu nejak mooc komentaru. nechcete si udelat nejakej dennicek, bylo by to mnohem prohlednejsi. ale to je jen napad. 8)
lido, nech tomu volnej prubeh , kdyz to ma byt tenhle mesic tak mimis si tte najde :wink: ja jsem si taky myslela ze jsem prepasla ovu, protoze misto tuleni jsem oslavovala narozky a taky sme byly na dovolene lyzovat a vubec se nam nechtelo tulit. a ten cervik se tam zavrtal :D a hezky sem ho zapila :D .
danka12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.4.04 19:42

Ahoj Lidus, vitam te do rad snazilek a preji ti, aby jsi se z nasich rad presunula co nejdriv do rad tehulek a nasledne maminek :D :wink: .
Pozoruji, ze tu vznikl pekny zmatek. Jsme tady dve Gabriely Jedna se podepisuje Gabka (snazi se ob den) a ja Gabriela (mi praktikujem ovul. testy a 3denni pauzu pred timto obdobim, ale az tento mesic. Zmenili jsme tektiku. :D Predtim taky tuleni ob den. :oops: ) Nejsme jedna , ale jde nam o stejnou vec a to mit miminko a to co mozna nejdriv. :D Jak to tak sleduju, jsme na tom stejne blbe.
Za podporu dekuji, pokud nejsem ta G, kterou jsi myslela, tak <ostatni holka> jsem urcite. :roll:
S temi prasky co bere manzel ti moc neporadim, ale ja bych do toho asi sla. Mam pocit, ze jestli to bude mit nahodou nejaky vliv na spermijky, tak se nestane vic nez to, ze budou nekvalitni a proste se nezadari. :idea: A budete se muset pokusit dalsi mesic. Asi bych se priklanela k nazoru Vladus, totiz ze kdyby si je jedla ty bylo by to horsi. Tak si to snazenicko pekne uzijte a at je vysledek zdrave miminko.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.04 19:49

Ahoj Zdeni, hlavu vzhuru. Odeme to sedi co :?: , ale ja jsem neco jineho, proste ztraceny pripad. Vladus jancila-( promin Vladus, ale byla jsi stejna :D :wink: ) uplne stejne jako ty a uz je tehulka. :D Drzim ti palecky a tesim se, ze po Velikonocich nahlasis //.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.04 20:23

Ahoj Very, vim, ze neblbnu sama.Jen uz tim nekdy lezu na nervy sama sobe. Pripadam si neprosto nemozna. :idea: Copak sekra nemam na vic=mimi nez na nejake blbe falesne priznaky :?: :idea: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bazalni teplotu si merim, ale na 37 stupnich nejsem ani nahodou. :( :cry: Teplota mi sice porad jeste kazdym dnem stoupa, ale 37 tam neni. Nekde uz jsem tady psala, ze mi manzel koupil specialni teplomer na mereni BT. U teplomeru byla prilozena tabulka na zapisovani namerenych hodnot a zakresleni do grafu. Nejnizsi mozna teplota, ktera je mozna tam zapsat je 96,8F=ani ne 36C. Ja jsem vsak bezne pod timto limitem, ktery tam vlastne ani nejde zapsat.Pokud je nutne mit v tehotenstvi BT min. 37C , tak na 100% tehu. nejsem. Posledni namerena BT je 98F coz odpovida 36,66666…C. Je asi treti den po ovulaci a 11dc. Delku cyklu mam 28 dni presne na chlup.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.04 20:45

Alien-ka slibuji, ze uz zadny novy priznak nenpisu. :D Krome BT37C , kterou pravdepodobne neumim (no co :?: :! nikdo nejsme dokonalej.Tak treba pristi mesic ):D :cry: )mam uz vsechny. Je mi lito, ze jsem ti zamotala tekhle hlavicku. :cry: Promin :! :! :! Dam si vazne chvilku pauzu a budu „vas“ jen cist. Mam ted cerne myslenky a ty se sem vazne moc nehodi. Neco jineho je si trochu postezovat. Klidne si stezuzujte, pokud to potebujete i kdyz ja vam ptreju, aby jste tech duvodu meli co mozna nejmin.. Vzdyt se ne nadarmo zika , ze zdilena bolest je polovicni.Az mi bude lip ozvu se.Zatim se mejte vsichni mooooc hezky. Milujte se a mnozte se :D . A vsem vesele Velikonoce :! :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.04 21:03

Very, samozrejme nejsem 11dc ale 18. Nejak jsem to blbe napsala. 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.04 03:49

Ahoj holcinky, nemuzu si odpustit jeste jednu otazku. Nevite nekdo, co by se stalo, kdyby se mi zrale vajicko neuvolnovalo s vajecniku? Jde mi o to, ze ovul. testy mivam jak pozitivni tak negativni, predpokladam tedy, ze ovuluji. I BT to „dokazuje“. Jenze od ovulace citim takovy mirny tlak v pravem podbrisku, myslim, ze v miste kde je vajecnik. Stejne pocity mam kazdy mesic. Mozna ze to s tim nesouvisi, protoze jedenny rozdil je v tom, ze se nedostane do vejcovodu a nemuze byt tedy oplodneno, ale zanikne „normalne“ ve vajecniku. Ale zajimalo by me, jestli to muze poznat jen lekar (jak predpokladam)a to nejakym vysetranim :?: a nebo to muzu poznat sama :?:
Dnesek jsem prospala a citim se mnohem lepe. Snad i proto, ze se nademnou ma hlava ustrnula a vsechny falesne priznaky jsou pryc. Od vcerejsiho dne opravdu ani jeden.Sice mi to vzalo i tu posledni nadeji na to, ze bych mohla byt tehulka, ale aspon si nepripadam jako psychopat. Tak ted uz se jen nejak smirit s tim, ze mimi zase nebude. :cry: Asi ta moje zaklonena deloha bude vetsi problem, nez jsem si dokazala pripustit. Doufam, ze tech problemu neni vic. :cry:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.04 04:16

Very, ted vecer jsem si namerila BT 37,1C ceskym teplomerem a americkym 98,62F coz tem celsium odpovida- samozrejme, ze jinak merim rano po probuzeni a vzdy ve stejnou dobu a na stejnem miste… Ale i tak by me zajimalo jestli to neco znamena i kdyz je to merene vecer a proti vsem pravidlum:?: . Uz jsem to nekolikret vecer zkousela a to jen pro porovnani stupnu C a F :D (magor noooo 8O :D ), ale takhle vysokou teplotu jsem dosud nemela :wink: .Diky za odpoved.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.04 08:11

ahoj holky, tak už máme pátek, a zítra ráno budu testovat zda budu mít velikonoční překvapeníčko nebo ne, bojím se, přeji všem velmi krásný a slunečný den, a ať se vám splní všechna přáníčka, já jsem na tom stejně, bradavky mě svrbí, chvílemi je to nepříjemné hlavně když je mi zima, a břicho už mě zase nebolí, tak nevím? holky držím vám palečky a brzoučko //
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.04 08:36

Ahoj všechny snažilky, těhulky a předsnažilky. Můžu mezi vás??? Čtu Vaší diskusi od začátku a nedávno jsem taky psala, že bysme si rádi s manželem přivezli z dovolené fazolku :) Právě prožívám, doufám, předposlední MS, protože po té další odjíždíme a já se budu tulit jak o závod (to se bude manžílkovi líbit) :oops: Příští týden jdu ke gynekologovi a chci ho pěkně podrobit výslechu. Na co se mám myslíte zeptat? Chtěla bych, aby mi řekl jestli třeba nemám zakloněnou dělohu a jestli by se nepodíval ultrazvukem jak zraje vajíčko. Nebo je to blbý? Nechci vypadat nějak trapně, ale zase chci mít všechno podchycený :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky