těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
7.4.04 09:13

Ahoj Jani, vůbec si nemyslím, že je na krev brzo. Mě dokonce doktorka řekla, že když MS nepřijdou do pondělí abych v úterý přišla na krev, že z ní se to dá už dost přesně určit. Takže je ta tvoje sestřička pěkná hlupka :roll: , takhle Tě vystrašit.
Já mám taky ještě trochu strach, ale zas si říkám, že kdyby tam vůbec nic nebylo, tak by ty testíky ( u mě už 4 ) vůbec nic neukázaly.
Kdy budeš vědět výsledky :?: , já až v půl jedenáctý :( .
Tak dej určitě vědět jak jsi dopadla, a neboj určitě nám to oběma jenom potvrdí :lol: čauky Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.04 09:42

Ahoj Vladus, s tou adopci jsi me trochu zklamala, ale nejak to zvladnu. :cry: :lol: Ty bradavky to je teda fakt peklo. :o Na tehu priznaky se mi zda moc brzo. Ale tohle uz neni ani falesna brezost to je normalni masochismus. 8O Navic me zacina bolet i brisko, ale jen malinko.Samozrejme na tebe myslim a drzim palecky,ale jsem presvedcena, ze je vse OK. :D :! Ten casovej posun mi taky dost vadi, ale co nadelam :(
Paaa Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2773
7.4.04 09:44

Mikino, okamžitě bych změnila doktora :! , a první, oč bych u nového požádala, by bylo vyšetřeí krve (hladiny hormonů), ultrazvuk (srůsty, apod.) a informaci, zda nemáš. např. zakloněnou dělohu, zkrátka bych mu řekla, že chci být co nejdříve těhu a potřebuji max. informací o svém zdravotním stavu (vzhledem k tomu dvouletému snažení). Nevím, jestli si měříš BT nebo nepoužíváš OVU testy, ale asi bych zkusila i toto, a hlavní je se ob den tulit !!!!! :wink:
Mě lékař oznámil zasrůstaný vaječník a dává mi půl roku na pokusy (první nevyšel :( ). Pak se srůsty rozruší a uvidí se, co dál. :oops:

Ještě jsem si vzpomněla, že je také možné, že jsi alergická na manželovy spermijky, i to se dá řešit, naopak po nějakou dobu) sex. abstinencí.

Takže - hlavu vzhůru, vyměň doktora a hurá do snažení :twisted: :D :! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.4.04 10:01

Vladus,
cakam teda do tej pol jedenstej, ake novinky nam napises…daj potom hned vediet…a napis prosim ta, ze co ti to v tej krvi presne zistuju…
tyvole, zda sa mi to ako krasny sen, ze sa ti podarilo otehotniet takto rychlo…ale velmi ti to prajem a opatruj sa…a ziadne uzke rifle, rozumies??!!:o)))))) ...................................................................................................
Gabrielo, ja mam dostat MS 15.4., to znamena, ze uz by som pomaly aj mohla zacat testovat, nie?:o)))ale asi radsej nie, nebudem na to mysliet, v piatok ideme s manzelom do Ciech navstivit starych kamosov z vysokej skoly, budeme tam az do pondelka, uzijeme si spolocne Velkonocne svitaky, takze mi to cakanie na testovanie, resp. MS rychlejsie ubehne…ale mysliet na to zrejme neprestanem, kedze ta moja kamoska co sa nou ideme sa uz tiez rok pokusa otehotniet a zatial nic…a je z toho uz dost smutna a tak… .......................................................................................................
Tak sa majte pekne holky, idem nieco robit a potom pridem opat kuk na vas:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.04 10:25

Ahoj Alien-ka snad uz by jsi testovat mohla, ale radsi jeste vydrz.Pokud to prece jen nevydrzis, neber pripadny negativni vysledek za smerodatny. Je to prece jen brzo.
Je super, ze mas naplanovany program, urcite ti cas rychleji utece.Tve kamaradnky je mi lito, ale verim, ze se to nakonec podari.Mozna to chce jen nejak popostrcit.Traba zjistis, ze nezna nektere figliky, jako napriklad (prstikovou metodu, podkladat zadecek, nebo naopak lezet ne brisku, ovul testy,BT…)A budes ji moct poradit.Rok je dlouha doba asi pro kazdou holcinu, ktera touzi po miminku.Tak drzim palce vam obema.Jo a kdyby selhalo uplne vsecno,tak at „prijde“ sem k nam. Jeste mame slibeny jeden prskanecek od tehulky Vladus, tak se rozdelime. :D U me uz zabral ten prvni :D :D :D - kez by :roll:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
67
7.4.04 10:25

Holčičky moje zlatý, jdduuuuuu na toooooo. Tak mi držte palečky, jsem rozklepaná jako prvnička :oops:
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.04 10:31

Jo Vladi, prosim te :arrow: jak dlouho te bolely ty bradavky :?: Vim sice, ze u me to muze byt jinak a i priciny jsou asi jine :cry: , ale i tak me to zajima.Napis prosim prosim smutne koukam :( :( .
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 10:33

Chtela jsem jit spat, ale na vysledky si jeste pockam.DRZIM VSECHNY CO MAM :! :! :! :!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 10:33

ahoj vladuš děkuji za podporu, a strááášně moc ti držím palečky ať to všechno dobře dopadne, ale věřím, že jsi těhulka a vše je ok!! no já mám jen ty prsa, ale je to opravdu chvílemi nepříjemné, jinak nic, sem tak mi pobolívá břicho. tak hodně štěstíčka vladuš, myslím na tebe a hlavně tfuj tfuj tfuj…
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 10:53

Teda Zdenko to vypada opravdu slibne 8O .Byt tebou ,tak uz si nekupuji nic co v tehotenstvi neuziju. :D :D Hodne stesi :D .
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
67
7.4.04 10:55

Holčičky moje zlatý, jééééééééééééééé toooooooooo taaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Mááááááám stašnou radooooooooooos! Tak už mně snad můžete bez obav gratulovat. Paní doktorka mi řekla že je v krvi hodnota ( myslím že HCG ) 966 jednotek!!!!!!!!! A prý je to na tak krátkou dobu těhotenství pěkně vysoká hodnota ( tak že by tam byli opravdu ty prckové dva :?: :lol: ). V úterý mám jít znovu na UTZ a tam prý už by snad měl být ten váček vidět, huráááááááááá :D
Takže holčiny není to zas tak nemožné, všechno to i Vám dobře dopadne.
Takže těď ještě jednou a naostro: PPPPPPPPRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přeju Vám ať Vás ty těhu bacilky skolí a budeme všechny móóc krásný maminy, uvidíte :P :!
Mám slzičky na krajíčku asi to dneska pořádně obrečím ( samozřejmě štěstíčkem) :lol:
papa a děkuji za Vaší podporu v té hrozné předešlé hodině, Vladuš a zabydlující se mimčo ( -a).

Ahoj Gabrielko, děkuji že jsi počkala a neusnula, přece jenom přímý přenos je přímí přenos. Doufám, že jsi ten bacil pořádně chytila a už nepustíš, když jsem mu kvůli tobě zaplatila letenku až do USA. :lol:
A ty bradavky jsem měla citlivé už asi 2/3 dny po tom správném mazleníčku a trvalo to skoro do teď, ale teď už mě prsiště bolí pořádně a celé ( asi budu muset nakoupit nové prádelko :o ).
Tak držím palečky i Tobě, a už běž konečně spinkat ať jste s mimískem odpočatí. Čauky Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.04 10:59

gabi, no já nevím, první měsíc jsem brala clostilbegyt a ještě jsem dostala injekci pregnyl, no a teď čekám, nechala jsem si ušít šaty na léto, a mám je už pomalu ušité byla jsem na poslední zkoušce, no prsa mě bolí, ale jinak nic, jsem tedy utahaná, ale to si myslím, že mám z práce jsem tady sama kolega je nemocný, tak uvidím, beru ultrogestan, a o velikonocích bych to měla dostat mám doma koupené 2 těhot. testy, ale bojím se je použít, už jsem v sobotu brečela, že se to nepovedlo zase, snažím se na to moc nemyslet, ale to nejde, ale ty prsa to je opravdu nepříjemné, takové svrbění
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 11:01

wow!!!!!!!!!!!!!!! blahopřeji ti vladuš, jsem moc ráda, že jsi konečně šťastná, přeji ti aby ti celé těhu proběhlo v pořádku, tak jsem šťastná až z toho brečím, protože jsem ti tak držela pěstičky, tak se hlavně opatruj
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 11:02

wow!!!!!!!!!!!!!!! blahopřeji ti vladuš, jsem moc ráda, že jsi konečně šťastná, přeji ti aby ti celé těhu proběhlo v pořádku, tak jsem šťastná až z toho brečím, protože jsem ti tak držela pěstičky, tak se hlavně opatruj
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 11:17

Vladus ,jeste jednou gratuliji.Je to super :D Ja jsem ti rikala, ze se vam letosni vanoce trochu prodrazi :D No ja bych tu dvojku byt tebou jeste neuzavirala, aby ten zbytek deticek nemel pocit, ze jsou chudinky nechteny.
Za prskanecek dekuji, myslim, ze se mi bude jeste hodit.Moc tomu neverim, ale trba je to opravdu fazolka.Tak jdu spinkat at si to nerozmysli.
Pa Gabriela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí