těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
5.4.04 08:54

Re: těhule?

Ahoj Gabko, pokud se to nerozjede tak nevěš hlavu. Slyšela jsem od pár snažilek ( už bejvalých ), že některé z nich v době, kdy by měla být MS, taky špinily - ale MS se nerozjela a byly v tom… :o
TAk vydrž a dej vědět, a i kdyby tak takové dubňátko by taky nemuselo být špatné???!! :)
pa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.4.04 09:03

Ahoj Dancul, moc Ti děkuji za osvětlení, už se v tom začínám trošku orientovat. Do maminek se určitě zapojí, ale raději až to bude na 100% potvrzené od doktorky a budu si jistá, že je vše OK.
Dnes jsem 32 DC a ráno jsem opět neodolala a udělala si těhu testík. Byla jsem zvědavá jak se proužek za 3 dny změnil ( vím že jsem blázínek nedočkavej :wink: ) ale proužek je stále slabší než proužek kontolní ( ale hlavně že je tam :D ). Tak snad to bude v pořádu a fazolka poroste jak má :P . Zítra jdu na krev a nevím kdy budu vědět vísledky, ale každopádně Vám dám tu radostnou zprávu vědět.
Tak všechny snažilky hlavu vzhůru a dobrou náladu a uvidíte jak se bude těm spermijkám, holkám šikovným, lépe pracovat… :o
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.04 09:27

Ahoj Gabko, nemuzu jinak nez souhlasit s Vladus. A i kdyby to nakonec nevyslo a MS se prece ukazala v plne sve krase, je to vlastne zacatek dalsi nadeje. :wink: Za par dni se muzete s manzilkem zacit znovu snazit. U vas tusim obden ze? :lol: :lol:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
176
5.4.04 09:38

Ahojky,
Vladus, já jsem dneska 10+0 tt, tzn., že jsem dneska začala 11 týden. Počítá se to od posledních měsíčků, já je měla 25.1. Zítra budu 10+1, pozítří 10+2 atd......příští pondělí budu 11+0 (budu začínat 12.týden) - TO JENOM JEŠTĚ NA VYSVĚTLENOU! Přeju ti štěstíčko na zítřek a určitě dej vědět, jak jsi dopadla.
Jinak k té OVU : já nikdy při ní neměla bolesti, ale jenom naposledy po OVU, když už se mi tam uhnízďoval mimísek, tak mě asi týden tlačilo břicho ( nebolelo, ale jenom tlačilo), pak to přestalo, no a začalo bolet, tak jak jsem to tady jednou už psala.
A Gabko, jak to dopadlo s tebou?
Pa Vichy + embí 10+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.04 09:43

No - my uz jsme breznove snazenicko definitivne uzavreli. A mame za sebou dokonce i to dubnove (tedy alespon to snazeni v pravem slova smyslu) :oops: . V pondeli rano to jeste pojistime :oops: udelam posledni ovul. test, abych se utvrdila, ze je ovul.opravdu u konce. Delali jsme co jsme mohli, tak doufam, ze to mimisek nalezite oceni a uhnizdi se. :wink: Teda nejradsi bych si zitra udelala misto ovul.testu testik tehotensky :roll: To zase budou perne dva tydny. :( Tak mi drzte prosim palce.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.4.04 09:50

Ahoj Vladus,preji hodne stesti pri vsech testech a neboj urcite je vse jak ma byt. :! :! V kazdem pripade dej vedet. Hodne pis ,vlastne vsichni hodne piste at mi tech 14 dni rychleji utece :D
Paaaaa Gabriela

• Citovat
  • Upravit
67
5.4.04 10:52

Ahoj Vichy, takž já když jsem měla poslední měsíčky 5.3. tak bych měla být 4tt+3??? A nebylo by spíš lepší to počítat od OVU a tímpádem i od té správné oplodňovacího mazleníčka ( tedy pokud to víš ). My jsme měli oplodňovací mazleníčko 19.3. a z 19/20 proběhla OVU, tak bych spíš měla být 2tt+3, nebo se mýlím??? :(
A prosím popiš mi jak Tě to bříško bolelo, jsem líná to hledat na zpět… :roll:
Mě bolelo do soboty tak jako když mám MS, ale teď mám občas takový jiný pocit. Někdy tak jako křeč v podbřišku a jindy takové tlaky a píchání.
Tak piš piš piš ať se něco přiučím, zatím díkes Vladuš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.4.04 11:00

Ahojky Gabrielko, to jste s tím snaženíčkem dost chvátali, že už jste takhle vepředu??! Ale jestli jste byli s manžílkem opravdu tak moc pracovití :lol: jak píšeš, tak to bude určitě mimísek již na cestě.
Neboj budem Ti držet poctivě palečky a Ty buď v pohodě a žádný nervíky to nemají mimískové rádi ( to jsem teď chytrá co???) 8O
Tak každou malinkou změnu dej vědět a já se taky ozvu jak budu zítra zpět od DR.
papa a drž se Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.04 11:31

Ahoj Vladus +mimi :D No nevim, jestli jsme se snazenickem chvatali nebo ne, ale ovulace je asi nenavratne za nama a tudiz nam nezbyva nic jinoho, nez to pomalu ale jiste uzavrit a cekat na vysledek. :roll: Chvilemi to nase snazenicko pripominalo spis akrobaticke predstaveni. Vyzkouseli jsme vsechny rady a metody, ktere jsem i diky tobe nastudovala. :P No mimisek se bude muset smirit s tim, ze lepsi uz to nebude (prece jen uz nam neni 18) :( Presto jsme ale zvladli sexika ze zadu a hlavou dolu-teda hlavou dolu jsem samozrejme byla ja).No a potom jeste hodinu v klidu, vleze na brichu (mam mirne zaklonenou delohu). :cry: Teda co mi pro ty mimisky nekdy delame za kraviny :?: :D :wink: Utikam spinka uz tu mame Po pul treti rano, asi uz jsme taky presli na letni cas :lol:
Paa a tesim se na nove zpravicky!!!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
18
5.4.04 11:32

ahoj holky, čtu vás už od začátku a ráda bych se tě vlaďko zeptala na ten clostilbegyt. s manželem se taky už skoro rok pokoušíme o mimi a zatím nic. teď bych taky měla brát ten clost… je jedno jestli si ho vezmu ráno nebo večer? a kdy tě bolelo to břicho? až už jsi to měla využívané a měla být OVU ? díky verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.4.04 11:56

Ahojky Very, já jsem začala brát Clos.. od pátého dne měsíčků ( tedy měsíčky byly 5.3. a Clos.. jsem začala brát 9.3.) a brala jsem ho 2× denně, ráno a večír, pět dnů až do 13.3. :?
Nevím přesně kdy bolesti bříška začaly, ale 16.3 jsem byla u DR. na ultrazvuku a to už jsem si jí stěžovala. 19.3. OVU přes noc proběhla a byl klid… :o . Nevím jak často na měření foliklů budeš chodit, ale jestli pravidelně, tak by Ti měla doktorka dost přesně umět určit kdy to propukne. A pak už nezbývá, než se snažit a se snažit..... :lol: :roll:
Jaký jsi den cyklu, a kdy začneš užívat Ty???
piiišš vše co Tě zajímá, papa Vladuš 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.4.04 13:30

Ahoj Gabrielko, tak jak čtu ve Tvém vzkazíku, jste opravdu hodně snaživí :roll: Tak si myslím, že už se ten mimísek musí nad Vámi slitovat a uráčit se uhnízdit. :)
Kolikátej den tedy cyklu jsi? Budu je s Tebou odpočítávat, slibuji :!
Tak hezky odpočívej a dobrou noc.
A co vlastně v USA s manžílkem děláte, že chodíte tak pozdě spinkat? To se budeme asi docela míjet, jaký je vůbec časový posun? :?:
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.4.04 13:30

Ahoj Gabrielko, tak jak čtu ve Tvém vzkazíku, jste opravdu hodně snaživí :roll: Tak si myslím, že už se ten mimísek musí nad Vámi slitovat a uráčit se uhnízdit. :)
Kolikátej den tedy cyklu jsi? Budu je s Tebou odpočítávat, slibuji :!
Tak hezky odpočívej a dobrou noc.
A co vlastně v USA s manžílkem děláte, že chodíte tak pozdě spinkat? To se budeme asi docela míjet, jaký je vůbec časový posun? :?:
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.4.04 14:00

díky moc za odpověď.
já to dneska dostala, takže to taky začnu brát pátý den, ale zatím jen jeden prášek denně. na žádné měření nechodím. nevím jestli to vůbec dr. dělá. mám si jen pořád měřit BT. z toho vlastně i vycházel. nedělal mi zatím žádná vyšetření. tak uvidíme.třeba to vyjde. jen aby mi manžílek zrovna neodjel pryč :cry:
měj se pěkně a držím pěstičky papa very

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.4.04 15:12

Ahoj Very, nesmutni beruško alespoň máš před sebou příjemné :lol: snaženíčko a jaro tomu určitě taky trochu napomůže ( bude se všechno množit a všechny snažilky se nakazí a bude :P
Jinak zkus se doktora na ten ultrazvuk zeptat ( za to nic nedáš ) a jestli on ho nemá může Tě na něj posílat někam jinam. Moje sestra tímto způsobem otěhotněla asi až po 3 letech snažení. Ani né půl roku zkoušeli Clos.. a ultrazvuk a pak zjistila, že má plodné dny asi až 23/24 DC. Modle normálních výpočtů by to v tuto dobu už asi vzdala.
Držím palečky a těším se na další zprávičky ( určitě budou skvělé :! :! )
pa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky