těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
24.3.04 09:39

OK, tak vdaka za radu, tak si predsa len dnes ten tt kupim a urobim zajtra rano. uvidime…viete, ja sa radsej na to ani nespolieham ze by som bola v tom, to by bolo prilis krasne, mozno si to ani nezasluzim:o)))
Dam vam vediet zajtra, caute a pekny den prajem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.3.04 09:49

Janew,
Ano je to mozne ale malo pravdepodobne. Jestli rozumis nemecky : www.9monate.de sou tam krivky zen ktere otehotneli pri velmi nizkych hodnotach. Pravidlem ale je ze bt v prvni pulke do ovu sou nizky a pak vyssi o 2-3stupne. Ja osobne takovou skusenost nemam. U mne to byla klasika 37. telesna teplota taky muze napovidat tehotenstvi. Mela by byt zvysena. Ja mela 37.
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.04 10:50

JaneW

JaneW,
tehotenstvi muze byt, i kdyz jsou BT pod 37C. Je to individualni. Dulezite je, aby byl rozdil v teplotach pred ovulaci a po ovulaci - mely by stoupnout aspon o 0,2C. Na www.fertilityfriend.com najdes mereni BT u tehotnych, nektere BT se nedostaly ani na 36,9C.
 Sylva

• Citovat
  • Upravit
65
24.3.04 10:53

Janew,
souhlasím s dankou. Psala jsem do poradny na Virtuální porodnici, zda je možné při těhotenství mít běžnou teplotu a ne zvýšenou. Doktorky odpověď zněla, že je to nepravděpodobné ale ne vyloučené. Záleží opravdu na každé a jaká je běžně tvá teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.3.04 11:30

Děvčata, děkuji všem za vaše názory a rady.
Janew

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.3.04 14:26

Tehule

Ahoj holky. Procitam tu vase prispevky a musim se priznat, ze jsem si nikdy bazalni teplotu nemerila. Je pravdou, ze tehotensky test nemusi ukazat hned 10. den po oplodneni pozitivitu. Proc to pisu? Protoze je to presne muj pripad. Vypada to, ze k poceti u nas doslo nekdy posledni tyden v lednu, a temer v polovine unora (12.2.) jsem mela testy negativni. Presto mi to nedalo, a test jsem si za par dni udelala znova, a byl pozitivni. Mela jsem obrovskou radost. Do te doby, nez jsem sla k lekari (cca za 3 tydny - mel dovcu), „padlo“ tech testu snad 6.. Rikala jsem si, ze by to bylo velke stesti otehotnet 2 mesice po vysazeni HA (brala jsem ji 9 let).. A stalo se. Myslim si, ze je to individualni. Rika se - neveste hlavu, podari se.. A cim vic se chce, tim pomaleji to jde.. Vim, rika se mi to snadno, kdyz me to stesti potkalo, ale.. Stejne mam strach, kdyz vidim a ctu vsechno kolem, aby byl mimisek v poradku. Holciny, vsem vam moc moc drzim pesticky, aby vase testy byly co nejdrive // :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.3.04 17:50

Este sa chcem spytat prosim vas, ja som si prave pred chvilou merala 1× v zivote tu bazalnu teplotu, dufam ze som to robila spravne:o), no a mala som 37, 4. Co to znamena? Je to myslim si ze normlana teplota ludskeho tela, alebo sa z toho da nieco usudzovat? ovulaciu by som mala mat az o cca tyzden. TT si chcem urobit az zajtra rano, tak by ma zaujimalo co moze a teplota znamenat.
vdaka za radu…:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.3.04 18:04

..Tak som si teda precitala kdesi, ze bazalna teplota sa meria rano…a ja trdlo som si ju merala vecer, takze to asi nic neznamena:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.04 19:31

snazilky chci vam poradit moji tamponovou metodu

Chci vam povypravet jak to bylo se mnou. Pred dvemi lety jsem vy:,–(ila HA v domeni, ze urcite hned otehotnim. No samozrejme nic. Moje menstruace byla celkem pravidelna po 30 dnech. Kazdy mesic jsem doufala, ze jsem tehotna, ale pokazde prislo zklamani. Postupem casu jsem uz prestavala verit , ze se to povede. Koncem lonskeho roku jsem se rozhodla, ze neco zkusim a po soulozi jsem si vzdy zavedla tampon a pokud to bylo vecer spala jsem tak az do rana. V ten cas se mi menstruace zacala opozdovat, takze jsem si parkrat myslela, ze se to povedlo, ale test ukazal ze zase „nic“. Pozdeji jsem mela menstruaci i treba az po 40 dnech. No a tak kdyz jsem ocekavala dalsi menstruci a po 50 dnech zadna neprichazela, ani me nenapadlo si delat test. Verila jsem v to, ze je to „opet“ zpozdeni az do dne kdy me zacali desne bolet bradavky a trochu i bricho, ale jinak nez pred menstruci. Koupila jsem test a jejda ukazal, ze jsem v jinem stavu. S manzelem jsme tomu nejak nemohli uverit, ale samozrejme jsme meli velkou radost.Za par dnu na to jsem sla k doktorce a ta mi oznamila ,ze jsem v 6 tydnu. Takze holky drzim vam vsem palce. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1512
25.3.04 11:50

alienka,
nechci ti to do toho kecat, ale jak vis kdy mas ovu? klidne se muzes plest. ona nemusi byt presne v polovine cyklu i kdyz mas 28dnovy.
merenim bt to zjistis ale taky to neni uplne presne, ale aspon vys v jakem casovem pasme +/- 2dny.
pre mne to uz byla rutina (mereni bt), uz jsem zapomnela ze i ja na zacatku jsem nevedela ako, kdy se to meri. :D
muj slovosled je desnej 8O
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.3.04 12:29

Ahoj Danka, no to mas pravdu, ja v podstate neviem kedy mam tu ovu. Moj cyklus je velmi kolisavy, skor v rozmedzi 30-34 dni, ale ten predpokladany termin ovulacie som si pocitala niekde tu na emiminu.
Asi si vazne zacnem beriem ťtu bazalnu teplotu kazdy den.
Inak ten test, co som si rano robila, bol negativny, samozrejme:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.3.04 15:58

alienka,
to mi je luto s tym testom. ale ked si budes merat bt, tak to zistis. sice tesne po vy:,–(ni ha to moze byt dost matuce. je tu vela dievcat co otenotneli tesne pred ms alebo pocas ms. proste uplne inac ako je to zvykom teda 14dc. no ja som vynimka :D , ale to preto ze som brala lieky na upravu cyklu. tak nech sa skoro tesis z 2//.
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
25.3.04 16:48

Ahoj Alienka,
Já jsem tedy bt měřila jen jeden měsíc a hned to vyšlo takže moc velké zkušenosti nemám. Ale co jsem kde četla tak je důležité měřit bt ráno každý den ve stejnou hodinu (i o víkendu takže si možná budeš muset nařídit budík :-) ), měla by jsi aspoň 6 hodin před tím být v klidu (takže žádné nejdřív na WC a pak teprve měřit, ale nejdřív změřit a pak teprve vstát z postele). Při OVU teplota trochu klesne a pak vzroste. U mě se nedostala výš než 37,1 a přesto jsem byla těhotná. Přeju brzy //!
Katka a Klubíčko 12+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
25.3.04 16:52

Alienka,
ještě dodatek - je lepší se snažit obden aby tam byly ty mršky ocáskatý pořád připravený, takhle by jste tu OVU neměli propásnout ať už probíhá kdykoliv.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.04 17:00

Meranie bazalnej teploty

ahojte babulky, co sa tyka BT VZDY sa musi merat RANO okamzite po prebudeni v tu ist hodinu. Dokonca aj taka kratka prechadzka na WC moze ovplyvnit BT, takze teplomer, papier a ceruzku pekne ku postielke. V podstate je jedno ci sa BT meria v posve alebo v ustach, dolezite je, vybrat si jeden sposob a toho sa drzat (v posve je teplota o nieco vyssia). Ked si otvorite www.fertilityfriend.com a zadate si tam data za kazdy den (BT, hlien…) krasne vam vykresi graf a ak prebehne na zaklade vlozenych udajov ovu tak to jasne vyznaci (ovu potvrdi spätne po troch dnoch ked si nameriate vyssiu teplotu ako je priemer za ostatne dni). Takze drzim palceky !!! Este jeden link na super stranku o BT http://www.rodina.cz/clanek3694.htm

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky