těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.2.04 21:00

Ahojky Vichy a Gabco, zatim je vse stejne, jen mam cely den bolesti jako kdyz to mam dostat, ale pry je to normalni. Gabco, ja jsem nedelala pro otehotneni nic vyjimecneho. OVU test mi ovulaci uprostred cyklu neukazal a hlen podobny tomu, kdy je ovulace, jsem mela az v druhe polovine cyklu, ale doktorka mi rekla, ze to neni mozne, ze otehotnet jsem musela uprostred, tak nevim. Myslim, ze telo si rekne samo. Ty 3 mesice po vysazeni asi byly potreba. Ted zaciname chystat svatbu. :lol: Tak snad to neni predcasne, ale tim nic nepokazime, jen jsme doted nemeli zadny duvod. Jedna tecka a jaky zmeny!! :P S tou neschopenkou taky vaham, doktorka mi ji asi nabidne, tak uvidime. Napisu co nejdrive a preju stesti obema, tedy nam vsem trem! Na denicky mrknu az bude vice casu a treba se pridam. Rada.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.04 18:44

Ahojte holkyyy :D ,
tak Vám nevím…mám 37 den cyklu,3.den po injekci a MS zatím nikde.Co vy na to? :( Je to normální?A ty Rado jsi mi nenapsala jak jsi to měla s MS po vysazení HA.Jak jsi měla cyklus až do otěhotnění?A ty Vichy?Vichy-já mám taky obrácenou dělohu-doufám žes to psala ty?Jinak se na mě baba(sestra v nemocnici)pěkně vyřádila nejprv mi přepůlila žílu a pak mě :,-(isticky bodla :P do zadku-snad s rozběhem.Vichy jak se můžu zapojit do deníčku??Ráda to udělám,stejně u PC pořád sedím tak proč se nezapojit-každopádně neopouštějte toto pokecáníčko!!Včera jsem měla trochu depku že vy budete maminy a já nic,ale asi to tak má být. :? Tak se těším na Vaše odpovědi.Páááááááááááááááá Gabka 8)

• Citovat
  • Upravit
880
28.2.04 18:52

Ahoj Gabko.Předpokládám že tě Vichy zve k nám do deníčku(Matýsi)a tak se přidávám.Jinak já mám taky vždycky depresy kdzž kolem mě některá otěhotní a v:,–(im se že nejsme samy.
Binky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.04 17:49

Ahoj Gabco a Vichy,
jak se vede holciny? Ja jsem dneska po temer 14 dnech v praci a nebavi mne to, jsem utahana..Jinak ja vy:,–(ila HA, 1. MS 22.11, pak 24.12., pak 24.1. a pak mimi..takze kupodivu pravidelne. Jinak Gabco, ja jsem nikdy nezjistovala, jakou mam delohu a na kontroly chodila tak po 2 letech, takze s timhle zkusenosti nemam, ale doporucuju treba zmenit vzduch, ja podle poslednich propoctu tedy musela otehotnet na horach :D .A urcite lezet a nevstavat po styku, to je jasny. Jinak mne se jeste vzdy po styku, kdyz vyvrcholil partner, venoval a mozna to tam prsty tak trochu zatlacil, no zni to divne, ale nekde to nekdo radil a tohle bylo prijemnejsi, nez sama :lol: . Zkuste to, ale nejdriv se ti musi upravit ten cyklus. A delala jsi si ted test? Lekar taky nic nepozna, kdyz je to v uplnym zacatku.
Vichy, jak je ti? Poboliva te brisko? Mne tak trochu jako bych to mela dostat, jinak je mi dobre. Jak tobe? Kolik ti vlastne je roku a jsi vdana?
Holky pa a napiste, na PC jsem taky od rana do vecera a rada s vami pokecam.
Paaa.Rada.

• Citovat
  • Upravit
3
2.3.04 09:58

Ahojky holky,
dneska jsem našla tohle téma a jako byste mi z duše mluvily. Taky jsme s maželem zjistili, že nám oběma mimísek moooc chybí :wink: a tak jsem od nového roku vy:,–(ila HA. Zrovna tak jak vy, ji beru už docela dlouho - 5 let. Na radu doktorky se ale jestě měsíc, dva snažit nebudem. Takže já 100% vím, že těhotná ještě nejsem, ale ty příznaky mám podobný jako vy. Vážně to asi bude tím, že se ta naše tělíčka od těch starých hormonů „čistí“. Co vy nato? Mishka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.3.04 10:16

AHOJ HOLKY,
Rado, mě teď skoro bříško nebolí, až se bojím, co se to děje a jestli tam ten mimisek vůbec je. Musím vydržet až do čtvrtka, to mi ho snad dr.ukáže. Jinak je mi úplně fajn, vlastně až na prsa, ty bolí a bolí - no a psala jsem k nám do deníčku, že já nejsem žádný prkno- mám jak kdy D nebo E velikost - a tak to jsou muka. Hrůůůůůza!!!!
Vdaná jsem, v červnu to budou 2 roky, no a 1.4 mi bude 27.
Holky, já mám takovej strach z toho nebolení břicha, jak jste to měla některá jiná?????
Pa Vichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.04 10:27

Vichy, ja mam to same, prsa D minimalne, takze si taky uzivam, to bricho neboli vyrazne, jen obcas, jako by mela prijit MS, ale to je preci normalni, kdyz te nic neboli. Mame naplanovanou svatbu na konec dubna, tak zaciname zarizovat, aspon nebudu porad myslet na to, jak to dopadne. K doktorce jdu taky ve ctvrtek a to se ma rozhodnout, zda je mimi v deloze, takze jsem taky napnuta, musime si hned napsat. :lol: At to dopadne nam i vsem ostatnim a tesim se na dalsi psanicko! Pa. Rada. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.3.04 14:12

těhule?

AHOJKY HOLKY,
tak já jsem to konečně v neděli dostala a můžem se snažit nanovo.Měla jsem obavy zda je OVU když je nestejnoměrně dlouhý cyklus a ny chatu my holky tvrdili že OVU je.Takže jsem ráda že můžeme zkoušet znovu.A co vy?Jak se máte?Já teda nemám takové vnady :D jako vy ale úplná ploštice taky nejsem.Tak napište :P A co se takhle někdy sejít na chatu a pokecat??? :?: Paaaaa Gabka 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.3.04 08:14

těhule?

Rado a Vichy,
co je s Váma :? ?Jakto že nepíšete?Neděje se něco?Dejte vědět.Ahoj Gabka

• Citovat
  • Upravit
158
6.3.04 09:04

Ahoj Gabko,
asi si teď prožívám, to co ty nedávno. Jsem 42 DC - MS nikde, ale tehotenské testy negativní, v úterý jdu k paní doktorce, těhotná se necítím. Tobě píchla injekci na vyvolání MS? A za jak dlouho Ti dorazila???
Už se mi stalo, že se mi MS zpozdila, ale teď, když se snažíme o mimi, je to něco jiného :roll: ! Měj se hezky! Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.04 09:52

Cau holky, Gabi a Vichy, nepisu, protoze jsem byla zmatena, ze diskuze zmizela z nabidky a ja ji nemohla pod nicim najit:) Byla jsem minuly ct na kontrole, mimi stejne, vystrasila mne doktorka s mimodeloznim teh., poslala do nemocnice, kde mi ale udelali lepsi ultrazvuk a rekli, ze mimi v deloze je, ale silene malicke-asi 4,5mm, takze pry budou muset tehotenstvi pocitat podle jeho velikosti a ne podle MS. Tento ct dalsi kontrola a ta rozhodne, zda mimi roste a je to OK, mam porad strach, doktorka mne blazni, ze je to divne, ale ja si myslim, ze jsem jen otehotnela za ve 2. polovine cyklu a mimi je proste jen malicke. Doktorka mi tvrdila, ze to neni mozne, ze to je vzdy uprostred cyklu, ale v nemocnici mi rekli, ze to muze byt kdykoli, obzvlast, kdyz jsem brala tak dlouho HA, ze ovulace mohla prijit az ve 2. polovine cyklu. Snazim se myslet pozitivne a ve ctvrtek budu mit vice novinek, tak se ozvu. Gabi, jestli muzu neco doporucit, milujete se tak obden, abyste pripadne plodne dny nepropasli a urcite nam brzy sdelis, ze mas dve //. Ja ted chystam svatbu, mame to 24.4.2004, tak se siilene tesim a aspon si moc neberu k srdci reci pani doktorky, ze neco urcite neni v poradku. Co ty Vichy, jak valcis ty a jak uz je velke tve mimi? Ve kterem jsi tydnu, ja bych podle MS byla dnes 6t.t.+2dny,ale jak jsem napsala, asi to bude mensi. Paaa a tesim se na vase psanicka, Vase Rada.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.3.04 12:12

těhule?

Ahojky kamarádky,
tak to vezmu postupně: Milo,když jsem to 34den cyklu nedostala,šla jsem ke známému lékaři a udělal mi UTZ a vzal krev-nic.Pak mi píchl injekci a dostala jsem to asi 4.nebo 5.den.Dokonce se mi zdá že jsem MS měla slabší než když jsem brala prášky.Akorát mi skončila asi ve čtvrtek a stále trochu špiním,ale dnes už míň.
Rado,baba jedna ta doktorka.Buď v klidu včera jsem byla s kamarádkou a ta říkala(je v 6.měsíci)že sama neví(ani Dr.to nezjistlil přesně)kdy otěhotněla ale že to vypadá že zapadla asi těsně před nebo po MS.Takže taky vlastně skoro nemožné-ale asi bychom se divili kolik holek takhle záhadně otěhotněly.A že je mimi menší?Ta kámoška ma bříško úúúplně mini a přibrala asi 2-3kg(to já přiberu během týdne,když se pořádně najím :D )Takže buď v klidu a změň doktorku-když tě takdle straší.Jinak se ozvi a mooooc vás zdravím.

Gabka :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.3.04 12:15

těhule?

Jo Rado,
a tento měsíc se na taťku ,,vrhám,, ob den,tak doufám že nám to brzy vyjde. :) Mysli na mě.Gabka

• Citovat
  • Upravit
6
9.3.04 12:55

Tehule?

Ahoj holky, prispeju i svou troskou ja.. Dneska, tj. 9.3. jsem byla u sveho lekare, ktery mi sdelil, ze jsem v 6+1 tt. Jaka byla moje radost!!! Predchazelo tomu vsak nasledujici: V listopadu jsem prestala po 9 letech brat HA. V prosinci mi zjistili cystu na vajecniku, kterou vsak „rozpustili“ vitaminem B. Nasledovala „vyvolavacka“, MS se dostavila. V lednu jsem dostala MS, ale jen tak, aby se nereklo. V unoru nic, lekar mi nechal udelat test, byl neg. (a to jsem dle dnesni informace byla ve 2. tt) , tudiz mi pichl „vyvolavacku“, po ktere se MS take nedostavila (nemejte strach, ta „vyvolavacka“ neni skodliva, kdyby jste byly tehotne a lekar to jeste nepoznal). Tak jsem cekala a cekala, az se muj lekar konecne vratil z dovolene a ja jsem se dnes dovedela tu radostnou zpravu!! Takze nezoufejte!!! Moc vam drzim palecky. (Je mi 26 let a mame na cerven naplanovanou svatbu - pritel me pozadal o ruku v prosinci, v den mych narozenin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.04 16:18

Ahojky holčiny,

už dlouho koukám na emimi a zkouším se dnes poprvé ozvat. Nevím moc jak, tak kdyby jsem byla úplně mimo, tak … :lol:

S manželem se snažíme teprve první měsíc a zatím to vypadá, že nic. /což jsem čekala/ :wink: Brala jsem 11 let HA. Teď po vysazení a snažení jsem to ještě nedostala. Jsem 34DC a TT byl 31DC negativní. Myslíte, že mám běžet ve čtvrtek k doktorovi nebo ještě počkat jestli to nepřijde samo?
Jezdím na koni tak nevím jestli mám přestat už v době snažení /což bych velice nerada/, nebo to stačí až pokud někdy zjistím, že jsem těhule?

Diky moc
Miši

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky