těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
12.3.04 13:54

Gabi, Vichy, vcera na UTZ v nemocnici mi rekli, ze je vse v poradku, mimi ale neodpovida 6+6 jak by melo, ale 5+2, takze jsem musela oteh. fakt az na konci cyklu. Takze Gabco, obden od zacatku az do konce!! :P A dneska mi moje doktorka nevzala ani krev, ze to nema cenu, ze do toho 12. tydne se muze cokoli stat, i kdyz problemy ted nemam a pry mam zase prijit za tyden, jestli uz bude videt srdicko. Proste jsem od ni zase sla uplne rozhozena a pritom v nemocnici mi rekl dost dobry doktor, ze je vse OK, jen to bude mladsi tehotenstvi. Verim tomu a za tyden se snad dockam lepsich zprav. Gabi, ja prestala brat v rijnu 2003, pak byla MS 22.11., 24.12. a 24.1. a pak jsem oteh., takze celkem pravidelne, ale prvni 2 cykly byly podle mne anovulacni, protoze jsem plodne dny nepozorovala, kdezto u toho 3. cyklu uz jo a to skutecne az tak 25. den cyklu. Vichy, ja zatim jiny problem nez skeptickou doktorku nemam, jenom ta prsa porad boli, ale to beru s humorem. Kdy to hodlas oznamit v praci? Tak holky pa a napisu zase po vikendu.Rada.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.3.04 08:24

těhule?

Ahoj Rado a holky,
tak jsem docela v depce :cry: ,představte si co se mi stalo:asi 13 dní od konce poslední MS jsem si dělala samovyšetření prsu.A co nevidím?Z levého prsa mi po zmáčkutí vytrysklo něco jako husté bílé mlíko. :oops: :oops: Byla jsem z toho docela hotová,hned jsem si dělala test(co kdyby)a samozřejmě NIC.Tak jsem mluvila se známým gynekologem a nejprv mě poslal na ONKOLOGII(já si myslím ale že tam problém teda není)a pak jsem se ho ptala že jsem četla(na emiminu)že to může způsobovat zvýšený prolaktin a on ni na to řekl že by to taky mohl býz:syndrom polycystických ovarií(v podstatě neplodnost se vším všudy)tak to mě dostal!!Seděla jsem tu v pátek jak hromádka neštěstí a vybrečela jsem snad Tichý oceán slz :( :( .Včera jsme byla na jedné akci a mluvila jsem se známýma(kámoškama)a ty mi zase říkaly že po vysazeníHA se to může stát a že mám být v klidu :? Co si mám z toho vybrat??Nevíč Rado,nebo i vy holky?Jsem z toho JELEN.A jak se máš ty a mimísek?…ani nevíš jak ti závidím 8O tak se prosím někdo ozvětě.Díky Gabka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.3.04 14:25

Cau Gabi, klidek, myslim, ze to vsechno jsou hormony. Nebude to nic vazneho. Zkousejte to mimi, to by urcite vsechno vyresilo. A je to jeste kratka doba po vysazeni HAK, takze bych fakt nesilela a hlavne se treba necpala zbytecne lekama! Treba uz tenhle mesic nahlasis // :P . Moc ti to preju. Jinak ja mam po dalsi prohlidce, mimi uz je vetsi, videla jsem tlouct srdicko. Vystavili mi i prukazku, ale bohuzel si ji jeste doktorka nechala na zapisovani vysledku krve a da mi ji pry az na kontrole za 3 tydny. Tak se drz a ozvi se, jak to dopadlo. Rada.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.3.04 15:45

těhule ?

Nikomu to nepřeju, ale zde na emiminu vidím, že je nás více, které stále čekají, až si je ten jejich drobeček vybere.

Přeji všem holkám snažilkám hodně úspěchů při snažení.

Prosím, jak se s tím vyrovnáváte vy ??????
Co děláte proto, aby jste brzy došly do kenečného a šťastného cíle ????

Všem moc díky.

Ahoj holky,
mám taky yakový problém. Taky se s mužem už přes dva roky snažíme o miminko. Taky mě po amáčknutí prsu odtéká mléko. Ne moc, jen taková 1 - 3 malé kapičky.
To co tady píše Gabka. o tom syndromu, mě docela vzalo dech.
Nedovadu si představit, že nikdy od lékaře neuslyším Gratuluji maminko, jste těhotná, že nikdy nopoznám, jaké to je, když ve Vás mimísek roste, kope do Vás jako fotbalista, že nikdy v životě nepoznám ty ukrutné bolesti, ve kterých miminko přichází na svět a které skoro( prý skoro ) hned přejdou, jakmile Vám drobečka přiloží na bříško a k prsu. :cry:

Nedovedete si představit co já bych udělala proto, abych měla aspoň jednoho malého drobečka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.3.04 18:18

Re: těhule ?

[

Ahoj holky,
mám taky yakový problém. Taky se s mužem už přes dva roky snažíme o miminko. Taky mě po zmáčknutí prsu odtéká mléko. Ne moc, jen taková 1 - 3 malé kapičky.
To co tady píše Gabka. o tom syndromu, mě docela vzalo dech.
Nedovadu si představit, že nikdy od lékaře neuslyším Gratuluji maminko, jste těhotná, že nikdy nopoznám, jaké to je, když ve Vás mimísek roste, kope do Vás jako fotbalista, že nikdy v životě nepoznám ty ukrutné bolesti, ve kterých miminko přichází na svět a které skoro( prý skoro ) hned přejdou, jakmile Vám drobečka přiloží na bříško a k prsu.

Nedovedete si představit co já bych udělala proto, abych měla aspoň jednoho malého drobečka
Nikomu to nepřeju, ale zde na emiminu vidím, že je nás více, které stále čekají, až si je ten jejich drobeček vybere.

Přeji všem holkám snažilkám hodně úspěchů při snažení.

Prosím, jak se s tím vyrovnáváte vy ??????
Co děláte proto, aby jste brzy došly do kenečného a šťastného cíle ????

trošku jsem po pomotala, takhle je to správně. :lol:

Gabko MOOOC držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.3.04 09:43

těhule?

Ahojky Gabko !!!

Hlavně klídek. Myslím, že tě tvůj doktor zbytečně vyděsil. Myslím, že hormony s námi pěkně cvičí a dokážou nemožné. Můj gynekolog by to určitě nikdy takhle neřekl, pokud by si nebyl 100% jistý. Jednou jsem se s ním bavila, jak gynekoložka vyděsila kmarádku, že potrácí, ta se sebrala a odjela do Podolí k doc. Feireiselovi a samozřejmě to nic nebylo. Tak byl celkem znechucený, že vůbec není dobře takhle děsit lidi, že všechno se dá řešit v klidu. Taky jsem nepochopila, proč tě poslal na onkologii? Dej určitě vědet co se děje a přeju ti štěstíčko a pevné nervy.

Miši

• Citovat
  • Upravit
1512
22.3.04 10:00

Gabco,

Podle mne te dr. zbytecne vydesil. Ale myslim ze vystereni na onkologii je jen pozitivne a v podstate melo by se delat pravidelne. Aspon budes vedet ze si v poradku. Udelaj ti ultrazvuk a uvidi v cem je problem. Kdyz mas nejakou hormonalnou zmenu, ne vzdycky je vhodne tehotenstvi. Ja mela cystu a ta by se mohla zmenit v ledacos. Hlavne nic neres pokud nevis co ti vlastne je. A klidek. Drzim palecky.
danka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.04 10:01

Ahoj Gabko,
to že Ti lékař řekl, že syndrom polycystických ovárií znamená neplodnost se vším všudy je pěkná blbost :oops: . Já mám tento syndrom a je 99% šance otěhotnět, i když přirozenou cestou je to tak 50%, tak pořád můžeš brát hormony na podporu ovulace a pak je tady operace, kde Ti vlastně ten vaječník (myslím, že je to vaječník) jakoby propíchají, aby se mohlo vajíčko uvolnit a je to dalši šance na oplodnění. Já sem tady taky psala už o tom SPO a dvě děvčata mi odpověděly, že mají děti, obě mají dvě a vše šlo přirozeně, žádné umělé opldnění, možna by jsi měla změnit svého lékaře. Kdyby jsi chtěla vědět více klidně mi napiš na anaw_2003@post.cz.
Možná jsem to napsala trochu nesrozumitelně, tak se omlouvám.
Držím palce a hlavu vzhůru.

nepřihlášena Janew

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.3.04 13:37

těhule?

Ahojky Holky,
jsem moc ráda že jste se mi ozvaly.Ani nevíte jak jste mě povzbudily.Dneska jsem mluvla opět s Dr.Cysty to nebudou na UTZ nic neviděl,takže tohle vylučuji.No a kapičky u prsa(pouze po zmáčknutí)to může být hormonální změna(po šestiletém užívání HA)i když Dr.si to nemyslí já myslím že to možné je.Takže s testem na prolaktin ještě počkáme(1-2měsíce)a pak se bude zjišťovat dále.Doufám však že to nebude nutné :wink: Rado,moc ráda jsem tě zase SLYŠELA :lol: a je skvělé že mimuško je OK.HOlky,dejte vědět některá kdybyste věděli co ty prsa znamenají a myslete na mě.Díííky.Gabka 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.3.04 13:42

Falešně pozitivní těhotenský test

Mohl by mi prosim nekdo poradit, zda se vam nekdy stalo, ze tt vysel falesne pozitivni? Druha carka byla slaba, ale byla tam, ale zkousim to jeste pred terminem :-) Muzete napsat i na mail v.stepanka@ladymail.cz

• Citovat
  • Upravit
2434
23.3.04 15:44

Sesi,
pokud ta čárka byla opravdu růžová tak by to mohlo být ONO. Mě se jednou po delší době (asi 15 min) objevilo pouze zvýrazněné to místo kde má čárka být. Bylo to takové našedlé a těhotná jsem opravdu nebyla. Tak doufám s Tebou, že to dopadne podle Tvého očekávání :-)
Katka a Klubíčko 12+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.3.04 19:52

Ahojte baby,
precitala som si toto forum cele od zaciatku, naozaj zaujimave citanie, preto by som sa chcela spytat na jednu vec, snad niektora z vas bude vediet poradit…
O bejbinko sme sa ako-tak snazili prakticky len po prvykrat, ale minuly tyzden som dostala MS. Aj tak som mala pred nou a pocas nej zvlastne, dovtedy nepoznane pocity, resp. nie pocity ale fyzicke stavy:o) Bolelo ma hrozne v podbrusku, pichalo ma tam a tiez ma bolel chrbat (cesky zada:-)…
Den mi meskala MS, robila som si test - bol negativny. Ked som to vzapati potom dostala, prestala som mysliet na to, ze by som mohla byt tehotna. Ono by to naozaj bola velka nahoda, aj ked som nebrala hormonalnu antikoncepciu prakticky nikdy (len asi tak pol roka pred vyse 6 rokmi), ale predtym sme sa o bejbinko vobec nesnazili, resp. snazili sme sa ho nepocat:o) Mam 28 rokov a svadbu sme mali minuly rok v septembri.
Ale teraz k veci: citala som tu nazory roznych dievcat o priznakoch skoreho tehotenstva a tak sa chcem spytat-uz vyse 2 tyzdnov (vratane MS) ma velmi boli chrbat a tiez ma picha v tom podbrusku. Tiez citim obcas bolesti v prsiach. Inokedy taketo problemy mimo casu pred MS vobec nemavam. Myslite si, ze by som si mala urobit test, ci predsa len nie som v tom, ale mam na to prestat mysliet a pripravit sa na „snazenie“, ktore by sme podla mojich vypoctov mali zacat uz od stvrtka?
Dakujem pekne za vas nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.3.04 08:18

Ahoj Alien-ko,

rozhodně bych zkusila udělat si těhotenský test. Možná došlo k oplodnění koncem cyklu a proto tt neukázal možné těhotenství. Příznaky možného početí jsou u každé jiné, ale teď jsem v podobné situaci jako ty. Taky mě občas píchá v podbřišku, bolí mě v kříži a někdy píchá v prsou. bazální teplotu mám již 4. den 36,9 až 37,2°C. O víkendu bych měla dostat menstruaci, tak uvidim, zda se nám to povedlo. Ikdyž se snážíme krtáce, pouze 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.3.04 08:37

alienko,

ja bych si zmerila bt. jestli nejsi tehotna nemela by byt vyssi nez 36,7 (pred ovu) i kdyz je to moc individualni. jestli je 36,9 a vice tak bych urcite udelala test. za predpokladu ze uz uplynulo 10 dni od poceti. pak by se mohla ukazat carka.
drzim palecky a napis co a jak.
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.3.04 08:49

Ahoj,
měla bych na vás taky jeden dotaz. Je možné, že jde o těhotenství, když se BT drží na nízkých hodnotách? Nemáte někdo takovou zkušenost?
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky