těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.3.04 16:37

Tehule ?

Ahojky holčiny,

už dlouho koukám na emimi a zkouším se dnes poprvé ozvat. Nevím moc jak, tak kdyby jsem byla úplně mimo, tak … :lol:

S manželem se snažíme teprve první měsíc a zatím to vypadá, že nic. /což jsem čekala/ :wink: Brala jsem 11 let HA. Teď po vysazení a snažení jsem to ještě nedostala. Jsem 34DC a TT byl 31DC negativní. Myslíte, že mám běžet ve čtvrtek k doktorovi nebo ještě počkat jestli to nepřijde samo?
Jezdím na koni tak nevím jestli mám přestat už v době snažení /což bych velice nerada/, nebo to stačí až pokud někdy zjistím, že jsem těhule?
Diky
 Miši

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.3.04 12:19

těhule?

Ahoj Miši,
já bych ještě počkala tak týden.Každopádně si udělej test,ony bývají většinou pravdivé.Jinak já taky chodím jezdit na koni.Snažíme se taky o mimi a chodím stále.Až zjistím že jsem těhu tak přestanu-ty otřesy by mimískovi nesvědčily-možná půjdu jen na krokování,ať mi není líto :D .Ale zatím to ještě aktuální není.Tak se ozvi,co a jak.Páááá Gabča

• Citovat
  • Upravit
2185
10.3.04 12:31

kone jsem ozelela

Ahoj, nam se nedarilo pul roku a to se ma touha po mimcu tak zvysovala, ze jsem i kone ozelela. Ptala jsem se na to gynekologa, jestli i ty otresy mohou ovlivnit i poceti a rekl, ze doporucuje radeji kone vynechat - i kdyz je to na kazdem z nas. Nastesti se blizila zima a tak jsem prisla jen o 1 mesic hezkeho pocasi. Ze zacatku mi to chybelo moc, ale od doby co jsem tehotna, mam asi diky hormonum jine priority a kone vic ozelim (no, nemam vlastniho kone a tak je to mozna rozdil oproti tem, ktere ho maji).
Nekde na netu jsem cetla, ze jsou takove zavislacky, co si sednou na kone v kroku i v 6tem mesici. To bych neriskovala - po zkusenostech s obcasnou nevyzpytatelnosti koni ;-))).
Drzim palce at se zadari
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.04 13:14

Cau Gabi, tak ja mam pred zitrejsi navstevou doktorky a jsem uplne nervni, cely den na to myslim, pritel je na 14 zrovna pryc, tak mne nikdo nepodrzi, krome segry a maminy samozrejme. Mam dvojce a je prima. Uz ma temer rocniho chlapecka a taky si silene uzila. Dite sice neplanovali, k doktorce sla s bolestmi bricha, ta ji 3 tydny lecila hormonalni poruchu nez udelali test a tak zjistila, ze je asi v 8. tydnu. Pak krvacela, byla v nemocnici, uz ji rekli, ze mimi je mrtve, at se zabali na vycisteni, tam ji zase rekli, ze srdicko jeste slysi, lezela doma cele tehotenstvi, same potize a pak jeste 3 tydny pred porodem si ji nechali v nemocnici pro vysoky tlak, tak jen lezela a jedla, dite melo nakonec 4,25kg a protoze po 12 hod. bolesti bez kontrakci, 2 klystyrech, pichnuti vody a lezeni jen na zadech samozrejme porod nepostoupil, nabidli ji epidural a cisare. Epidural ji pichali na 5×!!napichli ji nerv v zadech, takze trpela jako kun a pak kdyz dite vytahli, konstatovali, ze by ho stejne neporodila normalne, ale driv to nevedeli. Na dalsi 2 strany by bylo psani o tom, co za komplikace prily po cisari. Doufam, ze te tim nenudim, ale k tematu o tehulkach to snad patri :P . Ozvu se v patek, jak jsem dopadla. Drz mi pesticky. A Vichy, kde te mame??Paaa. Vase Rada.

• Citovat
  • Upravit
15
10.3.04 16:02

Holky, je normální krvavé špinění při začátku těhotenství? Mám týden po termínu kdy mi měla přijít mens., na testu se udělali dvě čárky, jedna tedy hodně zesvetlala ač byla stejně tmavá jako ta druhá.. A ted nevím zda mi nepřijde menst., špiním už takhle skoro 4 dny.. utěšuju se, že po jednu dnu špinení se mi normálně už menstr. rozjede.. Máte s tím některá také zkušenost? jh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
10.3.04 18:42

angelie,
odporucila bych ti jdi za dr. co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.04 07:52

tehule?

Ahoj holky,

díky moc za odpovědi. Tak si představte, že to včera přišlo samo. Trochu jsem zklamaná, ale asi bych chtěla moc hned napoprvé. To spíš manželovo sebevědomí utrpělo. Kasal se, že to zvládne hned. Teď mi říká, ať nic nepočítám, že až to přijde tak to bude. No asi na tom něco je. Ale mě to stejně nedá a propočítávám. Ale asi to zatím nemá moc cenu, když jsem 1. měsíc bez HA. Je pravděpodobné, že ten další cyklus bude zase jinak dlouhý ne? Já jsem vlastně ráda, že to vůbec přišlo samo a ne až po injekci. Už jsem jednou HA vy:,–(ila /kvůli křečovým žilám/ a nedostávala jsem to vůbec. Doktor se mě tehdy ptal, jestli chceme rodinu a když jsem mu řekla, že ne tak mi doporučil HA Mirrele s tím, že kdybych chtěla dítě tak by to řešil jinak. Předtím jsem brala Cilest. Myslíte, že by to bylo i druhem HA ?
S tím ježděním se mi zatím přestat nechce, jezdím odmala. Ale jakmile budu // tak končím. Mám ale slíbeno, že mě budou vodit v kroku po dvoře. To se ale manžel nesmí dovědět, to by mě zabil :lol: . Strašně moc chce děťátko a myslím, že mě bude na rukou nosit. T o už se těším :D .
mějte se zatím krásně pa
 Miši

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.3.04 08:25

ahoj, jsem moc ráda, že jsem narazila na emimino, jsem snažilka, snažíme se s přítelem už 7 měsíc, no a zatím se nedaří, byla jsem na vyšetření folikulie, mám léky utrogestan na podporu žlutého tělíska, a příští měsíc začnu brát clomhegyt, na ovulaci, tak nevím, tak moc si přejeme mimíska, je mi 28 let, jsem moc ráda , že se dozvím hodně informací, děkuji Vám, začla jsem brát calibrum - baby plan , přečetla jsem si to tady, tak snad to někdy vyjde, všem přeji ty //, a hlavně zdravého mimíska, snad já budu mci také napsat že ty // jsem také zažila, ale vím co to je každý měsíc zklamání, ale chce to vydržet, tak vydržte
ještě jednou díky
zdenka
jestli chce si někdo dopisovat, má email zdenka.czech@tiscali.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.3.04 11:56

Ahoj Zdenko,
taky se snažíme s manželem od 7/2003 a zatím stále nic. Udělali jsme si už nějaká vyšetření, manžel má sníženou pohyblivost spermií (koupila jsem mu vitaminy), ale jinak vypadá vše v pořádku. Můžu se zeptat, jak Ti zjistili, že potřebuješ brát něco na žluté tělísko? Užívám Sarapis, který má mj. pomoc k otěhotnění a fci žlutého tělíska. Přeji Ti hodně štěstí a brzy //.
 Sylva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.3.04 12:47

Sylva,
Mne to zistili krvi ? hormonalni profil. Pry jsme nemela dost hormonu co podporuji zlute telisko, nebo tak nejak.

Miso
Ja nemela ms 1. tri mesice po ha vubec. A to jsem brala nizkohormonalni. Ty prvni 3-6mesicu se muze telo davat do poradku. U kazde je to jine. Ja jsem musela zacat brat leky. Takze klid ja jsem cekala 8mesicu a dockala se. Ted se mi zda ze to ubehlo rychle. :wink:
danka 7tt+5

• Citovat
  • Upravit
176
11.3.04 13:24

Ahoj holky,
konečně je mi dneska trošku líp!!! Měla jsem a asi ještě pořád mám, nadýmání, s tím souvisí i zaražený větry a aby se to nepletlo, tak mě i bolí močák(s tím jsem měla problémy vždycky). tak jsem byla úplně na umření, bolelo mě strašně břicho.
Angelie : já měla taky špinění přesně týden po očekávaných MS, ale trvalo to 5 dní a teď v pohodě. Bylo to ale takový špinění, jenom, když jsem se na záchodě utřela, tak jsem to viděla - nejdřív hnědá krev, pak růžová a nakonec už jenom taková zlehka růžová. Ale jestli to máš víc, tak zajdi radši k doktorovi.
Holky, s tím koněm bych to fakt moc nepřeháněla, už i v době kdy se snažíte a vlastně vždycky 2 týdny čekáš, jako že co!!! Myslím, že jak se to tam natřásá, tak to není nejlepší.
Rado, já bych dneska měla být podle UZV 6+4 tt i podle posl MS 25.1.
Příští čtvrtek jdu zase na UZV, tak uvidíme, co uvidíme!!!
Doufám, že dostanu už i fotečku a myslím, že už bysme mohli i trochu slyšet srdíčko!!!
Pak dám vědět
Pa Vichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.04 15:15

ahoj sylvo, já hormony na žluté tělísko dostávám protože mi nevyšli krevní testy na hormony, slyšela jsem o sarapisu, ale bylo mi doporučeno i lékařem calibrum baby plan, jsou to vitamíny na podporu početí, tak uvidím, klidně napiš na email

zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.3.04 16:16

těhule?

Ahoj Rado a vlastně i všechny holky,
moc na tebe myslím a držím Tobě i mimískovi pěstičky.Určo to bode OK!! :wink: Jinak já to s koníkama moc nepřeháním,teď jsem dlooouho nebyla pořádně jezdit,vždyť bylo šílené počasí!Jinak teď s taťkou zkoušíme tulení ob den,tak doufám že to někdy vyjde.Nedoufám že tento nebo příští měsíc,ale snad brzy.Radši se nechám příjemně překvapit.Rado,tys otěhotněla jak dlouho po vysazení HA?A jaký jsi pak měla cyklus,myslím jak dlouhý?No,já jsem dobrala první balení CALIBRUM-BABYPLAN a chci si koupit další a navíc chci brát zvlášť kyselinu listovou-nevíte někdo jestli se to může brát dohromady?Nic,utíkám se oblíct a namalovat-jedu za drahouškem do školy(učí na VŠB)mají tam dnes mecheche.Tak paaa Gabča :lol:

• Citovat
  • Upravit
2185
11.3.04 17:59

spineni

Pro Angeliu predevsim:
Uz jsem to tu v ruznych rubrikach nekolikrat zminovala, ale…ja jsem ted v 16 tt a spinila jsem uz trikrat. Prvne asi v 6tt (myslim ale, ze to bylo namahou, nesmis fakt nic zvedat, protoze pak se tam malinko ten mrnavy vacek s mimcem muze poodtrhnout a pry z toho je pak krvaceni = na UTZ pak ale mohou potvrdit, ze se drzi dal nebo ne), podruhy a potreti jsem spinila ted nedavno a tak trochu nevim z ceho. Taky se vsude ptam a ctu (to moje spineni je tmave hnedy vytok, tzn. starsi krev ale nic cerstveho) a dost se pise o tom, ze to muze byt z prekrveneho delozniho cipku (coz je pro tehotenstvi normalni). Nekdo to muze mit po pohlavnim styku nebo po vaginalni kontrole u gynekologa (to byl asi muj pripad v tretim spineni). Kolikrat se na pricinu spineni neprijde a tak je vzdy dobre jit k doktorovi, ten udela UTZ a to te pak zklidni, kdyz je vse OK.
Nekdy je to duvod k hospitalizaci v nemocnici, ale po pravde, moc tam toho s tebou asi nenadelaji, jen je vlastne doporucen klidovy rezim! V prvnim trimestru se daji na:,–(it hormony na lepsi udrzeni tehotenstvi (progesteron), ja to brala a tak se treba poptej i u sveho lekare.
No snad to trochu staci aby sis udelala obrazek.
Drzte mi palce, ja mam kontrolu v pondeli a tak doufam, ze i po tretim spineni budu OK i s mimcem!
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.04 09:24

tehule?

Ahojky holky,

Já tedy taky beru Calibrum Baby plan a k tomu i kyselinu listovou. Nějak mě ani nenapadlo, že by to nešlo brát dohromady. Myslím, že by to snad nemělo nijak vadit ne? Baby plan ji obsahuje taky a kyselinou listovou se snad nemůžeš předávkovat ne? Já mám nějakou slabší kombinovanou s vitamínem B12 /myslím/ , mají se brát dvě tablety a beru jednu + Calibrum.

S tím koněm to tedy asi přeháním, jezdím teď 2× týdně, jinak tak 4 - 5× týdně. Ale znám holku, která jezdí profi parkur, jezdí denně tak 4 koně a těhotná byla, že ani nechtěla. A moje kolegyně zjistila, že je těhotná až ve čtvrtým měsíci (normálně menstruovala ) a hrála závodně fotbal :lol: . A dokonce jí doktoři řekli, že je dobře, že to nevěděla, že se ty první měsíce nestresovala. Asi záleží případ od případu.

Holky po jak dlouhé době snažení vám dělali ten rozbor krve kvůli hormonům?

ZATÍM PŘEJI TĚHULKÁM I SNAŽILKÁM KRÁSNÉ MIMÍSKY A Ať Už jE JARO !!!

PA Miši

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí