Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gabriela, ani ja este asi nie som tehotna, neboj nie si v tom sama:o)
ale ja mam zrovna dnes pravdepodobne ovulaciu, lebo ma boli brusko a tak mi to vychadza aj podla vypoctov. tak sme sa vcera „snazili“..uvidime o 2 tyzdne, ci uspesne…
inak baby, mam taku otazku na vas, oplati sa skusat tulenie este aj dnes, teda v pravdepodobny den ovulacie? alebo som plodna len v tie dva dni pred ovu?
a este taka otazka, pred tyzdnom som si zacala merat BT. vcera a predvcerom mi poklesla na 35.8, dnes som mala 36.2. co to znamena? ze uz zacala ovulacia?
dakujem za vase odpovede, pekny den prajem.
Alien-ka, ahoj!
Klidně se můžete tulit i dál, říká se, že nejlepší je to ob den (kvůli kvalitě spermijek
), a krom toho v den ovu se vajíčko uvolní a ty mršky bičíkatý si ho mohou najít i po cestě, takže moje rada je - tulit zítra a pak ještě pozítíří
(anebo podle chuti), po tulení nožky na půl hodinky nahoru, a to by v tom byl
, aby tam do měsíce nebyl mimísek! ![]()
dakujem ti Hajinka za mile slova a povzbudenie, tak teda budeme sa snazit este…:o)
Holky,
to se nám to tady zase rozepsalo,co?
Vladus,test jsem si dělala 30DC a NIC-asi jsem falešně březí
-ten výtok z prsa,příznaky a MS nikde a TEST negativní.Asi dělají paseku ty hormony.Ne že bych si to nepřála(to máme stejné),ale už se bojím se na něco upínat,pak bulím jak bulík
!!No každopádně ve středu bdu mít konečně klííídek,teda asi od středy za týden-až mi ty testy přijdou.Tak pište,pište.
Ahojky Vaše Gabka ![]()
Radko, gratuluju k miminku a chci se zeptat, jak vysoké jsi měla HCG v krvi.Díky za info.
Dík. Stále nemohu tomu štěstíčku uvěřit. ![]()
A teď k dotazu: měla jsem 937 HCG v krvi a přesto mi dva dny před vyšel těhu test negativní (a to byl docela kvalitní).
A ještě něco k těm bolestem. Než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem měla stejné bolesti jako před MS. Takže nevěšte holky hlavu! Nejsou bolesti jako bolesti. A že těhu test vyjde negativní - to ještě nic neznamená. Dokud nedorazila MS, nic není ztraceno. ![]()
Ahojky Radka a mimísek
Alien-ka ,myslim si, ze tuleni v den ovulace je rozhodne prospesny, rozhodne neni co pokazit
.Prave v dobe ovulace jsi nejplodnejsi
, jen se to nesmi prosvihnout.Spermie prezivaji v zenskem tele asi 48h. Takze sex dva dny pred znamena, ze si tam ty mrsky dva dny musi pockat na ovulaci.
Navic jsou holky, ktere rikeji, ze otehotneli az po ovulaci-plodnem obdobi,tak kdo vi.
Asi jsem prisla s krizkem po funese, ale prece (10hodinovej casovej rozdil je holt moc- jsem v USA).Poku jde o BT, tak jen vim, ze by mela byt pred ovulaci nizsi a den po ovulaci stoupnout a byt vyssi az do prvniho dne MS. Tak se mej hezky. Drzim palecky, at se tam ten mimisek uhnizdi
.
Gabriela
Ahoj Vladus, pokud se jeste nedosavila MS je porad jeste sance.
Priznaky ktere popisujes jsou i priznaky tehotenstvi. Podle me to vypada slibne. Ja na tomhle stavim uz tri mesice
svoji karieru maminky
Vetsina holek (maminek a tehulek) poisuje presne tohle. Drzim palece. Dej vedet, jak dopadl testik
.
Gabriela
Gabrielko, móc ti děkuji za podporu. Dnes jsem 29DC a MS ještě
nikde. Ráno jsme s manžílkem nevydrželi a udělali testík. Chvíli to vypadalo jako že nic, ale, ta druhá čárka se nám objevila. Je ale hodně moc slabounká, tak nevím. Na testíku psali, že spolehlivě určí těhu již 10. den po oplodňovacím mazleníčku a mi máme jdes den 14.. Koupila jsem si další testík a teď se přemlouvám vydržet až do zítra ( osobně si ale myslím, že to nevydržím
).
Gabčo, nebul třeba jsi otěhotněla až ke konci cyklu a to by pak bylo ještě moc brzo na testík
, vydrž a určitě napiš jak si dopadla.
Radko, moc ti blahopřeju k mimískovi, ať krásně roste a vše se povede
.
Papa nedočkavá Vladuš
Ahoj Vladus, tak to musim blahoprat
.Na vecine testu je napsano, ze na tloustce carek nezalezi. Myslim si, ze jsi urcite tahulka. Jeste jednou gratuluji tobe i manzelovi, at jste vsichni tri zdravi a spokojeni.
![]()
Gabriela
Gabrielko, tak jsem samo nevydržela a druhý testík zkusila. A ta // tam je, slabounká ale jeeeeeeee!
![]()
Doufám že to konečně klapne a jestli jó, chci Ti taky trochu pomoct: tento měsíc (nejenom že jsem poprvé užívala Clostillbegyt na podporu růstu a zrání vajíček), ale také jsem vyzkoušela tzv. „prstíkovou metodu“.
Samozřejmě že nevím zda momohlo zrovna tohle, ale mnoho děvčat na rodince psalo, že i jim to pomohlo. Jukni na adresu: http://www.rodina.cz/…se/prisp.asp?…
a doufám že se miminko usídlí již brzo také v tobě. Metodu určitě vyzkoušej, za zkoušku nic nedáš a uvidíš, možná už příště budeš hlásit //. ![]()
Držím nám oboum palečky a ozvi se, Vladuš
Vladus,
aj ja sa pripajam ku gratulaciam, tesim sa, ze ti to vsetko vyslo tak, ako ste planovali!!! To je krasa a povzbudenie aj pre ostatne holky.
Si urcite tehotna, ak sa tam ta druha ciarka objavila.
Je to krasa krasa krasa:o) Prajem vela stastia a ktovie, mozno (ak panbozko da:o), si budeme my holky, co si tu teraz piseme-Gabriela, Gabca, tad atd., ze jako by sme chceli bejbinko, uz o niekolko tyzdnov vymienat prve skusenosti s tehotenstvom:o)
Kiez by sa tak stalo…Ja budem vediet az o necele 2 tyzdne…
Alienka, moc ti děkuji za gratulaci ( snad se to může - aby jsme to nezakřikly). Raději se ještě moc neraduji, jestli MS nedorazí do pondělí, půjdu v úterý na krev a teprve pak se 100% rozhodne. Vím že by jsme s manžílkem byli ty nejšťastnější na celém světě ( samozřejmě by byli všichni, ale já to těď cícím velice intenzivně). ![]()
Alienka, strašně moc si přeji abych Tebe i všechny holčiny tady mohla nakazit tímto krásným bacilem. Takže jestli to bude fungovat tak: PPPPPRRRSSSSSSSKKKKKK!!!!!!!!
A už vás bacil lapnul a nepustí - nesmíte mě v tom nechat samotnou nevím co bych si bez vás počala.
Tak holčiny pište všechny novinky co vás napadnou, papa Vladuš
Ahoj holky,
Vladus moc gratuluju ke //, jestli tam jsou, tak je to na tuty!!!
Já testovala taky poprvé 29 DC a měla tam taky druhou slaboulinkou čárečku, 2.test jsem dělala 30DC (test Clear View) a už tam byly opravdu dvě, ale ta druhá rychle vybledla a 3.test jsem dělala 33.DC a už tam byly pořádný tlustice.
Jinak holky,já od 27.DC měla křeče v břiše, nemohla jsem ani chvílema moc chodit a v tenhle den mě začaly bolet i prsa. Takže bolení jako před MS je normální.
Nevím, jak je to s účinkem prstíčkový metody, ale na mě by určitě nezabrala. Už jsem to tady někdě psala. Já mám zakloněnou dělohu, a tak po styku jsem vždycky musela ležet na břiše a to by se dělala prst.metoda špatně!!!
A s tím tulením - my se tulili 14,15 a 16.DC (předtím 11.DC a potom až 21.DC) a já si ještě dělala 14,15 i 16.DC OVU testy a 15.DC byla testovací čárka o hodně silnější než kontrolní. Takže si myslím, že tulení každý den v tom správným období není na škodu.
Promiňte, že jsem se takhle rozkecala, ale chtěla jsem vám jenom říct svoje zkušenosti.
Pa Vichy
Ahojky Vichy, jsem ráda, že píšeš své zkušenosti. Já byla z té bolesti břicha docela vyplesklá. ![]()
Mám teď pořád pocit tzv. vlkosti ( asi jako jindy, ale poslední dobou se moc pozoruji ) a tak lítám každou chvíli na WC a vyplašená čekám jestli se náhodou MS ještě nedostaví. Neopovažuju se tomu ještě moc věřit. Je to zvláštní, že člověk čeká na dny MS jako na smilování ( jestli jó nebo né ) a pak když se ukáže že snad asi né tak tomu zas nechce věřit.
Jsem už z toho pozorování se asi trochu psycho, ale myslím, že v tom nejsem sama.
A v jakém týdnu jsi Ty??? - Moc Ti gratuluji a držím pěstičky ať jste všichni moc zdraví. Čauky Vladuš