těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
6.4.04 15:52

děkuji za podporu a tak krásné přáníčko, taky ti přeji alienka aby ti to vyšlo, a nejen tobě ale všem holčinám, budeme skvělé maminy!!! chce to jen trpělivost, ale vím je to hodně těžké to čekání jestli ano nebo ne? a taky nechci na to moc myslet i když se to nedá, je to hold v nás, no já jsem si nechala šít nové šaty na léto, takové vínové barvy úzké , no akorát na tělo, tak bych se nedivila kdybych se do nich už nedostala, hahahah, ale víte, že by mě to ani nevadilo? pro mimíska udělám všechno, však mě chápete, holčiny budeme si navzájem držet pěstičky ano?
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
67
6.4.04 15:59

Alienko, jsem moc ráda, že dáváš na mé rady, jé já jsem tak moooc chytrá o:))) .
A teď vážně, myslím že pokud by bylo vše v nejlepším pořádku neměla by dovolená děťátku ublížit. Změna prostředí a životosprávy a vůbec jiné myšleny a žádný stres. Jediná věc z které bych měla trošku strach je střevní viróza ( kterou již pár lidiček v Egyptě dostalo ). Na druhou stranu znám spoustu lidí, kteří v Egyptě byli naprosto spokojeni a bez problémů. Ale dneska se dá spoustu věcem předejít a pan doktor ( -ka ) by Ti určitě dobře poradila co smíš a né. Mezi námi, já s manžílkem jsme dovolenou také plánovali a teď se taky rozhodujem. Jestli budou testy v pohodě tak se na to dr. také zeptám.
Moje sestra byla asi v 7/8 měsíci za sluníčkem a moc si to chválila.
Tak ať už s mimískem nebo bez něj, přeji krásnou dovolenou, a kdo ví třeba si zrovna z dovolené přivezete malého Egypťánka :lol:
 Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.04 16:47

Jé holky, my jedeme s manželem za měsíc do Egypta a budeme tam taky vyrábět Egypťánka. Bude to zahájení, tak jsem na to zvědavá. :D Myslíte že nevadí nějaký větší koupání v moři a tak… aby se ty spermie potvůrky jedny prťavý nevyplavily :lol:

• Citovat
  • Upravit
1461
6.4.04 17:07

Ahoj Alienko,

lékař vše ví a zatím s tím nic nedělá, prý je to zatím krátká doba na snažení.

Chci změnit lékaře. Počkáme s mužem ještě tak půl roku až rok a pokud ani pak nic , tak pak zkusíme umělé oplodnění.

Ale věřím, že určitě se každý jednou dočká. Je to ta nejhezčí věc na světě, která může ženu potkat.

Všem přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.04 20:22

Ahoj Vladuš,
jsem na tom stejně jako ty - poslední MS jsem měla 4. března a 31DC mi vyšel první pozitivní test (a od té doby ještě další tři). Testovací čárka byla vždycky o něco slabší než kontrolní, ale byla tam - zřetelná. Tak jsem se včera vydala k doktorce, aby mi těhotenství potvrdili z krve a tam jsem div že nedostala vynadáno, že jdu moc brzo, že se stejně ještě asi nic nepozná a že jsem moc nedočkavá. Myslela jsem, že když to jsou schopný ukázat testy z moči, tak z krve to půjde taky. Vždycky jsem měla za to, že z krve je to snáz zjistitelný než z moči. Tak jsem z toho zmatená a musím říct, že mi ta sestra dost zkazila náladu. Krav mi ale vzala a zítra budou výsledky. Co tobě řekli u doktora? Tobě nenaznačili, že je na odběry ještě brzo? Díky.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 20:27

Ahoj Zdenko, vitam te. Musim souhlasit s Vladus. Takovych uz bylo co nemeli zadne priznaky.Navic to co popisujes mi jako nic nepripada. Pokud jde o sugesci tehu priznaku neco malo o tom vim. :cry: :lol: Kazdy mesic se naucim jeden na vic. Ale neves hlavu, dokud neprijde MS neni nic jiste - ani negativni test. :wink: Vlastne ani potom ne. Drzim ti palce a tesim se az nahlasis //.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 20:41

Ahoj Jano, ja o tom zase az tak moc nevim, ale nezda se mi na krevni testy moc brzo. Pusobi to na me spis dojmem, ze nekdo rano vstal levou nohou z postele a potreboval to dat svemu okoli jasne najevo. A nebo byl mooooc moudrej. Me delali testy treti den po ocekavane MS a bez nejakych reci a na 100% vyloucili tehotenstvi. Teda bylo to v USA, ale myslim si, ze kdyz to jde tady, melo by to jit i v CR. Testy tady nebudou o moc lepsi nez tam. Rozdil je jen v pristupu. Jen se nedej!!!! Moc gratuluji ke // a at je vse tak - jak ma byt. :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 20:59

Ahoj Mikino, teda ty me desis. 8O Pokud jsem to dobre pochopila, tak se snazite o miminko 2 roky a tvuj lekar je klidnej :?: . Teda ja nevim, ale me se dva roky snazeni zdaji byt jako zatracene dlouha doba. Obavam se, ze u me by s timto argumentem moc neuspel. Vsude se uvadi maxim. jeden rok :! Tak jak proboha muze rict, ze dva je kratka doba :?: Asi uz vazne nicemu nerozumim, ale ja bych se na vasem miste nedala. Co treba tam priste vzit manzela sebou? Treba bude pan doktor ochotnejsi. Tim jsem nemyslela fyzicke nasili, ale prece jen to budi vetsi autoritu, kdyz za zenou stoji muz. Preju hodne hodne trpelivosti a stesticka. Verim, ze se to nakonec podari.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 21:12

Klaris, s temi leky ti bohuzel neporadim, ne ze bych nechtela, ale vubec nic o nich nevim.Ani s vyvolavanim MS nemam zadnou zkusenost. Co se bolesti briska tyka - klidne to muze znamenat tehotenstvi. Hodne stesti a at se miminko brzo zadari (pokud se tak nestalo).
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 21:16

Kracmerko, tobe gratuluji a preji hodne stesticka a zdravicka (fazolce). Krasne a pohodove tehotenstvi.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 22:04

Ahoj Vladusko-tehulko, jak vidis, nakonec jsem nevydrzela a zase otravuju. Chtelo by to vic sebekazne :x (ja si promluvim do duse, ale az to dopisu jo :?: )To me tesi, ze jsem te rozesmala (to mimiskum sveci :lol: ).Tesim se na vysledky testiku, tek doufam, ze das vedet :D :! Davajte mi na mimisky pozor- s muzikem. Jo a to rozmazlovani manzelem jedine schvaluji. Vypada to, ze mas doma fakt prima chlapa. Urcite budete super rodina. Nechcete me adoptovat :idea: :D :?:
Jak jsem tak cetla tvoje rady, zda se mi, ze i ja mam dobre predpoklady na tehu.Tento tyden jsem si kopila fak pekne drahej krem,ktery se ovsem nesmi pouzivat v tehotenstvi a po dobu kojeni. 8O O obleceni ani nemluvim. Nemam tady jediny kousek volneho obleceni.To se manzilek ale prohne. :D Nestesti uz se na to tesi.
Dneska rano me vzbudil, ze se musime snazit o mimi.Vysvetlila jsem mu, ze na to uz je tento mesic asi trochu pozde. Ani nevim proc, ale rekla jsem mu, ze to asi nevyslo (samo ze to tak brzo nemuzu vedet) a tak nestastneho uz jsem ho dlouho nevidela. :cry: Teda nejradsi bych se nevidela.Jsem to ale husa co :?: :! :!
Mej se Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 22:07

Teda ja radim 8O 8O Ten krem byl -fakt- drahej. OMLOUVAM SE :! :! :!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 22:32

Ahoj Alien-ka!
Jak uz jsem psala, koupila jsem si nejake testiky a protoze predpokladam, ze to az do MS 18.4. (vecer) nevydrzim, zkusim jestli navod nelze a testnu to asi 14.4.(samo sebou ze rano)
Tvoji radu -delat neco- jsem pochopila. Nemyslim si, ze by si to myslela zle. Ja jsem sice bez prace, ale zivot v cizi zemi je prozatim dost narocny, takze se rozhodne nenudim. Musela jsem se naprikad ucit „znovu“ varit, nakupovat (vse mi zabere mnohem vic casu). Nikdy bych neverila, ze tady nesezenu pro nas (evropany)uplne zakladni suroviny. Tvaroh,pol. a hrubou mouku, strouhanku …Vubec vetsina veci tu fuguje jinak a clovek se uci zakladni veci uplne znovu.
Tak se mej hezky a at nam ty dny do testovani rychle utecou a mame obe mimisky.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.04 04:41

Tak, jeste jedno hlaseni z USA. Umim dalsi tehu priznak. :D :! Zacinam mit pomerne hodne citlive az bolestive bradavky (jinak NAPROSTO necitlive a to za vsech okolnosti :oops: ). Bohuzel silne pochybuju, ze za to muze fazolka. :cry: Jestli to takhle pujde dal, dotahnu to za par mesicu s temi falesnymi priznaky k naproste dokonalosti :D A to se takkkk moc snazim nemyslet na to a nepozorovat se. Jsem vazne asi vadna. :(
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
67
7.4.04 09:07

Ahojky Gabrielko, tak husa teda nejsi ( fakt to nemůžeš takhle brzo vědět ) a je lepší myslet si, že ne a pak být mile překvapená a šťastná :D , než v to pevně věřit a pak ( když by to náhodou nevyšlo - ale ono to 100% vyjde ) být moc smutňoučká :cry: .
I Když u nás to bylo podobně. Já jsem měla taky příznak jedinej (a to také ty bradavky), a protože se mi to nikdy před tím nestávalo, tak jsem si samozřejmě myslela ( a manžílkovy přesvědčivě tvrdila ), že se to 100% povedlo. A celou tu dobu mě manžílek přesvědčoval, že o tom takhle mluvit nesmím, že to vůbec nemůžu vědět a budeme zbytečně zklamaní. A ke konci cyklu jsem dostala strach i já, a začla jsem tvrdit, že se to určitě nepovedlo a že MS určitě brzo přijde ( ale to už byl samozřejmě manžílek zviklaný a přesvědčený že čekáme miminko-a :) ). Tak že mi zase pro změnu zakazoval vůbec myslet na takové věci, že je to hotová věc a mimísek se zabydluje. :! Prostě to u nás bylo jako u bláznů :roll: . Takže v tomhle směru Ti moc radit nemůžu…
Ale myslím, že ty citlivé bradavky jsou příznak dost velikánskej :P Tak buď hodná holčička a začni myslet pozitivně :)
Jó a s tou adopcí by to asi nešlo, nemyslíš, že jsi už přece jenom trošičku přerostlé děťátko :?: :?: A protože Ty určitě těhotná už jsi :D , tak nevím, jestli bych chtěla být najednou maminkou a babičkou, hihi :roll:
A stěma šatama to moc dobře znám. Mě včera sestra provokativně přinesla z obchodu na zkoušku krásný džíny a modrounkou plizovanou sukýnku, ale bohužel taky úplně na tělo. Takže mi to manžílek hnedka zakázal, už dokonce začíná takhle brzo plašit, abych už nenosila nic na tělo, co kdyby to mimískovi překáželo :idea: :P . TAk nevím jestli usiluje o to, abych začla chodit na Evu :oops:
Přesně za hodinku a půl si mám volat pro výsledky HCG. Jsem strašlivě nedočkavá ale zároveň i po....., co když to byla jen nějaká zrada a vůbec ne mimísek :?: :?: :?:
Tak se pěkně boj se mnou a já Ti za odměnu pak zase napíšu :lol:
papa a zase dobrou noc, ten časovej posun no to je teda věc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí