těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
5.4.04 17:43

Ahojky Vladus,
já měla do břivha právě jakoby křeče, ne pořád, ale sem tam jo a když jsem v tu chvíli šla, tak jsem se musela i zastavit. Kamarádka měla ještě do toho i píchání, takže jestli to tak máš, tak je to OK - nic nenormálního.
A řekla bych, že jsi opravdu 4+3, ale nevím jak ti to spočítá doktor. Oni totiž mají takové kolečko, nastaví si tam, kdy si měla poslední MS a ukáže se jim kolik jsi. No a podle mě já bych dneska měla být 10+1, ale podle Dr. jsem 10+0. Nevím, ale u mě je tam možná trošku problém v letošním přestupném roce ( únor 29 dní) a já měla ty posl MS 25.1 - tak jestli se to o ten den neposunulo.
Teď by ještě u tebe na UTZ nebylo nic vidět, ale příští týden už by tam měl být žloutkový váček, tudíž vytvářející se mimi.
Pa Vichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.04 18:36

těhule?

Ahojky holky,
tak jsem to se vší parádou dostala včera :? No nic ve středu jdu na to vyšetření krve a pak budeme chytřejší.Každopádně manžovi tuleníčko OB den opět nedaruju!!! :wink: Tak na mě myslete.Jo a holky-jednou to přece vyjít musí,ne?? :idea: Pa pa Vaše Gabka

• Citovat
  • Upravit
155
5.4.04 21:49

Gabrielo velmi drzim palce, nech vam to vyjde:o)
Prisla som tu po par dnoch co som bola mimo netu a pozeram, ze snazilky tu pribudaju…fakt vela stastia vsetkym vam…ja budem teraz tiez cakat, ci sme sa dobre posnazili, dam vam potom vediet:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.04 00:20

Ahoj Vladus, dekuji za uznani a doufam, ze nas mimisek bude alespon z poloviny tak uznaly jako ty :D Jinak mam pravidelny 28 denni cyklus a to i po vysazani HA po vice nez 7 letech.Ted jsem 15 den cyklu. Dnes rano jsem si udelal jeste ovulacni test (jak jsem slibovala :) )a k memu prekvapeni je jeste pozitivni, takze se snazime dal 8O . Takhle po ranu volime nastesti mene narocne pozice :oops: :D Pokud jde o USA da se rict, ze jsme zde pracovne. Mame zelenou kartu a chteli by jsme se tady u:,–(it.To znamena, ze me v pripade zdaru na 100% ceka porod v USA :roll: Manzel pracuje v Microsoftu a ja zatim nikde. Takze mimi se v tuto dobu vic nez nabizi. :wink: Ted bydlime v Seattlu stat WA, ale koncem tohoto mesice se budeme stehovat do Redmondu „sidlo“ Microsoftu, takze jsem kvuli tomu musela minuly tyden odmitnou praci tady v Seattlu (kvuli dojizdeni).Diky vam a stehovani mi tento mesic to cekani snad rychleji utece. :roll: Casovy posun mame minus 9h (to znamena, ze mame o 9 hodin min nez vy v CR)Na letni cas jsme presli az vcera, takze minuly tyden byl rozdil 10h. Za nabydku spolecneho odpocitavani dekuji a velice rada prijimam (bude nas vic, nebudeme se bat vlka nic). :)
Zatim se mej hezky a pis, pis, pis. Vsecicko me zajima :!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 00:29

Alien-ka,podle toho co jsi psala, to vypada velice slibne. Dobu tulenicka jste zda se vystihli presne. Takze drzim palce a kdyz bude neco noveho tak se ozvy. Jsme tady jedno velke ucho teda oko.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 03:43

Ahoj holcicky moje zlaty, dnes mam fakt den blbec. :x :? Nejprve se omlouvam za negramotnost a Alien-ka ty se samozrejme ozvi (ne ozvy) :roll: atd. 8O Ale za vsechno to bezpravi a spatne veci, ktere se mi dnes deji :D :cry: , jsem si koupila tehotenske testy. Tak doufam, ze bude co testovat. :roll: V navodu pisou, ze test je pripraven k testovani jiz 5 dni pred ocekavanou periodou. Dala jsem za tri testy $20 a to je jeden z nich zdarma (nejaka akce) :wink: To se hodi ne :?: Tak ted jdu vyndat pradlo ze susicky a pak si sednu se zalozenyma rukama a nebudu projistotu nic delat.
Gabriela - dnes fakt uplne mimo; ach jo :! :!

• Citovat
  • Upravit
18
6.4.04 09:25

díky vladuš za podporu. asi na to moc myslím a pak se nedaří.
kdy budeš vědět od dr. že to vyšlo? myslím na tebe.

gabko, tak nás čeká další měsíc snažení, doufám že nás vladuš nakazila!!!

papa very

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.4.04 10:52

Gabrielo, podla mna by si nemala len tak so zalozenymi rukami cakat na testovanie, lebo sa ti to bude hrozne vliect a budes sa hrozne pozorovat a mozno budes mas aj falosnu brezivost (proste vsetky priznaky, atd).
takze to stahovanie ti nakoniec pride velmi vhod, netreba mysliet furt len na to jedno, lebo potom z toho cloveku sibe:o))
ach jaj, ale to sa mi veru dobre hovori, ked ja sa tiez tak velmi od minuleho tyzdna (velke snazenicko) velmi pozorujem, no a predstavte si to, neviem co to znamena, ale odvtedy ma furt pobolieva brusko…ale ja sa na to nejdem namotavat, radsej si pekne-krasne pockam na testy.
yo a este taka vec, meriam si pravdilne bazalnu teplotu (cca 2 tyzdne, cize zacala som asi tyzden po poslendej MS), no a som z toho volajaka zmatena, lebo mam skoro rovnaku teplotu stale.
Cize standardne mam 36-36.1, minuly stvrtok a piatok to bolo 35.8 a teraz mam opat len 36. ale citala som, ze po ovulacii by ta teplota mala byt podstatne vyssia, tak neviem co si mam o tom mysliet.
ale ja mam inak nizku teplotu vzdy, aj ked som chora (chripka), tak vobec nemam horucku…
tak neviem.
ale prajem krasny den vsetkym snazilkam - od slovenska, ciech az po ameriku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.4.04 11:10

Ahoj Very, děkuji za podporu, ale zatím jsen ta tom pořád stejně - jen o pár ml. krve lehčí :? . Paní Dr. mi sice ultrazvuk dělala, ale nic prý vidět zatím :! nebylo, jen prý sliznici mám vysokou - to prý v těhu bývá ) no nedokážu si to dost dobře představit :( . Zítra v půl jedenáctý si mám zavolat, to už budou výsledky HCG 8O . Tak bojim, bojim…, drž palečky a jestli se to opravdu povede tak na Tebe ( na všechny holčiny snažilky ) za odměnu ještě jednou pořádně prsknu. :lol:
papa a drž se, Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.4.04 11:21

Ahoj Vichy, tak jsi měla pravdu s tím ultrazvukem. Dnes mi ho paní Dr. dělala a žádný váček ještě neviděla, říkala jen, že sliznici mám vysokou - to je prý pro miminka moc dobré. Jinak mi sebrala spoustu :! :?: krve - fúj tajbl :? a zítra si mám v půl jedenácté zavolat na výsledky. Už se nemůžu dočkat co mi poví a trošičku se bojím ( ale jen malinko :) .
Jinak vzkazuju našim mimískům, ať sedí těch 9 měsíců kde mají a nedělají žádné vylomeniny. :!
Tak se zatím měj moc krásně a zítra mi drž palečky, pa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.4.04 12:29

Ahojky Gabrielko, tak jak vidím jsem Tě už zase nestihla a Ty si už zase klidně spinkáš :lol: . Já bych se k tomu nic nedělání připojila, musíme na sebe (budoucí maminy) dávat pozor :! :! . Mě manžílek začíná krásně hýčkat a to se mi móc líbí :D . Klíďo píďo si můžu prospat celý den a ještě se zeptá jestli jsem se dost vyhajala :P
Udělala jsem si tady dokonce takové hodiny, kde jsem si vyznačila ten časový posun, takže tě snad budu lépe stíhat :! Ale nejhorší je, že až půjdu v půl páté z práce bude u Vás půl osmé a to budeš mít ještě půlnoc 8) . a ráno když v osm zapnu počítač tak budete mít už zase jedenáct hod. a to už je zase nejvyšší čas jít spinkat :wink: . Nedá se nic dělat budeme muset řešit své problémky pozadu :( .
Nákup testíku Ti schvaluji, ale moc je neuchvátej. Oni na nich sice píšou, že se dá těhu zjistit brzo, ale moc bych tomu nevěřila - byla bys zbytečně zklamaná :cry: . Já jsem si taky jeden takovej testík dělala 25DC a byl negativní a já to skoro obrečela :cry: no a teď vidíš :D . První testík jsem měla pozitivní až 29DC a to byl stejně ještě móc slaboučkej. :? Tak raději počkej aspoň jeden den po vynechání MS ( a ona určitě vynechá, já tomu věřím), i když ono hodně záleží na tom, kdy to pravé mazleníčko bylo. :idea: Nám miminko přišlo také v pravý okamžik, protože máme v práci končit k poslednímu květnu ( kvůli vstupu do EU ) a mě už se do žádné jiné práce nechtělo, chtěla jsem prostě miminko a byla jsem schopná pro něj udělat všechno. 8O
Zítra budu vědět výsledky až v půl jedenáctý ( u Vás půl druhý), ale to už budeš zase spinkat tak si budeš muset počkat až do čtvrtka :( , ale určitě Ti dám vědět.
Tak a teď zase něco napiš Ty, já už musím jít pracovat :cry: , papa a těším se na nové zprávičky ze zahraničí Vladuš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.4.04 12:36

Ahoj Alienko, já jsem někde četla, že ke konci cyklu by měla být teplota vyšší a před MS hodně klesnout. Pokud by bylo těhu tak by se měla zvýšená teplotka pohybovat okolo 37 stupňů. U mě to tedy platí mám pořád 37,1,2 a když se moc rozparádím :roll: tak i 37,4. Ale jsou i takové výjimky, které mají teplotu nízkou i přes to, že těhu jsou. A jestli máš teplotu pořád hodně nízkou i při nemoci tak to asi zřejmě budeš jedna z nich :) . Tak nevěš hlavu dokud měsíčky nedorazí je pořád velikánská naděje :lol:

• a dej brzy vědět jak si dopadla, pa Vladuš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.04 13:05

ahoj, především bych ti chtěla vladuš popřát zdravého mimíska. já jsem snažilka, v březnu jsem brala poprvé clostilbegyt tak teď čekám, je to opravdu těžké, ale mám obavy , že se to nepovedlo, nevím, nemám skoro žádné příznaky a měla bych mít ms o velikonocích, jen mě tak divně svrbí bradavky, a v noci nemůžu po probuzení usnout, a chodím často na wc, myslím si , že jsem si to vsugerovala,
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.04 13:38

Ahoj Alien-ka urcite nebudu sedet se zalozenyma rukama, ale nemyslet se mi na to asi stejne nepovede. :( Budu delat co budu moct slibuju.Musite psat hone novinek, abych mela co cist a nezabyvala se tolik sama sebou. :wink: :D Pokud jde o tu BT tak si taky nejsem jistam, ze jsem pro ni ten spravny clovek. Manzel mi koupil specialni teplomer na mereni BT a k nemu byla brilozena tabulka, do ktere se zapisuji namerene hodnoty a kresli se graf. Jenze ta tabulka zacina az od 98F ja mam teplotu bezne pod timto limitem takze je pro me nepouzitelna.Ma rada zni:klidne se mer dal, ale moc si tim hlavu nelam.Ja to tak taky delam.BT si vlastne merim jen pro to, aby me doktor nemohl po pul roce jen tak odbyt s tim, ze si musim napred merit nejakou dobu BT a pak prijit znovu.Dala bych mu proste svoje vysledky a at si snima poradi sam.
Zatim se mej hezky a napis co noveho.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
67
6.4.04 13:48

Ahoj Zdenko, nevím proč by jsi si měla myslet, že se to nepovedlo :P . Vždyť nemusíš mít takhle ze začátku příznaky klidně vůbec žádný a mimísek se tam při tom už může zabydlovat. :)
Já jsem taky kromě těch bradavek žádné jiné příznaky neměla, ale ty mě dávaly zabrat ( hlavně když mě byla zima o:) :oops: ). Až asi den před neočekávanou a nechtěnou MS mě začalo bolet bříško. Bolelo asi 4 dny a úplně stejně jako při MS ( taková MS bez MS ), takže jsem měla pořád pocit, že musí každou chvíli přijít. :cry:. Měla jsem z ní takový strach, že jsem si dokonce před spaním připravila na noční stolek celou měsíčkovou výbavičku ( no co kdyby přišla na návštěvu v noci ), a myslím že jsem ji tim, že jsem byla připravená a smířená od návštěvy úplně odradila :D
Ale už jsem slyšela i jiný babský rady, někde holčiny dokonce radily koupit si nějakou hodně ouzkou sukni, zaplatit pernamentku do solárka, nebo nějakou nezrušitelnou dovolenou. :twisted:
Jinak Clostilbegyt jsem brala v březnu také poprvé a povedlo se ( alespoň doufám, musím to zaklepat abych to nezakřikla 8O ). Tak nevěš hlavu a utíkej si něco pěkného koupit :P
Tak přeji co snad nejpohodovější čekání a co Ty víš, třeba už Ti už v pondělí vyjdou //, pa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí