těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
13.4.04 13:20

ovu test

Evco, ja bych udelala prvni 12DC a pak bych delala kazdy den az bych vychytala OVU. Ja mam treba OVU 21DC ale ted jsem mela 18DC a cykly mam 33dni.
Jo a jakmile se na prozku objevi, ze OVU se ma konat, tak na to hupsnete:) :lol:

Maxi
Jinak muzes kombinovat obe metody…jak OVU testu tak mereni BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delly
13.4.04 13:27

Nazdárek!
Já to taky na těhu nevidím. Příznaky žádné nemám, což mě nevzrušuje, protože jsem je neměla ani při prvním těhu. Ani na tom s manželem tolik neležíme, jako vy, protože už jedno mimi máme, tak to necháváme osudu. Vždycky dva-tři dny po sobě jo, pak zas nějak není čas, tak zas dva dny nic.A zkoušíme to teprve první měsíc. Poprvé mi to trvalo tři měsíce.
Jo a víte kdy ten můj přišel z velikonočního mrskání ? Ve dvě ráno!!! Stejně jako vloni.Teď leží na kavalci a kňučí.
Tak zatím čabas Delly

• Citovat
  • Upravit
333
13.4.04 13:28

Ali no prvni pul rok jsem byla ubulena a porad jsem se pozorovala. Kazde pichnuti. Pak jsem zjistila, ze si to tim jen zhrsoju. Tedka tomu nechavam volny prubeh a kdybych neotehotnela do svatby, tak se pak hold vydame do centra asistovane reprodukce. Ale porad veim, ze to vyjde i bez jejich pomoci. Muj pritel ma totiz panickou hruzu z doktoru. Takze by to pro nej bylo docela stresujici.
Jinak snazim se byt silna. Vim, ze e tady na emimcu spousta holek, co se snazi i dyl a kdyz vidim, ze nektera z nich otehulkuje, tak mi to da zase nadeji :)

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.4.04 13:44

Evco, pravdepodobny termin ovulacie sa da dobre vypocitat napriklad na stranke www.parentsplace.com (ale musis sa tam zaregistrovat, to je chvilka), zadavas tam tusim priemernu dlzku cyklu, cize vysledky su viacmenej orientacne, kazdopadne skus.
a myslim ze aj niekde tu na emimine sa da vypocitat…aj ked samozrejme ovu testy su relevantnejsie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.04 14:20

Ahoj Vladus, to je jasnacka, ze vam dam vedet.. Ceka me to uz zitra, ve 14 hodin, takze dam vedet az pozitri.. Snad bude vsechno v poradku. Akorat mam veliky strach, aby se na mimi nejak neprenesl stres z poslednich nekolika tydnu, ktery prozivam.. Nemame to doma jednoduche, pritel ma nejake „pohnuti mysli“.. Ma deti z prvniho manz. a nedokaze se porad smirit s tim, ze jsou u jeho byvalky.. Tak to odnasim ja.. A to jsme spolu uz ctyri roky.. Doted nic, az v poslednich ctyrech tydnech se to stupnuje.. Brecim, bojim se, co bude dal.. A mam tim padem milionkrat vetsi strach o mimiska, aby byl drobecek v poradku.. Prosim, holcinky, drzte mi pesti, at to dobre dopadne.. Tak snad to dopadne dobre. Vy, ktere se zatim radite mezi snazilky, neklesejte na mysli, urcite se to brzy povede.. Ja jsem si nemerila teplotu ani nic, a kdyz mi poprve vysel tt pozitivni (a to jsem byla uz mesic tehu), tak jsem tomu porad nemohla uverit a tech testu „padlo“ sedm!!! :) Takze nebojte, brzy to vyjde.. Pa. Majka

• Citovat
  • Upravit
155
13.4.04 16:18

Majka, velmi drzim palce, daj nam hned vediet, ci to vyslo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.04 16:30

Ahoj holky, tak ted vážně nevím na čem jsem. Po letech braní HAjsem ji vy:,–(ila na konci lonského roku. Menstruaci jsem nejdříve 3 měsíce vůbec nedostala, pak zase po 14 dnech, takže vlastně je u mě velký problém určit vlastně plodné dny. Tehotenských testů jsem spotřebovala už až až, ale stále negativní, takže mi nezbyde nic jiného než nakoupit kvanta ovulačních testů a zkoušet to podle nich. zatím pa Lenča.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.04 17:17

A co ti na to rekla doktorka Leni? Na tu nepravidelnou MS? Zkousela jsi merit BT? Podle te ja zjistila minuly rok, ze neovoluji…
Nebo si zajdi k doktorce a ta ti veme krev a podle ni zjisti jestli u tebe k OVU dochazi…Ja byla 3DC a pak 21DC…
Hodne stesti Maxi

P.S. ja uz taky nakoupila hafo testu…sponzor lekarny :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.04 17:19

těhule?

Ahoj holky,
tak teda vidím že jsem nějak jak se říká MIMO MÍSU.Nějak skoro nestíhám číst co,kdo a jak. :lol: Tak doufám že mě zpětně zapojíte do debaty-kdyby něco tak já jsem Gabka a ještě je tu Gabriela.Jo Lenčo,pokud máš takhle šílenej cyklus je možný e taky OVU vůbec není-mám obavy že u mě to tak taky je,Dr.mi ted dělal nějaký testy tak uvidím jak to dopadne.Je ale taky fakt že některé holky i při takto rozházeným cyklu otěhotněly.Tak hlavu vzhůru!Ahojky Gabka :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.04 17:24

Re: těhule?

Díky za rady, taky se to teda rozrůstá :lol: to je dobře! Ale už aby tady bylo víc těhulek jako Vladuš :P :P :P
Moc to všem přeji - musí to být nádhera :!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.04 20:33

Ahoj Gabko, po delsi dobe jsem se dostala k PC a taky zasnu, kolik prispevku tu je! Ja jsem OK, v sobotu koncim 3. mesic - leti to. Zitra jdu na ultrazvuk a mela bych dostat 1. obrazek mimi, tak se tesim. Jinak jsem doma na neschopence, coz jsem neplanovala, ale doktorka mi to nabidla a ja na tom ted jsem tak, ze mi vsechno a vsichni lezou na nervy, takze jsem to vzala a jsem rada, uvidime jak dal. Netrpelive cekam, az i ty ohlasis //. Tak se mej co nejlepe a napis nekdy, pa. Rada.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.4.04 04:27

Ahoj Vladus, tak jak :?: Co okna, svatky a hlavne co ultrazvuk :?: Uz vime kolik tech mimisku je? :D No pis :! Vsechno chci vedet a to do nejmensich detajlu :D
Ja bych dle navodu svych tt mohla testovat zitra, ale chtela bych jeste aspon jeden den pockat, ale je to boj :(
Manzilek se o me staral podle tvych prikazu. Ale musim rict, ze je na me zbytecne moc prisny 8O Vcera jsme si vecer povidali a on me najednou okrikl, at se narovnam, protoze mackam nase miminko (sedela jsem schoulena). A dnes rano mi prikazal,prospat cely den, protoze jsem nemohla spat v noci. Jinak pry budu unavena-oslabena a mohla bych potratit. No on jeste nevi, ze tam zadne mimi neni :cry:
Ale mame tady novacku co :?: Teda prestavam se orientovat :? Mam v tom pekny gulas 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
155
14.4.04 08:48

Gabrielo, mno neviem s tym testovanim by som na tvojom mieste este par dni pockala, nebudes sa zbytocne trapit ako ja. Ja som dnes rano testovala a vysledok bol negativny:-(((Takze mam z toho celkom dost blbu naladu, aj ked si uvedomujem, ze testovanie pred prichodom MS nemusi byt este smerodajne…
Sa utesujem, ze kym nedosla MS, tak mozno este mam sancu:o)))
Alebo mozno ani nie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 08:55

Alienka, budu se snazit, ale nic neslibuju.Manzel jen prisel domu a uz se ptal, jak dopadl testik. Musela jsem mu vysvetlit, ze jsem jeste netestovala.Myslim, ze tak nejak uz jsme se smirili s tim, ze tento mesic mimi zase nebude. Docela rada bych to testovani mela za sebou :arrow: at dopadne jakkoliv.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
14.4.04 09:07

...

Ali, testovani jeste predtim nez mas dostat MS fakt neni smerodatne… Ja to taky parkrat zkusila, jeliko jsem nemohla vydrzet. Ja jsem tedka 31DC a za dva dny mam dostat MS. Tentokrat jsem si naprosto jita , ze ji dostanu. Bricho boli, prsa taky…takze jsem jasna. Navic tuleni taky moc nebylo :(

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky