Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a krome bolavych prsou jsem nemela taky skoro zadny priznaky, takze tim se ridit nemuzes. Uvidis, ze za dva dny bude carka silnejsi.
Jana
Ahojda holki, můžu k vám? Už hodně dlouhou dobu navštěvuju tyto stránky, jsou naprosto suprový, což vy samozřejmě taky. Jsem taky snažilka, moc velká snažilka. Zítra to bude rok, co jsem byla na kyretáži, jelikož jsem v 5. tt potratila. V tu chvíli mi ani tak moc nedocházelo, co se vlastně děje, až později to na mě všechno doléhalo. Teď se s manžílkem snažíme dál, zatím to bohužel ale moc nejde. Moc se mi líbí vaše diskuse, ráda bych se připojila, popř. zjistila babské rady jak na to. Jste všichni naprosto skvělý.
Všem snažilkám hlavu vzhůru a všem těhulkám upřímně přeji hodně zdravíčka. Šárka
![]()
Ahoj holcinky, tak jsem to nevydrzela a rano zase testovala, ale tontokrat je test pro zmenu jasne negativni.To je sok. Asi jsem v minulem zivote musela byt hrozna bestie😢
Mejte se hezky ![]()
Gabriela
Ahoj Gabrielo! Jak je to možný? Už jsme všichni počítali s tím, že ti to vyšlo.
Ale třeba je ještě fakt brzo, tak jsou ty testíky zmatený, co po nich tak brzy chceš. Tak vydrž, držíme ti pěsti. Já si zítra koupím test a taky to zkusím, i když je brzy, ale když to tady tak čtu, tak mi to nedá. Čau Delly
Ahoj Deli, myslim,ze opravdu nejsem tehotna. Uz jsem s tim byla celkem smirena, ale tohle mi teda vzalo mirne receno dech.Mozna to prehanim,ale citim to jako peknych par facek od zivota.Ja osobne uz tt nikdy nebudu verit.Kdyby to nevyslo byla bych samozrejme zklamana, ale diky sve blbosti a tt jsem ted vic nez zklamana.
Gabriela
Delly, promin i jmeno jsem Ti zmenila.Jsem uplne mimo.
Gabriela
Ahojda, tak jsem se k vám snažila vetřít
, ale asi už máte svůj okruh povídalek.
Docela mě to mrzí, ale věřím, že se třeba časem stanu maminkou, a nebudu se muset trápit snažilkovským syndromem, jako nyní.
Všem tady přeji mnoho úspěchů a málo nezdarů. Šárka ![]()
Ahoj Sarko, klidne se „vetri“. Nikoho nevyhanime.
Hodne stesti.
Gabriela
Ahoj Hofiku! Klidně se připoj, protože tady budou holky odpadávat do těhulek, tak ať tady někdo je. Něco napiš. Kolik ti je, jsi vdaná, jak dlouho děláte o mimi, kdy ičekáváš(nebo spíš neočekáváš) MS, atd…
Zatím ahoj Delly ![]()
Ahoj Sarko, nebud smutna…to vis ze mezi nas muzes…ja se sem taky vetrela ikdyz ptrim do denicku k Fantagiro. Ale libi se mi tato diskuze, jelikoz jsou tu snazilky.
My se snazime rok a ctyri mesice…ale porad nic…
Gabi: Ja to nechapu…jak je to mozne? Ikdyz zalezi na tesu…Kup ruzne testy. Kamosce ukazal thotenstvi jen jeden ze sesti!!!!! Schvalne je otastovala ikdyz vedela ze tehu je! Jestli MS nedojde, tak supajdi k doktorovi. A neztracej hlavu.
Holky jinak u nas o dopadlo tak, ze jsme odkazani na kliniku, ktera je 100 km od naseho mesta. Navic se krome spermio za vsechno plati, jelikoz to pojistovna nehradi…Jsem na ty ceny fakt zvedava…
Maxi
Musím oponovat Radě, která psala, že je nejlepší milovat se obden. Je to naprostá hloupost - ¨i když pravdou je, že jsem si to také do středy tohoto týdne myslela¨ - myslela jsem, že jsem těhotná
. Příznaky jako těhotná, TT pozitivní, ale u doktora negativní, na UTZ nic není, v krvi také ne… ![]()
Poradil mi, jak otěhotnět. Milovat se obden je hloupost. Mužské spermie nejsou tak „kvalitní“, takže ani nedojdou k vajíčku. Nejlepší je, nechat je tak minimálně týden „ULEŽET“ a pak se do toho pustit. Když jde muž na spermiogram, také musí být týden bez… aby byli spermie husté a bylo z nich možné vysledovat, jak jsou rychlé atd. Takže pokud chcete miminko, radím po MS žádný styk, počkat si do těch PD. Sice je to představa
hrozná, já vím… necelých 10 dní (a předtím vlastně 4-7 dní MS), ale za zkoušku to stojí.
Já nyní čekám, zda to dostanu. Zatím nic - 40DC - ale těhotná nejsem, takže mám počkat do 3.5. a pak jdu na provokovačku, tak snad to vyjde příště. Také zkusím na:,–(it HA a věřím, že ty dvě čárečky nebudou sugesce, ale skutečnost…
Držím palečky ![]()
Monalisa: Coze? A ja myslela, ze uz jsi potvrzena tehulka…Je mi to strasne lito…Doufam, ze se vam to pristi mesic povede a ty budes tehulka.
Maxi
Maxi,otazku jak je to mozne
si pokladam taky, ale odpoved neznam.Snad je to trest nebo nejaky hode nejapny zert
NEVIM ![]()
Snad to ani neni dulezite.Na vysledku to stejne nic nezmeni.
TT mam jedne znacky.Pockam na MS uz nemam chut testovat.
Gabriela
Maxi: TT mi to potvrdily minulý týden - doma. Nedalo se jim nevěřit, vždy mi řekly to, co jsem potřebovala vědět…
Takže jsem věřila, že těhotná jsem. Ke všemu ty příznaky…
No, v úterý u doktora na UTZ nic! Poslal mě na krev a nic!!! Veliké zklamání, to mi věř!!! Řekl mi, že ta touha po miminku je tak veliká, že jsem si to vsugerovala! Takže zbytečně jsem vyplašila celou rodinu, abych je teď ujišťovala, že to byl jen poplach!!!
Je mi to ještě dnes moooooooooooooc líto, ale snad se to podaří, musím tomu věřit, protože nic jiného mi nezbývá! ![]()
Tak to je SUPER! ![]()
Jsem moc ráda, že jste se ozvali. Takže. V červnu to bude rok, co jsem vdaná. Je mi 23 let. Vdávala jsem se opravdu z velké lásky, i když pro někoho jsem byla poněkud „divná“.
Manžílka mám naprosto úžasnýho, máme fantastický vztah. Teď se snažíme zhruba osm měsíců. Měla jsem hodně problémy s MS. Po vysazení HA jsem to bez provokačky nikdy nedostala. Pak mi na:,–(ili olejové injekce NEOLUTIN FORTE. Vždy 17. den cyklu jednu do zadnice. Teď mám MS tak po 34-36 dnech. Teď to očekávám každým dnem. Nebo že by ne?
Nevím, pobolívá mě bříško, ale to ostatně každý měsíc. Vždycky jsem testovala jak divá. Rozhodla jsem se, že pokud k tomu nebudu hodně intuitivní důvod, tak ho už nekoupím Vždycky jsem tam totiž viděla i čárku, která tam nebyla. Na léto jsme si naplánovali dovču, tak uvidím, jestli odjedeme. Hrozně bych si to malé přála. Zítra asi budu mít den blbec. Zítra to je holky přesně rok od revize, kterou jsem prodělala v 5. tt Snad budu mít v práci hodně papírování, abych na to moc nemyslela.
Zkoušel někdo z vás nějaké babské metody? Pomáhá tzv. prstíčková metoda nebo „svíčka“?
Taky jsem slyšela, že je dobrý pít kontryhelový čaj. Tak fakt tedy nevím. Jo a Delly, jsem od Náchoda. Kdyby byl někdo z blízkého okolí, byla by to taky paráda. Ty jo, to bříško mě fakt bolí. Určitě dám vědět, jakmile bude nějaká novina nebo přímý spoj do červena.
Gábi nesmutni. TT nejsou stoprocentní. Minulý rok se mi stalo, že ten drahý byl negativní, ale ten levný se ukázal pozitivní. Sice jsem těhotná byla, ale jak už jsem psala, jen chvíli. Šárka