těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
14.4.04 09:14

Gabrielo, vsak uvidis, daj potom vediet, ako to testovanie dopadlo…
Vladus, tak uz sa ozvi, kolko bejbiniek cakas?:.-o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 09:22

Alienka pokud nevydrzim a budu testovat, dam urcite vedet,ale myslim, ze vysledek uz muzu zahlasit i ted. :cry:
Tada taky se mi zda, ze nas Vladus pekne napina.Ja tady cekam na novinky a ono nic. 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
155
14.4.04 09:32

Maxi: Ja som ale sprosta hus, kupila som si vcera test, ze si ho vyskusam az v den MS (t.j. zajtra alebo napozajtra, mam to pohyblive), nemohla som to vydrzat a testovala celkom zbytocne. Pritom tie tehotenske testy su u nas na Slovensku poriadne drahe, kupovala som najlacnejsi a stal 127 korun:-((((
Pevne dufam, ze sa z toho poucim a nebudem zbytocne minat na testy kazdy mesiac najblizsi rok:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 09:40

Alienka ja mam takovy pocit, ze je lepsi, nekupovat testy predem. Pak totiz neodolas a udelas si ho. Asi si priste taky zadne nekoupim.
A nebud smutna, treba tam ten mimisek je a urcita mu nedela dobre, ze je maminka smutna.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
14.4.04 09:43

Ali ja taky kupuju ty nejlevnejsi…u nas stoji asi 8 euro, 240korun. A je to dost. Kdyz si vezmu, ze test z krve stoji taky 8 euro(jinak pojistovna ho plati), jen tak pro zajimavost.
Nejvic mi vadi, ze me pred MS boli y prsa, je to bolest desna a nikdy jsem ji nemela. Teda pred operaci ne. Ted po operaci pokazde. Takze u me se tezko spolehat na nejake priznaky. Ja myslim, ze az jednou nebudu mit priznak ani jeden, tak budu zrovinka tehu :lol: :lol:

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 09:49

Ahoj Maxi, teda ze bych ted prece jen byla tehu, taky nemam poprve ani jeden tehu priznak :wink:
Jestli vas to potesi, tak ja kupuju tt za 260 korun.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
14.4.04 10:00

No Gabi, ty jsi nas tedka vsechny smetla…260 korun. Co to kupujes za test? Ja teda napred kupuju ty levnejsi a kdyby se tam nekdy ta druha mrska objevila, tak koupim drahej a schovam si ho :lol: :lol: .
T jsou plany. Ikdyz urcite bych si schovala vsechny a uz slysim toho meho, ze jsem na hlavu a ze to smrdi :lol:
Ja myslim, ze se dockam, az kdyz na to nebudu vubec myslet, coz v praxi znamena, nechodit na emimco…ale to je prakticky nemozne. Uz jsem rok silenej zavislak :) Takze mam v podstate smulu :lol: :lol:

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 10:05

Maxi, bohuzel jsou to naprosto obycejne tehotenske testy.Nejsou pozlacene jak by se mohlo zdat. Jsem v USA a tady je to bjezna cena.Ale spis me zarazi cena tech na Slovensku, pokud vim, v CR jsou daleko levnejsi.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
14.4.04 10:07

Gabi, to nevim, v CR jsem nikdy potrebu tehu testu nemela. :lol:
Ja tady za tu cenu kupuju ten nejlevnejsi. Clearblue stoji uz pres 10 euro a taky ho nemaji vsde. Asi h nikdo nekupuje.
Kde bydlis v USA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 10:15

Taky kupuji ty nejlevnejsi.Tady tek Cleareblu maji skoro vsude, dokonce je ted i digitalni, ale ty jsou moc drahe.
Bydlime v Seattlu WA, ale koncem tohoto mesice se stehujeme do Redmondu.Uz tento vikend jdeme hledat bytecek.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.4.04 10:20

Jeste k tem tt, nedavno jsem si jedny koupila a byly tam za tuhle cenu 3 . No byl to ulovek. 8) Taky jsem se hned holkam chlubila. :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
14.4.04 10:23

A libi se ti tam? Nestyska se ti nekdy po rodicich? Mne teda jo. A kolik ti vlastne je? A jak ses tam dostala? Tolik otazek co…jsem baba zvedava…Musim ted do obchodu, tak za chvili jsem snad zpatky…
 Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 10:35

Libi se mi tady.Hlavne kvuli tomu, ze v CR jsme si miminko nemohli dovolit a tady stacilo nekolik mesicu a uz se snazime.Po CR je mi obcas smutno, ale po rodicich ne (dlouha a smutna historie- jednoduse jsem byla pro rodice neplanovane a hlavne nechtene dite a neb jak rika moje „maminka“ cert ji me byl dluzen. )Muzu rict, ze me taky :cry:
Mame zelenou kartu.
Je mi 26let.Klidne se ptej, nevadi mi to. :wink:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
155
14.4.04 10:46

a ty kde byvas /zijes Maxi? …uff, ako tak citam, tak tehu testy su na zapade este ovela drahsie ako u nas…ja som si myslela, ze vacsina z vas (okrem Gabriely) zije v Cechach, ako som citala na emimcu, tam su totiz tehu testy dost lacne, tusim od 60 korun ceskych…tam ich treba hromadne nakupovat:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.4.04 10:51

Ahoj holčiny, omlouvám se, že píšu tak pozdě, ( Gabrielka kvůli mně zase ponocuje, chudinko :oops: ) ale v práci asi zešíleli a chtějí po mně nemožné. Udělala jsem si chvilku teprv teď a to jsem se na Vás tak moooc těšila :lol: . Ale moc vás nepotěším, paní Dr. si klidně onemocněla a tak vůbec nic nevím. Prý mám zítra zavolat¨, možná už tam bude, tak když tak se za ní hnedka ránko rozletím :P .
Snad bych mohla být do 10.00 zpět a pak už budu možná o něco chytřejší :wink: .
Koukám jako blázen co tu máme nových dušiček, a tak Vás všechny vítám a přeju aby jste se tady moc dlouho neohrály a brzy se zadařilo :lol:
Zase musím do rachoty :roll: , ale po obídku si na Vás udělám trochu víc času - slibuju :! .
Pro Gabrielku, která bude za chvilku spinkat ( Ty se máš - hned bych si to s tebou vyměnila - to spaní :wink: ), počkej s testíkem alespoň do pátku a i tak to nebude moc pravdivé. Tak vydrž, já Ti mooooc fandím a uvidíš, že se to povede, dokud nepoteče krev :oops: nic není ztraceno :wink:
tak zatím papa a já zas letím 8O , Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky