těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
15.4.04 20:55

Monalisa, to je teda taky dobry :cry: nevychazim z udivu. 8O Hodne stesi a at mete brzo zdrave miminko. :D
Za radu dekuji, snazila jsem se nekde tuhle informaci sehnat, ale nepodarilo se mi to.Jen jsem nekde cetla, ze trva asi 48h nez se vytvori dostatecne mnozstvi kvalitnich spermii.Taky se tam psalo, ze starsi jednho tydne uz zase ztraci kvalitu.Ten tydenni pust je tedy asi nejlepsi.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
6
15.4.04 20:57

Manžílek se šel sprchovat, což znamená, že už cupitám za ním. Mějte se holky krásně, moc děkuju za vřelé přivítání, je mi s vámi opravdu fajn. Zítra z práce zase budu písánkovat, jestli je něco nového.

Hezký večer :lol: a „dlouhou“ noc. Zítra se těším. Ahojík, hofyk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.4.04 21:06

Holky moje zlate,
ja tomu uz fakt nerozumiem…Ja som bola v tom, ze tehotensky test byva falosne negativny, ale nie falosne pozitivny!:-((((Gabrielo, Monaliso, je mi to velmi luto holky, ze ste sa zbytocne tesili…Nakoniec mozem byt rada, ze mne ten test v 30 DC dopadol negativne, acaj ked som z toho bola trosku sklamana, MS este nedorazila…takze mam este nadej a nadej mate aj vy, pokial nedorazila MS.
Inak, dovolila by som si trochu nesuhlasit s Monalisou a jej radou ohladne spermii. Respektivne chcem sa ta spytat Monalisa, ze ci si to myslela tak, ze by malo byt to milovanie len jedno, alebo jedno za tyzden, alebo ako chces vystihnut presne ovulaciu???nehovorim ze obden to musi byt, ale podla mna viackrat sa treba tulit ako len raz…ale to si len myslim, som iba laik:o))
Holky, musim sa priznat, ze dnes, v 32 DC, kedze mi nedosla MS, som zacala opat intenzivne mysliet na to, ze mozno som…bola som na plavarni a hodinu vkuse som len plavala a premyslala…Lebo citim sa dost divne a brusko ma divne pobolieva.ach jaj, zastavte ma prosim, stopnite toto moje namyslanie si tehu priznakov…No kazdopadne, zajtra, pozajtra budem mudrejsia…a vy tiez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.04 21:14

Alienka, samozrejme nadeje umira posledni, ale ja uz tomu nemuzu a ani nechci verit. Opravdu je lepsi byt zklamana z negativniho testu rovnou, nez zazit to co ja nebo Monalisa.Nevzdavej se ale moc se na to neupinej, jinak pude pripade zklamani mnohem vetsi.Hodne stesti. Ze srdce ti to preju.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
15.4.04 21:41

Re:

Holky zlatý!!!
Gabriela má pravdu, nemá cenu upírat se na TT. Rozhodla jsem se, že už si NIKDY žádný dělat nebudu a raději půjdu rovnou k lékaři.
Byl tu dotaz ohledně milování - kvalitní spermie.
Ani já tomu moc nerozumněla a s přítelem se milovala skoro pořád, protože jsem si říkala, že vynechaný den je ztráta možného těhotenství :P , takže kdykoliv byl čas a syn spinkal, vrhli jsme se na „tulínkování“.
U pana doktora mi byla tahle metoda vyvrácena. Začalo to tak, že se zeptal, jak často se milujeme. Na mou otázku, že ob den, mi řekl, že se nemám čemu divit. Vyndal obrázky pohlavních orgánů ženy a začal mi vysvětlovat, kolik toho taková spermie musí ujít, než dojde k vajíčku, aby ho oplodnila. Je to prý dlouhá cesta, a pokud se milujeme tak často, tak není tak „kvalitní“, aby do toho zdárného konce došla. Poradil mi počkat. Přijde MS, po ní, do ovulačních dnů prostě půst - žádné tulínkování, aby byli ti malí bičíkovci :lol: dost kvalitní a připravení tu cestu ujít. Samozřejmě po ovulačních dnech je to jedno, jak často se budeta milískovat, protože možnost otěhtnění - podle mého gynekologa - tu není - i když podle toho, co čtu na emimi, je!!! Tak nevím. Sama z toho nejsem moudrá.
Až se dostaví MS - doufám, že to nebude po provokovačce, na:,–(ím HA. Zkusím 3. měsíce brát pravidelně prášečky a pak se uvidí, takže jsem sama zvědavá, ale schválně vyzkouším jeho radu. Slíbila jsem mu, že mu za 4-5 měsíců oznámím, že jsem těhulka :D :D :D !!!

Vám přeji, holčiny, štěstíčko a vážně nevěřte tolik těm TT. Zbytečně se těšíte a „cítíte se“ jako těhotná, ale pak „třeba“ přijde zklamání a je to dost bolestivé… Gabriela to může přece také potvrdit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.04 21:47

Monaliso, to mas tada zatracenou pravdu. :cry: :cry: :cry:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.4.04 21:50

Monaliso, muzu se jeste zeptat,proc ta HA :?:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
15.4.04 21:54

Re:

Gabrielo, někde jsem se dočetla, že je ta možnost otěhotnění :) větší… Poradila mi to také sestřenice, která se 7 let snažila s manželem o miminko a stále nic. Pak začala užívat HA a do dvou měsíců po vysazení otěhotněla (brala ji jen ty 3 měsíce). Takže to chci zkusit. Za pokus to stojí! Jsou to jen 3 měsíce :P , na to, že se snažíme od září 2003, tak je to docela „chvilka“ :D .
Tobě držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.04 22:05

Monaliso, dekuji moc. Ja brala HA skoro 8let a hned po vysazeni jsme se zacali snazit. Uz jsou to tri mesice a nic, tak snad uz brzo. Hodne stesti i tobe.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
15.4.04 22:42

Re:

Gabrielko,
konečně jsem si přečetla všechny odpovědi v téhle diskuzi… Uffff!!! Vím, jak se musíš cítit, ale možná těhotná jsi! Už se objevila MS? Mě stále ne, ale vím, že těhulka nejsem :cry: .
Ale my jsme holky statečný, ne??? :D
Kdyžtak mi piš na Monalisa24@centrum.cz, můžeme podiskutovat :wink: .
Jdu spinkat, ráno vstávám do práce a už teď se mi tááááááááák nechce!!!
Dobrou noc! A zítra se tu určitě ukážu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.04 05:46

Monaliso, jsem na tom stejne jako ty, urcite tehu nejsem. :cry: MS zatim nedorazila, mam ji totiz dostat az za tri dny, ale pomalu se pripravuji. :cry: Snazim se smirit s tim, ze je to od zivota „jen“ takova rana pod pas. Citim se nastvana, nestastna a podvedena. Urcite jsme holky statecny. :D No, mezi nama co nam taky jineho zbyva. Byla bych rada, kdyby jsi tady zustala s nami a brzo napsala, ze jsi opravdu tehotna. Ani nevis, jak ti to preju.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
16.4.04 08:40

Holciny,
ja se taky pred mesicem rozhoda, ze testovat budu, az tyden po vynechane MS. Takze kdyz jsem ve meste, tak se lekarnam radeji zdaleka vyhybam.

Ali-ty nemeris BT? Ja myslela, ze jo. Ja merim a tak vim, ze mam OVU 21DC. A cyklus 34 dnu. Dneska jsem 33DC a zitra letim na MS. Jsem jasna. To boleni briska znam dost dobre.
Ale popravde musim rict, ze uz se tesim na dali mesic snazni. Zkusime tvuj typ MONALISO. Ale vydrz, vid? Navic my se moc netulili, muj muz je nemocny…

Holky myslim na vas…
Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.04 08:45

Gabrielo nebuď smutná :wink: je mi líto že to tak je. ale určitě to vyjde příště :wink: myslím na tebe very

• Citovat
  • Upravit
18
16.4.04 08:49

ahoj Maxi, já už taky radši netestuji, jsem z toho akorát pak smutná. BT taky měřim, ale není moc ukázková. a navíc mi teplota klesne někdy dvakrát, takže ani přesně nevim kdy mám ov. very

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
16.4.04 09:00

Very: A ukazovala jsi svuj graf doktorovi. Ja jo. A doktorka rikaa, ze mam graf ukazkovy a urcila mi OVU, kterou mi potvrdila vcera i kamaradka. Nejlepsi je, si zajit k doktorce a ta te posle na krev a z te zjisti, zda k ovu dochazi ci ne. A graf si vem s sebou. Ja ho mivam na kazde prohlidce…

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky