Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, pár dní jsem neměla přístup k netu a nějak nestihám číst. to nás tu je
Gabrielko to by bylo skvělé kdyby ti to vyšlo. držím pěstičky. to čekání je hrozné,že?
Vladuš tak jsem dopapala clos.. a uvidíme co bude. zatím mě břicho nebolí ale zato hlava- už druhý den. s tím tvým nachlazením- dr.mi říkala že na zač.těh. bývá právě nachlazení. taky mě bolelo v krku a nevěděly jsme ještě zda jsem nebo nejsem těh. tak mi poradila BIOPAROX- stříká se to do krku, případně do nosu. stojí asi 200,– a nemělo by to vadit těh. ale když tak se radši poraď s dr. Tak a't je ti líp!!!
very
Evi, ptala ses na ten clos… Bez ochrany jsme na to vlítli v dubnu 2003 po svatbě a snažit jsme se začali tak v říjnu. Začala jsem měřit BT a byli jsme na sperm.-no spíš vlastně manžel ![]()
v březnu jsem byla u dr. a moc se mu nelíbily BT, tak že tomu trochu pomůžem a napsal mi clos.. a teď čekáme co bude.
tak držte pěstičky a třeba pomůže i prskanec od vladuš ![]()
jo jinak je mi 26. papa very
Maxi, ja tomu asi taky verim, jen mam hroznej strach.Ted teprve bych byla poradne zklamana, kdyby to nakonec nevyslo. ![]()
Gabriela
Ahoj holcinky, tak mam za sebou ten vcerejsi ultrazvuk na zac. 13tt v Centru fetalni mediciny v Praze.. Z duvodu te vrozene vady me sestry.. Byli tam moc prijemni (Apolinar, Dr. Viskova), co slo zjistit, je v poradku, mimi pekne roste, hrozne sebou mlelo.. Dotahla jsem tam i pritele,tak nestacil koukat a i kdyz to nedal znat,videla jsem,ze je namekko.. Tak mi jeste nabrali krev,vysledky bydou za 10 dni.. Tak snad bude vsechno v poradku. Trosku se mi ulevilo,ale na druhou stranu-za 6 tydnu jdu znova,to uz bude videt vic.
Angelia - ja chodim do Hornich Pocernic k MUDr. Bastlovi (Nachodska 380, tel. 281 924 057), jsem tam spokojena.Sestra je mila,doktor taky.Odpovi na kazdou otazku..Chteli jsme mimi,rikal, ze kdyby se nam to nepovedlo do 4 mesicu od zacatku snazeni,da nam neco na „pomoc“..
Moc vam vsem drzim pesti,at vsechno vychazi a at mate brzy taky briska.. Majka
Ahoj Vladusko, tak ty vysledky tveho ultrazvuku uz se asi nedozvim, ale prectu si je rano.
Moc jesm se tesila, ale musim jit spat jinak mi bude urcite zase blbe.
Takze mi to sem pekne napis a ja na to rano mrknu Jo ![]()
Gabriela
Majko, tak to je skvela zprava.
Tak hodne stesti a zdraveho mimiska. ![]()
Gabriela
Holky,
tak nejen ze ta mrcha MS urcite prijde, ale taky me zacalo bolet v krku a mam rymu jak hrom. To si to budu ale uzivat. Zrovna ted, kdyz je venku tak krasne. Doufam, ze jste vsechny okay a nemoci se vam vyhybaji.
ja nespala skoro celou noc, jak jsem mela plnej noc. A to denne dlabu cecko.
Maxi
Gabrielo, dekuju.. Taky ti moc preju stesticko.. Ja jsem otehotnela na konci cyklu, nevim presne ktery den, ale to uz je ted jedno.. Taky mi podle PM vychazi, ze tehotenstvi je mladsi o 14 dni.. Ale hlavne, ze je:) Moc ti drzim pesti.. Vsem ostatnim samozrejme taky.
Majka
Maxi, nevesaj hlavu prosim ta, ako mozes na stopro vediet, ze mrcha dorazi???
Mozno nedorazi:o)
Nazdárek!
To je fakt, že bych to měla dostat dneska, ale zatím to moc neočekávám, protože vždy po vysazení HA mi to přichází hrozně nepravidelně. Týden sem, týden tam, ale většinou tak o čtyři dny později. Že bych byla těhotná, s tím moc nepočítám, protože poprvé nám to trvalo taky tři měsíce a tentokrát jsme na to tak nějak ani neměli ani moc čas. Ale doufám, že to nebude trvat zase moc dlouho, protože mám jít za dva měsíce do práce, tak bych se tam šla tak na půl roku poveselit a potom zase hurá domů. I když první porod byl tak hrozný, že když si na něj vzpomenu, tak se mi to po druhé vůbec nechce podstupovat znovu, ale co by jsme pro svý zlatíčka nevydrželi, že? a taky se říká, že podruhý je to lepší, i když jsem slyšela i opačné zkušenosti.
Koukám, že nás tady začne ubývat. Nejspíš se všichni přesunou mezi těhulky, no hlavně abych tady nezůstala sama!!!
Zatím ahoj Delly
Ali,
ja to proste citim…intuice. Citim se uplne stejne jako min mesic pred odletem. Takze o mam jasne a navic jsme se moc netulili ![]()
Delly: Neboj ja se tady na emimcu radim mezi stalice snazilky, takze sama urcite nezustanes..navic se vam to urco podari brzy ![]()
Maxi
Gabrielko moooc držím palečky ať to vyjde a ať to čekání „na jistotu“ uběhne rychle. Sleduju tady tvoje snažení a moc bych ti to přála!!
(A ostatním samozřejmě taky!!!) ![]()
Klaris
Ahoj Gabrielo,
chci te uklidnit. Ja mela na testu taky tu druhou carku jenom hodne slaboulinkou a to az 31DC. 28DC se mi test jeste ukazoval negativni. No a ted uz to mam potvrzene i od doktora. Takze myslim, ze je vic nez pravdepodobny, ze to vyslo. Ale vim, ze je tezky tomu uverit. Taky jsem tomu neverila, dokud mi to nepotvrdili z krve u doktora. Tak drzim palecky, at je to tam!
Jana
Ahoj Evco, dekuji za podporu.Mam v planu udela jeste jeden testik v patek a pak pockam az neprijde ta MS.Takze budu ob den informovana.
Slibuji, ze jestli jsem opravdu tehulka-budu na vas prskat, jak jen to pujde.

Prskanecky od Vladus na tom maji urcite svuj dil zasluhy.
Gabriela