těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
14.4.04 14:36

já vím vladuš, třeba to příště vyjde, no já můžu stimulovat 3× za sebou a potom budu čekat 3měsíce a můžu opět znovu, no snad to nebudu potřebovat, asijsem špatně chytala těhuprsky. no ale je další měsíc a další možnost tak snad to vyjde na podruhé, nevím my se snažíme od srpna 2003 tak je to docela dlouhá doba, tak s každou MS je u nás slzavé údolíčko, no déle mi trvá než si řeknu, no tak to zase nevyšlo, no snad příští měsíc a když si to říkáš moc dlouho, tak je to opravdu k pláči, no nejsem ta jak se říká, jak se otřu o chlapské trenýrky tak jsem těhotná, hahah
 zdenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 15:19

těhule?

Ahojte holčinky,
tak jsem tady, dneska už konečně byly hotové testy na hormony v krvi a všechno co se dá z krve zjistit 8) No a jak jsem dopadla?Jsem v pořádku.Prolaktin naprosto normál,takže s výtokem z prsa půjdu na onkol.UTZ-pro jistotu,ale spíše si myslím že to bude vysazením HA.Jinak jsem s Dr.domluvená že příští středu půjdu na UTZ aby zjistil zda rostou folikuly a kdyby(potvůrky jedny 8O )náhodou nerostly tak jim,prý pomůžeme :! Tak jsem moc ráda-vjíždím do třetího snažilkovského měsíce.Myslete na mě-já na Vás taky budu.Pa pa Gabka :P

• Citovat
  • Upravit
22
14.4.04 15:57

ahoj gabko, určitě si folikulky dají říci, mě si taky dali říci, minulý měsíc jsem je měla jen 8mm a tento měsíc jsem je měla už 21 - 22mm, ale bohužel se nám nezadařilo, mimísek se neuhnízdil, no tak to zkouším znovu, jo folikulky narostly pomocí stimulace vaječníků hormonem, uvidíš, že taky ti případně porostou
 zdenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 16:08

Ahoj Zdenko, Vladuš atd… jak tak čtu, tak hodně holek papalo ten Clos… na stimulaci vajíček. Překvapuje mě, že Vám to dr. předepsali po krétké době snažení. To jste si o to řekly, nebo jste měly nějaký problém? Nebo prostě když chci otěhotnět, tak je to lepší brát… :?:
Jde mi z toho hlava kolem :o
Evča
P.S. Jo holky zítra jdu k tomu gynekologovi, jak se ho chci na všechno před zahájením snažení zeptat. Tak pak dám vědět, jestli na mě nedělal bbububu a všechno mi pěkně vysvětlil :)

• Citovat
  • Upravit
67
14.4.04 16:32

Ahoj Evčo, u nás to bylo trochu jinak, protože nás tlačil čas. Končím k poslednímu květnu v zaměstnání a tak jsme to miminko potřebovali jako sůl :lol: . Takže jsem to paní Dr. řekla a ta byla moc fajn a řekla, že to tam společně do té doby nějak dostaneme, asi dva měsíce jsme zkoušeli normálně bez léků, a v březnu jsme poprvé zkusili tu stimulaci. Ale jinak by asi za normální situace Dr. nějaký čásek počkala, má to hodně vedlejších účinků ( ale za mimčo to stojí ) :wink: .
Tak přeji úspěšné pořízení u Tvého Dr. a pak dej vědět co jsi se dozvěděla.
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.04 16:37

Aha, tak to jo. Tak já to zatím nechám na přírodě, snad to půjde… Jak říká můj Dr. - Zdravá středoevropanka by měla otěhotnět raz dva :lol: Tak uvidíme a zítra dám vědět co jsem se chytrého dozvěděla
 Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.4.04 21:32

Ahoj holcinky, mam takovy malinkaty „problemek“.Predem se omlouvam, ale nevydrzela jsem a rano testovala. :oops: Zklamana rozhodne nejsem,ale s vysledkem si tak trochu nevim rady. Nevim, jestli jako ze jo nebo ne. :? Mam//,ale testovaci carka je velice velice slabounka. Napred jsem si myslela, ze jsem si ji taky vsugerovala a proto ji tam ted vidim, ale vidi ji i muj manzilek a ten je na rozdil od me jinak normalni :D .Ta intenzita te carky nic moc. Mam 4dny pred neocekavanou a nechtenou MS.
No tak co vy na to :?:Ze by prece jen :?: Poradte mi prosim prosim smutne koukam :D Piste klidne i ty negativni nazory, postrehy a zkusenosti. Jen neeee zadne gratulace , at mi to nezakriknete 8O .Jeste je moooooc brzo. :! :! :!
Jen pro uplnost :arrow: jsem 24dc celkova delka cyklu 28dni.Ovulace probehla15dc. Myslim, ze nemam zadne tekotenske priznaky(jen nejaky tlak v podbrisku,chvilemi pripominajicimi MS bolesti, ale to jsem mela i 2predesle mesice) i moje BT je jen 36,8'C (ikdyz je to absolutne nejvyssi, jakou jsem kdy namerila.)
Vladusko, tesim se na vysledky tveho ultrazvuku. :wink: :D
Mame ted sice den, ale jsem nejak unavena a brisko me nejak moc boli, takze si pujdu lehnout a vecer na vas mrknu.
Mejte se hezky a davejte mi na sebe pozor :P :D

Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.4.04 06:20

ak sa ukazala do 5 min tak si tehulka,kamoska robila 5 dni pred ms,ciarocka bola slabunka a uz je v 21 tyzdni-gratulujem

• Citovat
  • Upravit
155
15.4.04 09:02

no Gabrielo, ja teda koukam…nechcem ti blahozelat, kedze si to zatial nezelas, ale dve // (bez ohladu na to, aka silna je ta druha ciarka) znamenaju tehotenstvo!!!!!!!
Takze ti neblahozelam:o), ale nemozem mi zabranit mysliet na teba, ze nech vsetko vyjde tak ako si prajete…Inak, tak som pocula, ze v priemere sa bejbinko vydari po troch mesiacoch snazenia, cize je to presne tvoj pripad, sedi to:-)
Mne ten vcerajsi test sice nevysiel, ale zatial nedosla ani MS a ani BT mi neklesla, mam stale stabilnych 36.4, tako ako kazdy den od ovulacie…Dnes som 32 DC, tak uvidime:o)))
Holky tak mi drzte palce, nech mam aj ja v brusku bejbinko…aj ked…neviem ci naozaj mam…
Vladuska, no tak uz pis pis pis, jako bolo na UTZ?
A vy holky ostatne, ako ste na tom? Delly, ty ako-ty tusim tiez dnes ocakavas MS, tak sa ozvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.04 09:10

gabrielo,

ja jsem presne tak testovala jako ty a taky jsem si myslela ze si to namlouvam a taky jsem to nechala overit manzelem :D . vydrz do ms a pak muzes jit hned 29dc na krev :D . priznam se ja nevydrzela a 27dc jsem bezela na krev :lol: . kazdy sme tak trochu blazen. nechci te strasit ale ms je mrcha, takze drzim palce aby se mimco poradne uhnizdilo.
danka13tt

• Citovat
  • Upravit
15
15.4.04 09:57

Doktor/ka

Ahojky.. mám na Vás prosbičku..... bydlím krátce v Praze… a nemám tu ještě svého gynekologa/žku.. za svou starou doktorkou do města kde jsem bydlela už dojíždět nechci.. Poradíte mi někoho tady, kdo je fajn prostě s kým jste spokojeni? Přístupem a tak.. Děkuju Vám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.04 09:59

Ahoj holky, ja tomu porad nemuzu uverit. 8O Porad si rikam, ze je to treba falesne pozitivni.Prece jen je ta carecka hodne slabounka.Nemam, skoro zadne tehu.priznaky, ale ty // tam proste jsou. Ukazala se urcite do 5 minut a uz nezmizela ani kdyz test vyschl. Jsem dost zmatena. Chvilicku jsem stastna a rikam si, ze jsem urcite tehulka a pak si zase rikam, ze to neni mozne-ikdyz jsme delali co jsme mohli. :oops: :D
Alienka dekuji strasne moc. Jsi zlata. Urcite bych to bez tebe a ostatnich holcin nezvladla.Budu jen rada, kdyz na me budes myslet.Pokud jsem opravdu tehulka, je to jen zacatek a vyhrano jeste zdaleka nemam. Muze se stat tolik veci. :( Radsi na to ani nemyslet.
Pokud jeste nedorazila MS neves hlavu a BT mame skoro stejnou, treba to ten tvuj tt jeste nepoznal. :D Ten muj si taky neni moc jistej. :roll:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
15.4.04 10:31

Jeeeeee Gabi to je krasna zpravicka…
Obrovska gratulace. Tak vidis, ze se zadarilo.

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.04 10:42

Pssssst :! Maxi to jeste vubec neni jiste. Ale za gratulaci dekuji,v nejhorsim si ji schovam na priste. :wink:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.4.04 10:44

Ahoj Gabrielko,

no můj názor je, že jsi na 99% těhulka :D Být tebou, tak si udělám ten test znovu pozítří, i když to čekání musí být strašný (myslím strašně krásný ale nedá se to asi vydržet)!!! Nechci to zakřiknout, ale bylo by to fakt super, kdyby se Váj to povedlo. To jsou ty prskance. Jesli jo, tak musíš zase prsknou ty :! :! :! :P
 Evča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí