Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zlatko píše:
Ahoj Ivvčo![]()
jak se cítíš??? Už je ti lépe?
Zlati trochu ano, ale je to už jedno, Ket se odkládá, sliznice je pořád nízká, takže dřív jak za měsíc to nebude. Budu ještě brát od prvního dne hormony. Takže na Ketík půjdeš dřív a pak mne budeš informovat ![]()
Tak to je škoda,že nepůjdeme spolu ![]()
Ale ten měsíc se překulí,jak voda…mě to také uteklo
Já mám ted strach,abych taky neonemocněla,když beru ten prednison ![]()
Ty hormony budeš brát na tu sliznici ![]()
Určitě vás budu informovat holky zlatý.Konečně tu mám někoho kdo je tu se mnou delší dobu ![]()
Zlati mě ten prednison předepsali asi před 4 roky v Car v Ostravě, ale vůbec mi nevysvětlili na co je jen, že ho mám brát. Po přečtení příbalového letáku jsem se ale rozhodla, že ho brát nebudu, protože jsem z tohoto léku neměla dobrý pocit. Možná kdyby mi to doktorka vysvětlila tak, by vše bylo jinak - nevím
. Jinak když jsem se ptal teď v Reprofitu na imunologii tak mi doktorka říkala, že pokud by tam byl nějaký problém, že vše vyřeší Prednison. Takže tím chci říct, že ho v CAR běžně předepisují. Takže se ho neboj papat a budu držet pěstičky
aby ti to pomohlo.
Ahoj Ivčo a víš, že nejlepší je vypotit se na cizím těle? ![]()
Mrzí mě, že se ti to vše posunulo, ale než zbytečně přijít o mrazáčky tak to se raději vyplatit počkat.
Na to jsme přece zvykle, žít od menstruace k menstruaci ![]()
Holky já jsem taky ráda, že tu jste. Jo Zlati, jsou to nějaké tabletky -hormony Divina
. Bergli bohužel máš pravdu s tou MS, ale je to otrava, zas čekat na ty bolesti ![]()
Ivvčo ty prášky neznám.Musíme doktorum věřit
Já si tentokrát nenechám dát ani AS ani Embryo glue budu věřit v prednison ![]()
Neznáte někoho kdo dvakrát přirozeně otěhotněl bohužel o to přišel mimoděložníma těhot.i vejcovody a nakonec po IVF je těhu.Přemýšlím,že bych měla být přece ok..jen ty vejcovody mě chybí
,tak proč to nejde
![]()
Zlatko nesmíš o tom tak přemýšlet. Já bohužel nikoho neznám, ale ber to tak, že jsou na tom ženské ještě hůř, když nemají žádné dítě a přijdou o dělohu kvůli nemoci, to je pak na mašli. Prostě si zdravá a v pohodě, za 14 dní dostaneš mimuška a mysli jen na to jak se o ně budeš pěkně starat a hladit si bříško
. My nejsme neplodné jen trošku víc reprodukčně náročné. Takže jen pozitivní myšlení ![]()
Já vím
a omlouvám se ,protože jsou na tom určitě i hůř
Tady na e-miminku je jich spoustu a obdivuji všechny bojovnice o kterých tady čtu a všem přeji at to zvládnou a dojdou do cíle k vytouženému miminku
Bergle děkuji ![]()
Zlati nemáš za co děkovat. Až na tom budu špatně já tak podržíš zase ty mě.
Dopadne to dobře… dřív nebo později, ale jednou dojdeme k vytouženému cíli . ![]()
Ahojte, to by jste neverili co se mi delo. Tak napred jsem po 14ti dnech po tom IVF mela negativni test a silnou menstruaci. Potom me zacalo byt spatne a zacala jsem spinit. Tak mi rekli at si udelam novy gravitest. BYL POZITVNI!!!!i krevni i na moc, ale bohuzel jen minule utery. Dneska jsem si udelala novy test a je zase negativni…uz nicemu neverim, bojim se radovat a jsem zase zoufala…a chudak muj muz, asi jsem na zabiti. Vsechno to se mnou dela silene veci…
![]()
Ahojky všichni,pokud nevadí,přidám se k Vám…
Jinak všem držím palečky
,ať to čekání dobře dopadne.Taky čekám......