Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mam jeste 4 mrazacky, tak snad bude alespon jeden muj vysneny ![]()
jééé promin,vždyt já vím.Já viděla ten svátek v kalendáři,tak jsem myslela,že následuje sobota
Ve středu držim pěstičky.
Já budu mít Honzíka a Sašenku ![]()
ahoj Zlatko
Jasne, jdu do KETU hned jak to bude mozne. Musim rici, ze se konecne po dvou mesicich citim skvele, ikdyz mam zrovna periodu, konecne mam sve telo zase zpatky, ta priprava na IVF bylo pro me trosku silny kafe. S doktorkou jsem domluvena, ze pristi periodu zacnu brat leky a po 17 ti dnech novy tranfer,takze vse by se odehralo tak zacatkem Prosince.
Sašu mám taky na seznamu jen nejsem rozhodnutá jestli se mi víc líbí pro holku nebo pro kluka, takže se mi moc líbí tvúj výběr ![]()
Sade a chceš jít do 1 embrijka nebo do 2? Můj sen už od dětství jsou dvojčátka, ale u nás by šel na mateřskou manžel, takže on by z dvojčátek nebyl tak nadšený jako ja.
![]()
Dobra otazka, nemam nic proti dvojcatkum, dokonce by se mi to i libilo, ale tady v Norsku se me vubec neptali kolik jich chci zpatky…
kdyz jsem byla na tom IVF, tak jsem se ptala,kolik mi jich davaji a oni se na me udivene divali ze prece jen jedno. Tak nevim. Je to lepsi si nechat zavest dve? Ma to nejake rizika krome dvojcatek?
![]()
To by ti asi nejlépe vysvětlil někdo, kdo má dvojčátka, ale v česku je to zcela normální nechat si dát 2 mimuška. Otázka je jak si na tom s postavou. Pokud máš 50 kg i s postelí tak se to rozhodně nedoporučuje. My jsme teď měli jen jedno mimuško a byla jsem z toho hodně smutná, protože jsem si přála dvojčátka, ale pokud vyjde to jedno tak i tak budu nejšťastnější na světě.
![]()
zlatko píše:
Ahojky děvčata![]()
Sade to byly nervy.Je mě to líto,ale jak říká Bergle je dobře vědět,že se embrijka zahnízdili a příště to určitě vyjde.Kolik máte mrazáčků![]()
Bergle takže příští pátek![]()
Ivvčo a ty ted budeš čekat na MS
ZLATI ano, budu čekat na MS. Ale mohla bych jít na KET i za dva nebo tři měsíce, ale nechci čekat ![]()
Bergle píše:
Ahoj Zlatko, co v pátek? Ty v pátek? Já testuji ve středu, zkoušla jsem ukecat mužíčka, že by jsme to vyzkoušeli už o víkendu, ale neprošlo to, takže ta středa platí.
Ivčo já chtěla Jolanu, ale to teda neprošlo, ale bylo mi schváleno Sofie a Sebastián, ale jelikož se můj seznam mění tak to třeba dopadne úplně jinak.
PS: jmenný seznam už mám asi 5 let a postupně ho doplňuji
Sade píše:
mam jeste 4 mrazacky, tak snad bude alespon jeden muj vysneny
Jéééééééééééé, to určitě ano
![]()
No teď už spíš krásné poledne Ivčo, vypadáš dnes nějak dobře naladěná?
![]()
Bergle píše:
No teď už spíš krásné poledne Ivčo, vypadáš dnes nějak dobře naladěná?![]()
Ahoj BARGLI
, no byla jsem dobře naladěná, ale už mám po náladě
. Manželova ex mi pije krev ![]()
Dobré ránko holky
![]()
Diplomatko co to vidím
![]()
Vélká gratulace
Jak to ted s tebou vypadá
Čárka sílí
![]()
Bergle zítra držím palce
![]()
Já jdu na kontrolu až zítra v 18hod ,tak pak večer písnu ![]()
Sade ,Ivvčo něco nového??????