Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
27.10.10 06:30

Dobré ránko, tak zázrak se nekoná :cry: :cry: :cry: :cry:
Nezbývá nic, než dál bojovat a doufat, že rok 2011 bude pro nás úspěšnější než 2010. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 07:20
Bergle píše:
Dobré ránko, tak zázrak se nekoná :cry: :cry: :cry: :cry:
Nezbývá nic, než dál bojovat a doufat, že rok 2011 bude pro nás úspěšnější než 2010. :cry: :cry:

Dobré ranko,tak to mě mrzí :think: Ale nevěš hlavu,ono se to podaří,dříve či později-věřím tomu!!

• Citovat
  • Upravit
624
27.10.10 10:39

Dobré ráno,Bergle mrzí mě to.Myslíš ,že je to konec?MS jsi přece ještě nedostala?Kdy jdeš na kontrolu?
Ahoj** Diplomatko** :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 11:33
zlatko píše:
Dobré ráno,Bergle mrzí mě to.Myslíš ,že je to konec?MS jsi přece ještě nedostala?Kdy jdeš na kontrolu?
Ahoj** Diplomatko** :mavam: :mavam:

Ahojky :mavam: ,před chvílí jsem dorazila ty úřady a banky mě jednou zabijou......

• Citovat
  • Upravit
463
27.10.10 11:49

No upřímě myslím, že už je konec. MS jsem sice nedostala, ale dnes je to 16 den po ET a to už by šlo aspoň něco vidět. K lékaři pojedem někdy v listopadu domluvit se co dál. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.10.10 12:05

Dnes už je to 16 den :?: To už by asi bylo vidět.Já myslela,že to je 14den.Tak hezky načerpej sílu na příště.Já vím,že nemáte ani mrazáčky :cry: a budeš muset vše podstoupit znovu.Tak do třetice to už vyjde.Já chci začít cvičit mojžíšovku.Slyšela jsi o tom?Tobě by možná pomohla víc,když máš naději na přirozené otěhotnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.10.10 12:30

Slyšela a mám i doma knížku, ale myslím si, že to nemá smysl pokud necvičíš pod odborným dohledem aspoň ze začátku.
To je den, mám tak akorát náladu jít se někde zakopat a umřít :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.10.10 12:48

Posílám ti moc moc objetí,protože tenhle pocit co máš známe tady většinou všechny :hug: :hug:
Bude zase líp :-)
Určitě to chce docházet k fyzioterapeutce která s tebou bude cvičit.Nevím jestly to pomáhá,ale určitě to bude dobré na psychyku,protože budeš mít pocit ,že pro to něco děláš.Já když se nám poslední pokus s mrazáčky nepovede,tak chci začit někam docházet a druhé IVF podstoupim třeba až v létě.Ono se to vždycky dobře mluví..no uvidíme co nám rok 2011 přinese .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.10.10 13:07

Zlatko děkuji.Známa mi dávala kontakt na fyzioterapeuta tak je asi na čase nechat si porovnat páteř a začít cvičit. :-D
V listopadu jedeme do Car a budu trvat na imunologii a taky si zajdu k obvoďačce pro žádanku na vyšetření štítné žlázy. Prostě budu bojovat dál a nevzdám se.
Další pokus vidím na červen a pokud to vyjde tak si miminko nadělím k 30tínám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.10.10 13:51

To jsou slova.Vím,že je to těžké,ale nic než bojovat dál nám nezbývá.Myslim,že tu imunologii ti už ted udělají.
Já bych si tak ráda nadělila mimčo k třicetinám,ale to by mě musel vyjít ketík :andel:
Tak hodně štěstíčka at to vyjde aspoň tobě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 13:54

Kočky,kdyby vy jste věděly,jak já Vám to přeju… :kytka: :kytka: Pokud to u mě všechno dopadne dobře,tak já si mimííí nadělím skoro ke 42…

• Citovat
  • Upravit
463
27.10.10 14:00

Zlatko nezlob a mysli optimisticky :palec: uvidíš co ti dnes řeknou v centru, ale tak či tak půjdou mimiška domů k mamince :andel: budu moc držet palečky ať ti to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.10.10 14:23

Liduš budou to krásné letní děti - podotýkám děti, protže při tak brzkém testu tam musí být minimálně 2 :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.10.10 15:00

Děkuji holčiny,tak já se jdu připravit a večer ještě písnu co mě v caru řekli.Hezké odpoledne pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 15:15
Bergle píše:
Liduš budou to krásné letní děti - podotýkám děti, protže při tak brzkém testu tam musí být minimálně 2 :-D :-D

já si myslím,že tam asi opravdu budou 2.3 asi ne......

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex