Poradna duly
Jana Čurdová
@rennys1 jj no čekala jsem že tam budeme 5 dní, ale jsem taky radši doma. Hlavně když malá je zlatá a skoro ani nebrečí a krásně spinká. A byla jsem na pokoji se ženskou který dítě skoro furt rvalo a ona ho neumela ani uklidnit.
@Allaniska moc gratuluju ke krásné holčičce!!! a závidím, že už to máš za sebou, i když sis to tedy opravdu užila se vším všudy
a jak to vypadá v porodnici, je opravdu takový nával? na sálech i na pokojích??? děkujeme za info ![]()
@Allaniska Tak to je super, že malá skoro nepláče, to Ti přeju, ale i malinko závidím, já úplně tuším, že ten můj prcek bude pěkný satánek, podle toho, jak se mele. Dcera se taky mlela v břichu a taky že je to pořádné číslo již od narození
A tento se mele ještě více a ono se to říká, že mimčo, které se hodně mele v břichu, tak je neklidné i po porodu a tak celkově je pak živé nebo hyperaktivní. Já teda nikdy nechtěla dítě „kam posadíš, tam najdeš“, ale už jsem nějak změnila názor, když vidím dceru, co dokáže
Vím, že za to vlastně nemůže, ale pořád jí kvůli tomu všichni nadávají, např. ve škole je to pro ní děs, učitelka to do ní pořád hučí, že je nepozorná, ale ona prostě nepozorná bude dál, nadávky to neřeší
jsem nějak odbočila od „tématu“, jen jsem chtěla napsat, že už bych i jedno klidné dítě brala ![]()
Jinak bych si tak představovala, že na pokoj v porodnici „chytnu“ nějakou prima paní, s kterou budu kecat a smát se, doufám v to. Doufám, že tam nechytnu nějakou nekomunikativní dámičku, která chce mít klid. Včera tam se mnou seděli v čekárně takové dvě arogantní baby, tak doufám, že s takovou nějakou sdílet lože nebudu ![]()
@rennys1
V kolik jsi tam včera byla? Já jenom, jestli jsme se tam třeba nepotkaly ![]()
@peťka82 Mě u Milousu přišlo že se nejvíce rodí v pátek. Protože jsem od středy do pátku byla sama na pokoji a ani v tom vedlejším nikdo nebyl takže jsem měla vlastní sprchu a záchod ;D