Poradna duly
Jana Čurdová
@peťka82 Na té ambulanci porodního sálu jsou sestřičky(PA) strašně hodný a příjemný, na dr. jsem narazila zatím jen na Nagyho je sice starej vypadá přísně až když jsem u něj byla poprví jsem se i bála ale nakonec v pohodě, všechno i vysvětlí a vyšetření mě od něj vůbec nebolí. Jinak co vím tak šestinedělí je po rekonstrukci a jste dvě na pokoji ale dělíte se o wc a sprchu ještě s jedním pokojem.
@Allaniska moc děkuju, tak to je stejné jako v Bohunicích-myslím ty pokoje, taky po dvou a sprcha a wc společné pro dva pokoje na chodbičce mezi pokoji. No uvidíme, třeba to fakt nebude tak hrozné, jak to vypadá, kdyby mi to neřekla doktorka, o tom návalu, tak to ani nevím a bylo by mi líp ![]()
@Kacenka20 píše:
@peťka82
Tak v Heliosu jo, tam je to jiný, ale moje doktorka je nemá, takže buďto v porodnici nebo nic. Soused asi žádnej ne a rodině budu volat, aby přijeli hlídat malou, až to příjde. Budou to nervy no…co nadělám
ano, mluvím o Bohunicích. Jé tak to Ti nezávidím a držím palečky, aby se to vše stihlo včas.
@aknah31 no já nevím, byla jsem na té placené prohlídce a PA říkala, že se jim to stává docela často, že mají plno a posílají jinam. Ale holt budu doufat, že mě to nepotká.
Jinak moje gyndařka dělá monitory, ale už mě poslala do porodnice a tam samože nemají pro mě místo, takže do porodu budu bez kontroly
A jinak vím, že se tam čeká někdy i 3 hodiny (od těch co tam chodí), i PA mě říkala, ať si vezmu svačinu, pití a něco na čtení, že se dlouho čeká…
@Allaniska nemáš ty už náhodou nějak teď termín?
Já byla u prvního porodu taky na ten placené prohlídce vim ze delaji bubu a potom hodne lidi jezdi rodit do vyskova nebo jinych prilehlych mest a naopak prilehla mesta zase do Brna. Přijde mi to strasně komicke ze kamarádka z Mikulova rodi v Bohunicích a Brňacky se zase trepou do Vyškova nebo Břeclavi…
Nevim znam spoustu lidi co rodilo v Bohunicích i nedavno a nikoho nidky nevratili. Opravdu zalezi na dane minute ve které prijedes. Ja rodila druhého syna brzo rano. Prijem v pet hodin a byl volny poslední porodni box klasicky. Nadstandarty plne. Syn se narodil 7:25 a kolem osme bylo plno volnych porodnich boxu.
Samozdrejme muzou byt i jiné zkusenosti. Ja pisi ty sve. Stejne tak jsem nikdy u minitoru neceka vice jak 15min. Ale je to o stesti. Pokud tam prijede akutni pripad porod nebo nejake komplikace tak ma prednost a tehotne musí cekat.. takto proste je pokud jde clovek na monitor do porodnice ![]()
Nevidela bych to tak tragicky. Mozna je to tim ze cekam treti a nejak to nersim. Moje doktorak si od 35tt zve co tyden na kontrolu a od 37tt predava do porodnice. Popravde je mi jedno jestli nejaky ten monitor stihnu nebo ne. Obycejna kontrola u moji doktorky bez monitoru mi staci.
zacinam 30tt a doufam ze zase budu rodit kolem 37-38tt
Vůbec bych se nezlobila ![]()
Příspěvek upraven 22.07.16 v 09:08
@rennys1 jj 14.7. podle ms a 21.7. podle uz
Ale dneska v jednu mám nástup do porodnice.
@peťka82 V tom sedmém patře jsou pokoje po třech a je to takový malý pokoj že jsem si říkala kam dají všem třem maminkám postýlku s mimčem, se tam pak nehnou.
Tak jsem dostala zadanku, volala jsem do Bohunic a objednali me za tyden a nic o tom, ze by bylo tak plno nebo ze by nebrali, nerikali…
@Allaniska Já jsem na tom pokoji byla a byla jsme tam celou dobu sama. Málokdy je plně obsaženo ze by dávali po třech. Ve vedlejším pokoji byla taky maminka sama. Jsem si říkala že nás mohli dat aspoň spolu… byla to strasna nuda tech par dnu úplne sama.
@Kacenka20 na kolikátýho Tě objednali?
Já tam volala včera a řekli, že nejdřívější termín mají volno 2.8., tak jestli Tě objednali dřív, tak tam zavolám a hezky jim to řeknu ![]()
@Allaniska jako už nastupuješ do porodky, dokud neporodíš? Tak hodně štěstí, ať vše klapne jak má, pak napiš.
@aknah31 Tak s čekáním počítám, já jsem zvyklá u doktorů čekat i několik hodin, ani mi to nepřijde, nemám s tím na rozdíl třeba od přítele problém
jak jsme byli s přítelem na té placené prohlídce, tak začala místo ve 14h v 15 h, přítel nadával, mě to ani nepřišlo
a na pokoji taky sama nechci být, měla bych akorát depku, potřebuji si povídat, takže za mě raději nasardinkované po třech než sama ![]()
@rennys1
Taky mě objednali na 2.8., jdu na jedenáctou. Ale já mám termín až 17.8., takže u mě je to v pohodě.
@rennys1 no našli mi bílkovinu v moči, takže budu sbírat 24hodin moč a pak se uvidí
@Kacenka20 Aha, tak to jo, to mají štěstí ![]()
@Allaniska ach jo, tak to mě mrzí, tak držím palečky, ať vše dobře dopadne.
@rennys1 děkuji, rano mi dr. řekl že mi udělají dneska zátěžový test, tak uvidíme