Těhulka z Brna a okolí, TP červenec, srpen, září 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.4.16 12:06

@rennys1 více méně jsem rozhodnutá pro Bohunice, jen nám říkali, že se může stát, že budou mít plné šestinedělí a budou nás muset odkázat na jinou porodnici, tak chci mít nějakou v záloze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
15.4.16 16:35

@MirkaVaklavka aha, to mě ani nenapadlo, že by tam měli plno, s touto variantou jsem tak nějak nepočítala, musela bych k Milosrdným, kdyby měli plno i tam, tak by mě přítel asi odvezl do Ameriky, protože na Obilňák nesmím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.16 18:52

@rennys1 mě taky ne, ale shodou okolností tam v tu sobotu už neměli žádný volný pokoj (aby nám mohla ukázat, jak to tam vypadá) a pry měli poslední 2 volna lůžka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.6.16 16:02

Ahoj holky. já mám termín 17.9. Čekám první a bude to chlapeček. Máte představu kam půjdete rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.6.16 16:06

@Božena4 ja mam termín 30.9 a určíte půjdu do Bohunic. Byla jsem tam už 2× tak potřetí zase Bohunice. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.6.16 16:09

@aknah31
a jaké to tam je? Já se rozmýšlím jestli Bohunice nebo Milosrdní bratři. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.6.16 16:15

@Božena4 napsala jsem sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
13.6.16 17:23

@aknah31 tak to ráda slyším, že jsi byla 2× v Bohunicích a jdeš potřetí. Já budu rodit také tam.
@Božena4 ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.6.16 17:25

@rennys1
Ahoj :mavam:
Tak si myslím že nás v Bohunicích bude rodit hodně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
13.6.16 20:29

Já jsem chtěla taky jít do Bohunic, ale nakonec jsem se rozhodla pro Milouše, protože se mi tam víc líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.6.16 20:41

Ja se do bohunic naopak tesim. :mrgreen: :mrgreen:
prosli ted celkovou rekonstrukci takze uz kazdy box ma sve wc a sprchu. U prvniho jsem mela nadstandart u druheho nebyl volny takze jsem mela standart. Ale byla spokojena na obou dvou boxech. Pristup super jak doktoru tak sestricek pokazde co jsem tam byla.

Ja jsem rozhodnuta pro bohunice. Ja mela sice oba dva porody rychle v radu par hodin ale ani jeden se neobesel bez komplikaci. A v Bohunicich jsem si jista ze komplikce zvladnou na jednicku. Kazdopadne doufam ze tentokrat to bude bez komplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
14.6.16 07:08

@Allaniska Fakt? Vždyť jsi ještě nedávno psala, že budeš rodit v Bohunicích… co se Ti u Miloušů zdá lepší?

@aknah31 tak to ráda slyším, právě že je dobré, že už dali wc a sprchy na všechny, to jediné mi vadilo, protože vím, že nadstandart bývá často plný.

@Božena4 no to bude, je to taková továrna na miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
14.6.16 17:40

@rennys1 Měla jsem takovej pěknej pocit z tý nemocnice, a hlavně kdyby nebyl nadstandart na šestinedělí volný tak jsme na pokoji max po dvou. Jo a u Miloušů se neplatí za otce u porodu a nadstandart stojí 700kč na den.
Jinak já mám obříka jsme dneska 35+5 a malá má 3300g je o týden napřed :D Takže doufám že budu rodit max na začátku července, do tp 14.7. se sní fakt tahat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
16.6.16 08:49

@Allaniska tý jo, tak to můžeš rodit už teď. Já se pořád modlím, ať moc neroste, nechci rodit velké dítě, dcera měla 4 kila a stačilo mi to už i tak. Ale kolik má můj prcek, to nevím, ale v 30tt měl 1300g, takže tabulkový dítě :mrgreen: Když mě u těch Miloušů se nelíbí to parkování :mrgreen: Jinak já tam ani nikdy nebyla, takže nevím, jak to tam vypadá. Ale tak snad to přežiju i v Bohunicích. Jako ono je náročné být po čtyřech na pokoji, kvůli těm plačícím miminkám v noci, že se vůbec nevyspíš, ale zase aspoň získáš zkušenosti od maminek, pokecáš, třeba i seznámíš a pak budete jezdit s kočárkem spolu…
Tak držím palečky, ať je malá co nejdříve venku a nemusíš se s ní přes ty vedra tahat, já už funím z posledního teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
16.6.16 09:26

Ahoj, mohla bych se přidat? Termín mám 17.srpna, takže teď jsem ve 32.týdnu. Čekám kluka, doma mám už 4 letou slečnu. A rodit budu asi taky v Bohunicích, rodila jsem tam i dceru. Trochu mi tam vadí, že vás berou tak nějak jako „kus“, je to jak v továrně, prostě provoz jak na běžícím pásu, ale zaprvé je to přece jenom nejlepší možnost, co se týče zdravotní péče a kdyby se nedejbože něco dělo, stejně vás i s miminem převezou do Bohunic, no a pak taky ty pokoje… I když jsme byly na pokoji dvě, skoro jsem nespala, natož 4 nebo i víc. Všude je nějaký plus nebo mínus. Ale ty 4 dny člověk přežije, nejdůležitější je vědět, že je o to malý dobře postaraný a v tom jsou prostě Bohunice nejlepší.
A odkud přesně která jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital