Poradna duly
Jana Čurdová
@rennys1 malou oxytocin hezky vzbudil, a s dělohou to nic moc nedělalo, ja jsem akorát cítila trochu tvrdnutí břicha, jsem doufala ve vetší vzrůšo
mno každopádně mě čeká teď preindukce tak doufám že už se to někam hne
@Allaniska co to je preindukce? A kdy Ti budou vyvolávat porod, když už přenášíš?
@rennys1 preindukce je že ti zavedou tabletu na uzrání porodnich cest, takže se o vyvolani pokouší, v 8 mi zavedli druhou tabletu a v 10 jdu zase na kontrolu, kéž by se ten čípek už zkrátil.
@Allaniska aha, já myslela, že Tě poslali domů. Takže Ti už vyvolávají porod… tak držím moc palečky, ať to co nejméně bolí ![]()
@rennys1 nene ležím tu od pátku, tak další v 10 zavedena ale už cítím kontrakce po cca 10 minutach
Tak se nám včera v 19:50 narodila císařem Barborka váží 4300g a měří 53 cm
@Allaniska píše:
Gratuluju! Ať jste zdraví!
@Allaniska jé já si všimla až teď, velká gratulace! Teda to je kus ženské
měla jsi asi složitý porod, když nakonec jsi měla císaře… ať se vám daří co nejlépe a budu ráda, když napíšeš podrobněji, jak to probíhalo, až bude čásek a třeba pošleš fotku princezny… drž se!
@Allaniska píše:
velike gratulace hlavne zdravicko
![]()
ja mam za sebou kontrolu ve 31tt. vse v poradku maly uz je hlavickou dolu a vse odpovida danemu tydnu. Ma cca 40cm a 1550g ![]()
@rennys1 Tak ty tablety mi byli zavedené i v úterý a ve středu nic moc neudělali jen sem tam kontrakce. Takže popíšu co se dělo ve středu. Ráno v 7 zavedená tableta, v 9 další to už jsem začala mít trochu kontrakce, ale pořád jsem se neotvirala tak mi v 11 praskli vodu to vyvolalo silnější a častější kontrakce, ve dvě mi dali oxytocin protože jsem byla otevřená jen na dva prsty, ten pak zkusili ještě navýšit to jsem měla kontrakce po 2-3 minutách a bolest že jsem myslela že polezu po stropě ale bohužel to k ničemu nevedlo. Když se jsme se teda rozhodli pro císař, tak po vysazení oxytocinu mi kontrakce přestali za cca pul hodiny takže jsem vlastní kontrakce už ani neměla. Aspoň že teda když malá nebyla v porodních cestách jsem mohla mít jen částečnou narkózu a malou po porodu hned vidět. A co je super jsem na své váze jako před otěhotněním.
@Allaniska no teda, když to čtu, tak je mi úplně špatně, užila sis to nejhorší, co šlo, zažít oba druhy porodu, z toho já mám úplnou fóbii. Hlavně, že už to máš za sebou, i když asi máš ještě velké bolesti, bude už jenom lépe. Malá je krásná, vůbec nevypadá, že má 4300g, moje měla 4000g a byl to hrozný buřtík, to bys musela vidět. Tvoje vůbec buřtík není. A kdy jdete domů?
@Allaniska nebo spíš, když se tak dívám na tu fotku, tak ta už je asi z domu, nechce se mi věřit, že by v porodnici měli takové „čančavé“ povlečení ![]()
@rennys1 jj je už z domu, v neděli nás pustili, tak už to bolí jen trošku a sem tam.
@Allaniska tak to vás teda megarychle vykopli, já myslela, že po císaři si nechávají déle… ale to je dobře, doma je doma. Tak užívejte děvčata. U mě se porod zatím nechystá, ve čtvrtek mám termín, zatím to vypadá, že budu taky přenášet ![]()