Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4345
7.9.15 08:39

@annyska ahojík ráda tě vítám mezi náma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.9.15 14:49

annyska

@8Janinka8 no to ja jeste nevim sama v kolikatym tydnu jsem jeste mi to doktorka nerekla ale pristy tyden bych mela byt v 7 tydnu podle me protoze si me pozvala na pristy tyden, ve ctvrtek sel totiz vider jen gestacni vacek 3mm tak snad neco pujde videt.. Jinak sme se nejak nesnazily bylo to necekany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.9.15 14:58

@annyska jo takhle…no sedmy asi nie lebo ja ked som bola 6 tt+5 ked som sa to dozvedela tak bolo krasne vydiet srdiecko…ja si myslim ze to bude mit tak 4 tt…ja som teraz 9tt+0 v stredu idem na kontrolu…som zvedava na kedy mi doktor povie termin porodu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
7.9.15 19:41

@annyska jasně, myslet pozitivně ;-) taky bych řekla že budeš míň v týdnu, mě v 6tt šla vidět taky fazolka se srdíčkem, ale to je asi jedno kdy. každá to má jinak ;-) hlavně klid a drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
8.9.15 11:10

Neboj ono to bude asi na začátku dr mi řekl narovinu že se uvíd až budu v 6tt nejlepe v 7tt že bude vidět srdíčko a do te doby to může odejít jak normální menses…

Už uvažujem nad druhým malej má 11měsiců tak asik od vanoc uvidíme no.. :-)

Jinak holky včera jsme měli výročí 2roky co jsme vzítí a musím říct že kdyby nebyl mojeho tak bych na to uplně zapoměla že máme vyročí :* manžel mi říka tak na krásné vyročí a já vyročí a můj znejistěl a říka je dnes 7 zaří ne a ja jo vastně :hug: no prostě trapas :lol: ale zasmáli jsme se a pokračovali dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.9.15 18:23

annyska

@Mikimi ja uz hlavne chci aby uz bylo srdicko uz byc chtela konecne foteckuu :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
8.9.15 19:47

@Misel02 tak podaří se :) jinak gratuluji :kytka: @annyska taky se jí dočkáš uvidíš :) a srdíčko určitě bude ;-) dělala sis test nebo ti to hcg poznali z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.9.15 14:24

annyska

@Mikimi dnes jsem byla na ultrazvuku tak jsem v 6 tydnu presne podle menstruace tak ted verim ze to uz dopadne dobre, :hug: jeste tam toho nic videt nebylo ale hlavne ze je to v poradku, pristy tyden jdu zase na ultrazvuk tak uz snad uvidime i srdicko :srdce: jinak tehu test jsem si delala, a i z krve me to poznaly :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.9.15 14:49

@annyska tak to gratulujem… Tesim sa s tebou my sme vcera boli na ultrazvuku a uz sme videli hlavicku, brusko, rucicku, nozicku a srdiecko nam bilo na poplach…je to super to takto vidiet to si uzijes… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
10.9.15 16:40

@annyska a 8Janinka8 holky moc Vám gratuluji jste šikovné my si dáváme ještě tak ze dva měsíce pauzu a takybychom chtěli další… Malej budemít v říjnu rok tak ideální sice ta mateřská je katastrofa ale co už :-) držte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.9.15 17:22

@Misel02 tobe to taky preju at se to povede ked si budes priat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
10.9.15 18:27

@annyska tak vidíš :) super zpráva, ale i tak pšššt :D uvidíš že další kontrola ti ten tlukot srdíčka vryje do paměti :) @8Janinka8 Holky já jsem za vás tak štastná :) držte se, taky bych chtěla další, ale až časem. i tak je to super :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
6.11.15 00:04

Ahoooj holky, tak co nového? Žijete vůbec? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
6.11.15 08:10

Ahojík jjj žíjem ale máme toho hodně :D a co u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
6.11.15 10:27

Jsme na tom podobně.. v neděli jsme se přestěhovali a tak teď kmitáme :D

Jinak jsme byli na roční kontrole, tak máme 11,36 kg :) a 78 cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí