Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@8Janinka8 no to ja jeste nevim sama v kolikatym tydnu jsem jeste mi to doktorka nerekla ale pristy tyden bych mela byt v 7 tydnu podle me protoze si me pozvala na pristy tyden, ve ctvrtek sel totiz vider jen gestacni vacek 3mm tak snad neco pujde videt.. Jinak sme se nejak nesnazily bylo to necekany ![]()
@annyska jo takhle…no sedmy asi nie lebo ja ked som bola 6 tt+5 ked som sa to dozvedela tak bolo krasne vydiet srdiecko…ja si myslim ze to bude mit tak 4 tt…ja som teraz 9tt+0 v stredu idem na kontrolu…som zvedava na kedy mi doktor povie termin porodu… ![]()
@annyska jasně, myslet pozitivně
taky bych řekla že budeš míň v týdnu, mě v 6tt šla vidět taky fazolka se srdíčkem, ale to je asi jedno kdy. každá to má jinak
hlavně klid a drž se ![]()
Neboj ono to bude asi na začátku dr mi řekl narovinu že se uvíd až budu v 6tt nejlepe v 7tt že bude vidět srdíčko a do te doby to může odejít jak normální menses…
Už uvažujem nad druhým malej má 11měsiců tak asik od vanoc uvidíme no.. ![]()
Jinak holky včera jsme měli výročí 2roky co jsme vzítí a musím říct že kdyby nebyl mojeho tak bych na to uplně zapoměla že máme vyročí
manžel mi říka tak na krásné vyročí a já vyročí a můj znejistěl a říka je dnes 7 zaří ne a ja jo vastně
no prostě trapas
ale zasmáli jsme se a pokračovali dál ![]()
@Mikimi ja uz hlavne chci aby uz bylo srdicko uz byc chtela konecne foteckuu
![]()
@Misel02 tak podaří se
jinak gratuluji
@annyska taky se jí dočkáš uvidíš
a srdíčko určitě bude
dělala sis test nebo ti to hcg poznali z krve?
@Mikimi dnes jsem byla na ultrazvuku tak jsem v 6 tydnu presne podle menstruace tak ted verim ze to uz dopadne dobre,
jeste tam toho nic videt nebylo ale hlavne ze je to v poradku, pristy tyden jdu zase na ultrazvuk tak uz snad uvidime i srdicko
jinak tehu test jsem si delala, a i z krve me to poznaly ![]()
@annyska tak to gratulujem… Tesim sa s tebou my sme vcera boli na ultrazvuku a uz sme videli hlavicku, brusko, rucicku, nozicku a srdiecko nam bilo na poplach…je to super to takto vidiet to si uzijes… ![]()
@annyska a 8Janinka8 holky moc Vám gratuluji jste šikovné my si dáváme ještě tak ze dva měsíce pauzu a takybychom chtěli další… Malej budemít v říjnu rok tak ideální sice ta mateřská je katastrofa ale co už
držte se ![]()
@Misel02 tobe to taky preju at se to povede ked si budes priat…
@annyska tak vidíš
super zpráva, ale i tak pšššt
uvidíš že další kontrola ti ten tlukot srdíčka vryje do paměti
@8Janinka8 Holky já jsem za vás tak štastná
držte se, taky bych chtěla další, ale až časem. i tak je to super
![]()
Jsme na tom podobně.. v neděli jsme se přestěhovali a tak teď kmitáme ![]()
Jinak jsme byli na roční kontrole, tak máme 11,36 kg
a 78 cm..