Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.12.16 20:18

Ahoj tak jak se mate holky co jste rodily v roce 2009 a 2012 koukám že tu dlouho nikdo nebyl my už jsme trochu povyrostly malej chodí do školy a malá už do školky jsem na ně pyšná jen malej mi děla trošku starosti co se školy týče nevim jestly je to dnešní dobou ale vubec ho nebaví škola učení atd ale že těch dětí tam takových je jsme v první třídě a ted už ty děti stavkujou poznámky že zlobi atd a co vy a vaše ratolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
12.12.16 22:32

@Andreika Ullrichova ahoj :) 2012 je moje sestra :D 2014 moje dcera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
19.12.16 11:06

Mlade maminky zavidim vasim tatinkum doma ze maji takove poklady hezke :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
31.3.17 15:48

Hooolky já vás zdravím :)
Jak se pořád máte a co dětičky, jak vám rostou? Náš malej má 2 a půl roku a na podzim mi pošupajdí do školky :(
Hrůza jak to uteklo. Jinak je šikulka, docela dost toho už poví, přes den jsme bez plenek… Jen v noci furt plenka být musí :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
31.3.17 20:54

@sallineccka Ahoj :) My bydlime na vesnici, takže se mi povedlo dceru dostat uz od ledna do skolky :) uz jsme druhy tyden doma, ale v pondeli uz pofrci. Nechala jsem ji umyslne nakazit nestovicema. :) Bez plen už je mala delsi dobu, ale obcas se nejaka nehoda stane. :) Co otazka na druhe dite? Taky Te tak strasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
31.3.17 21:44

Ahoj holkyyy, tak ja pred dvěmi týdny porodila druhe mimco :srdce: dcerce byly ted v březnu 3 roky a syn se narodil skoro přesne na její narozky…minul to datum o dva dny. Takze u nas doma veeelke změny. Zase to malé miminko, kojeni, prebalovani…no znáte to, akorát je to ted narocnejsi, protoze musim pozornost rozdělit mezi dva. @sallineccka taky se chystáte do skolky? :) my jdeme na zápis ted v květnu, tak jsem zvedava, jestli ji vezmou. Chodí od zari do soukromé na dva dny v tydnu a ve školce to miluje… @Mišalí ty jo, taky bych uz rada, aby mela nestovice mala za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
1.4.17 09:49

@Šťopík tak to si jeste rok pockej at to nechytne i malej, protoze deti si to do roka nepamatujou respektive jejich telo, tak at to nema dvakrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
1.4.17 10:48

@Mišalí my se přestěhovali ke Klatovům, školku máme v místě. V květnu nás čeká zápis a od září nám to nastane. A já abych hledala práci :lol:
Hele na druhé dítě se nikdo neptá, chlap má parkinsona takže nedělá, má id a k tomu rodičák není žádný terno. A bohužel ani pomoci doma se nedočkám, takže já mám od dotazů na druhé dítě pokoj… I když neříkám, že bych mimčo nechtěla… Ale teď se i docela těším do práce. Jsme s chlapem spolu 24/7 a fakt se těším mezi lidi.
@Šťopík tak to gratulujuuuuuu :kytka: nás čeká zápis 2.5. ale máme jisté že nás vezmou, mají málo dětí. :)

My chceme taky neštoviceeeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky