Těhulky České Budějovice - termín srpen- říjen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.4.17 17:40

@Rady93 Jojo, letos bude hezký datum 7.7.2017, ale to je pro mne brzo. Ano přítel půjde na utz poprvé. Už jsem mu samozřejmě ukazovala fotku, ale naživo špuntíka ještě neviděl :) Jdeme k Čutkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.4.17 08:57

@MarieJana33 Ahoj, vítej :* Máš pravdu, že ty špatný myšlenky a strachy se do naší mysli pořád vtírají, ale do určité míry je to asi normální ;)

@Rady93 Jak se máš dneska? :kytka: Já si včera pro klid duše zajela na pohotovost a měla jsem štěstí na skvělého pana doktora, vysvětlil mi všechno, čemu jsem nerozuměla a uklidnil mě. Zánět už nemám, koukal i na miminko a vše je v pořádku. Vysvětloval mi, proč jsem dostala zřejmě to CS 2 a že nemusím mít strach, že se neotvírám ani nic podobného. Tak jsem happy jak dva grepy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.4.17 08:59

@MarieJana33 Jeee tak to si přítel užije :mavam: O Čutkovi jsem taky přemýšlela, ale mám gynekologa u nás, takže mi bude dělat i velký UTZ on :) Zpětně toho možná trochu lituju po tom mém incidentu s ním, ale co už, trochu si na něj šlápnu, aby víc mluvil a bude to dobrý :D Se mnou přítel chodí na ultrazvuky prakticky od začátku a bylo znát, jak už začalo být miminko velké a hýbalo se, že to pro něj najednou bylo úplně jiné. Byl tím úplně fascinovaný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.4.17 15:23

@MarieJana33 tak pak dej vědet jak jste na utz dopadli, držím palce :)
A na plodové vodě si taky byla nebo ne?
@Patie tak to jsem rada ze uz si v poradku a ze je po zánětu, hned se cloveku uleví vid kdyz uz ví ze je to zase na dobre cestě :) jj me je dobre zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.17 16:35

@Patie Mně doktorka k Cutkovi poslala automaticky. Posílá tam každého. Nemá totiž tak dobrý UZ. A jaký si měla incident se svým doktorem? Já chodím k paní doktorce Haouiový v ČB na Šumavě a nemůžu si stěžovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.17 16:38

@Rady93 No to určitě, po pondělku dám vědět :) Ne na plodovce jsem nebyla, tam se chodí jen když mají na něco podezření ne? Tam všechny neposílaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.17 16:48

Jinak já zatím těhotenství prožívám snad se všema neduhama. Asi od 8.tt do cca 16.tt celodenní nevolnosti. Naštěstí jsem moc nezvracela jen párkrát, ale žaludek na vodě, všechno mi smrdělo a nic jsem nejedla. Pak se to trochu zlepšilo, teď mi bývá špatně vždy na večer. Taky jsem zatím nepřibrala ani kilo. Když nevolnosti trochu polevily, začaly záda a těhotenská rýma :roll: No a to že jsem permanentně unavená už ani nevnímám :D Ale už jsem začla taky pokukovat po kočárku a ostatních věcech. Nevím zda jít do 3-kombinace protože na ně všude čtu spíš negativa. Ten kojící polštář bych taky chtěla a nejlépe už teď, abych s ním mohla spát kvůli zádům. Jinak zatím žádnou výbavičku nemám. Čekám až nám po pondělí potvrdí pohlaví a pak začnu pomalu nakupovat. Taky už jsme s přítelem vybírali jméno a bude to ještě boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.4.17 17:05

@MarieJana33 no asi všechny neposílají, jen se ptám jestli te tam na to taky neposílali. To jeste nevíte pohlaví, ja doufam ze příští ctvrtek uz to budu vědet, v nemocnici kde mam svoji doktorku maji celkem kvalitni utz tak snad něco uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.17 17:15

@Rady93 Pohlaví víme s otazníkem, ve 13tt dr. řekla „asi holka“ a před týdnem se prďola nechtěla natočit, ale opět prohlásila že „asi ta holčička“, ale pořád tam je to ASI. Pak řekla, že po velkém UTZ to už bude jistější. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.4.17 19:19

@MarieJana33 Já chodím právě u nás, v Havlíčkově Brodě :) Nechtělo se mi jen po dobu těhotenství měnit doktora. No pan doktor je prostě takový nemluvný, pořád se tváří, jak kdybych umírala a nic nevysvětlí, což mě prostě poslední dobou začíná štvát. Měla jsem zánět, nic mi k tomu neřekl, do průkazky napsal CS 2, aniž by mi něco objasnil a já byla akorát nervní.. O Čutkovi jsem slyšela a jak říkám, zpětně mě mrzí, že na ten velký UTZ nejdu k němu. :( :)
Tak s těma nevolnostma jsme to měly stejné, akorát já do 14.tt každý den ještě blindila, to byla bomba :) Ale začínám to dohánět :lol: Tak snad se holčička potvrdí, no a i kdyby ne, hlavně, ať je mimčo v pořádku :kytka: Já už doufám, že se nic nezmění, po tom 16.tt jsme to vzali jako fakt a začali nakupovat holčičí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.4.17 09:22

@MarieJana33 jo takhle tak to jo, ja myslela ze vubec zatim nevíme co by to mohli byt ;) tak držím palce at vse dobre dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.17 21:38

@Patie Jo ták, tak takovej pan doktor je za trest :? To moje dr. je fajn, někdo si teda stěžuje, že je vostřejší, ale mě vůbec nepřijde, je to prostě realistka. Prošla si Afrikou a tam jí to naučilo… Ale cokoliv potřebuju tak vysvětlí. Mám ještě problém s myomama, ale ona mě tím nestraší a říká, že dokud nic nebolí tak na to nemám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.17 17:23

Holky tak jsem po velkém UTZ u Čutka a vše je v naprostém pořádku :D Jsem moc šťastná. Bylo to rychlé, vzali nás skoro hned. Měla jsem Čutka ml. takže paráda. Včera jsem si totiž četla názory na st. a měla jsem strach. Jinak přítel mě nepřekvapil, říkal, že tam nic neviděl, jen šmouhy :mrgreen: On by chtěl, aby jsme šli potom na 4D, aby taky něco viděl, ale mě se do toho moc nechce tak ještě uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.4.17 17:36

@MarieJana33 Gratuluji k dobrým výsledkům a tiše závidím, já jdu až za 3 týdny :/ Doufala jsem původně, že půjdu už kolem toho 20.tt, ale jdu až 22.tt :/ To budou ještě nervy :D Aspoň, že jsem prďolku viděla na chvíli v ten pátek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.4.17 17:53

@MarieJana33 jee tak to sem moc rada ze jste v pořádku :hug: velká gratulace :srdce: a uz víte jestli je to na 100% holcicka? Jakej byl Cutka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí