Poradna duly
Jana Čurdová
@Rady93 Jojo, letos bude hezký datum 7.7.2017, ale to je pro mne brzo. Ano přítel půjde na utz poprvé. Už jsem mu samozřejmě ukazovala fotku, ale naživo špuntíka ještě neviděl
Jdeme k Čutkovi.
@MarieJana33 Ahoj, vítej
Máš pravdu, že ty špatný myšlenky a strachy se do naší mysli pořád vtírají, ale do určité míry je to asi normální ![]()
@Rady93 Jak se máš dneska?
Já si včera pro klid duše zajela na pohotovost a měla jsem štěstí na skvělého pana doktora, vysvětlil mi všechno, čemu jsem nerozuměla a uklidnil mě. Zánět už nemám, koukal i na miminko a vše je v pořádku. Vysvětloval mi, proč jsem dostala zřejmě to CS 2 a že nemusím mít strach, že se neotvírám ani nic podobného. Tak jsem happy jak dva grepy ![]()
@MarieJana33 Jeee tak to si přítel užije
O Čutkovi jsem taky přemýšlela, ale mám gynekologa u nás, takže mi bude dělat i velký UTZ on
Zpětně toho možná trochu lituju po tom mém incidentu s ním, ale co už, trochu si na něj šlápnu, aby víc mluvil a bude to dobrý
Se mnou přítel chodí na ultrazvuky prakticky od začátku a bylo znát, jak už začalo být miminko velké a hýbalo se, že to pro něj najednou bylo úplně jiné. Byl tím úplně fascinovaný ![]()
@MarieJana33 tak pak dej vědet jak jste na utz dopadli, držím palce ![]()
A na plodové vodě si taky byla nebo ne?
@Patie tak to jsem rada ze uz si v poradku a ze je po zánětu, hned se cloveku uleví vid kdyz uz ví ze je to zase na dobre cestě
jj me je dobre zatim
@Patie Mně doktorka k Cutkovi poslala automaticky. Posílá tam každého. Nemá totiž tak dobrý UZ. A jaký si měla incident se svým doktorem? Já chodím k paní doktorce Haouiový v ČB na Šumavě a nemůžu si stěžovat. ![]()
@Rady93 No to určitě, po pondělku dám vědět
Ne na plodovce jsem nebyla, tam se chodí jen když mají na něco podezření ne? Tam všechny neposílaj.
Jinak já zatím těhotenství prožívám snad se všema neduhama. Asi od 8.tt do cca 16.tt celodenní nevolnosti. Naštěstí jsem moc nezvracela jen párkrát, ale žaludek na vodě, všechno mi smrdělo a nic jsem nejedla. Pak se to trochu zlepšilo, teď mi bývá špatně vždy na večer. Taky jsem zatím nepřibrala ani kilo. Když nevolnosti trochu polevily, začaly záda a těhotenská rýma
No a to že jsem permanentně unavená už ani nevnímám
Ale už jsem začla taky pokukovat po kočárku a ostatních věcech. Nevím zda jít do 3-kombinace protože na ně všude čtu spíš negativa. Ten kojící polštář bych taky chtěla a nejlépe už teď, abych s ním mohla spát kvůli zádům. Jinak zatím žádnou výbavičku nemám. Čekám až nám po pondělí potvrdí pohlaví a pak začnu pomalu nakupovat. Taky už jsme s přítelem vybírali jméno a bude to ještě boj ![]()
@MarieJana33 no asi všechny neposílají, jen se ptám jestli te tam na to taky neposílali. To jeste nevíte pohlaví, ja doufam ze příští ctvrtek uz to budu vědet, v nemocnici kde mam svoji doktorku maji celkem kvalitni utz tak snad něco uvidí ![]()
@Rady93 Pohlaví víme s otazníkem, ve 13tt dr. řekla „asi holka“ a před týdnem se prďola nechtěla natočit, ale opět prohlásila že „asi ta holčička“, ale pořád tam je to ASI. Pak řekla, že po velkém UTZ to už bude jistější. ![]()
@MarieJana33 Já chodím právě u nás, v Havlíčkově Brodě
Nechtělo se mi jen po dobu těhotenství měnit doktora. No pan doktor je prostě takový nemluvný, pořád se tváří, jak kdybych umírala a nic nevysvětlí, což mě prostě poslední dobou začíná štvát. Měla jsem zánět, nic mi k tomu neřekl, do průkazky napsal CS 2, aniž by mi něco objasnil a já byla akorát nervní.. O Čutkovi jsem slyšela a jak říkám, zpětně mě mrzí, že na ten velký UTZ nejdu k němu.
![]()
Tak s těma nevolnostma jsme to měly stejné, akorát já do 14.tt každý den ještě blindila, to byla bomba
Ale začínám to dohánět
Tak snad se holčička potvrdí, no a i kdyby ne, hlavně, ať je mimčo v pořádku
Já už doufám, že se nic nezmění, po tom 16.tt jsme to vzali jako fakt a začali nakupovat holčičí ![]()
@MarieJana33 jo takhle tak to jo, ja myslela ze vubec zatim nevíme co by to mohli byt
tak držím palce at vse dobre dopadne ![]()
@Patie Jo ták, tak takovej pan doktor je za trest
To moje dr. je fajn, někdo si teda stěžuje, že je vostřejší, ale mě vůbec nepřijde, je to prostě realistka. Prošla si Afrikou a tam jí to naučilo… Ale cokoliv potřebuju tak vysvětlí. Mám ještě problém s myomama, ale ona mě tím nestraší a říká, že dokud nic nebolí tak na to nemám myslet.
Holky tak jsem po velkém UTZ u Čutka a vše je v naprostém pořádku
Jsem moc šťastná. Bylo to rychlé, vzali nás skoro hned. Měla jsem Čutka ml. takže paráda. Včera jsem si totiž četla názory na st. a měla jsem strach. Jinak přítel mě nepřekvapil, říkal, že tam nic neviděl, jen šmouhy
On by chtěl, aby jsme šli potom na 4D, aby taky něco viděl, ale mě se do toho moc nechce tak ještě uvidíme ![]()
@MarieJana33 Gratuluji k dobrým výsledkům a tiše závidím, já jdu až za 3 týdny :/ Doufala jsem původně, že půjdu už kolem toho 20.tt, ale jdu až 22.tt :/ To budou ještě nervy
Aspoň, že jsem prďolku viděla na chvíli v ten pátek ![]()
@MarieJana33 jee tak to sem moc rada ze jste v pořádku
velká gratulace
a uz víte jestli je to na 100% holcicka? Jakej byl Cutka?