Poradna duly
Jana Čurdová
@miška 87 To je mi moc líto. Vůbec netuším, jak je to s tím klidový režimem atd., každopádně já takhle nevěděla a doktorovi jsem volala pro jistotu. Ten můj je dobrej diagnostik a všechno, ale vůbec nemluví…Teda, ne že bych chtěla úplnýho psychologa, ale sem tam by něco vysvětlit mohl.
@Rady93 Tak jsem nakonec byla, to víš, že jo
Jenže se mi k tomu přidaly křeče v podbříšku, půl dne jsem neopustila skoro postel, jaká to byla bolest. Vystřelovalo mi to snad všude a hlavně do pravý ledviny, tak jsem měla strach a druhý den ráno (resp. dneska) jsem si došla, ačkoliv to přešlo z ničeho nic. Mimčo se tam prostě občas takhle blbě šprajcne (tu pravou stranu si fakt oblíbila
). V ambulanci byl moc fajn doktor, byl hodně důkladný, koukal i na ledviny, na slepák, bral krev, kontroloval mimčo - vše v naprostém pořádku
Objektivně musím být za hypochondra, ale subjektivně se někdy cítím strašně ![]()
@miška 87 Ahoj, je mi to moc líto, ale určitě se brzo zadaří znovu. Já myslím, že to tedy normální není, aby doktor nenapsal s hematomem neschopenku
. Mě moje dr. napsala hned, kvůli práci.(pastevkyně). Nejdřív mi řekla, že se mám v práci zeptat, zda mi najdou lehčí práci a pokud ne, což se stalo tak jsem šla marodit hned a to není z těch, co by psala neschopenku na počkání. Je pravda, že mám myomy a budu prvorodička ve 30 letech. Být tebou, tak si hledám nového doktora. Já chodím k paní Haouiový na šumavu a jsem velice spokojená.
@miška 87 a jéje tak to me moc mrzi tedy :-/ preju hodne sil na zotavení ![]()
Jako ja osobně, bych šla marodit ihned co bych se dozvěděla ze jsem tehu a ze je tam srdeční akce. Ja sem zdrav. sestra takze pro me by to bylo riziko chodit do prace. Je pravda ze jak cekam dvojcata tak se me ani nikdo neptal a rovnou me poslali na neschopenku pac dvojcata jsou vždy rizikové tehu.
Takze do budoucna záleží na tobe kdy pujdes marodit. Ale kdyz si o ni řeknes, tak si myslim ze by ti ji mel napsat.
Jak me tahle situace mrzi, vázne mi je to lito.-/
@Patie Hele at si mysli co chtějí, hlavne ze si v poradku a kontrola te uklidnila
to jsem rada ze jste v pohode. A cim to teda bylo ze si mela takové problémy?
@Rady93 To mi doktor neřekl, ale pravděpodobně tím, že se mi malá ráda navaluje na pravou stranu, nějak se vyboulila a něco tam asi skřípla
Prý to může být i tím tvrdnutím, tak mi předepsal Magnosolv. V té čekárně to bylo ale hrozné, vzali mě asi po 2 hodinách, já vynervovana a snad 10× mi tam ztvrdlou břicho. Ale vše ok, takže to mimcu asi neva ![]()
Děkuji holky. No taky si říkám že je asi nějakej divnej. Kámoška měla hematom v 5tt a taky hned šla marodit, prý nesměla dělat vůbec nic dokonce ani řídit auto, že i šlapání na ty pedály je natahování břišních svalů
a další kámoška ta šla na neschopenku v podstatě jen tak, dělala ve fabrice a automaticky šla. přitom problémy žádný a 22 let. Já krvácela 30 let, a šla makat do velkoobchodu tahat bedny. Fakt nechápu, příště si to asi fakt vyřvu. Jenže mě nenapadlo ho o tu neschopenku požádat, říkala jsem si že on musí vědět co dělá. Doktor je on, ne já. To až po tom potratu to tu všude čtu na netu. Nejhorší je, že téměř žádný gynda nebere nové pacientky, takže budu muset zůstat tam kde jsem ![]()
Ahoj holky, ja mam teda termín konec října začátek listopadu, muzu se přidat? V CB jeste nebydlim ale snad od července budu. Původem jsem Slovenka ale manzel je z Budějovic a ted jsme jeste částečně v Anglii ![]()
@Nika1987 Jasný, vítej
Vidíš, já to mám zas neopak, o prázdninách se budu stěhovat pryč ![]()
@Patie tak to přeju pevné nervy se stěhováním, jak prozivas tehotenstvi?
@miška 87 ja chodím k paní Vande Horejsi a jsem moc spokojena - zacala jsem na začátku tehotenstvi a jsem moc moc spokojena. Je mi lito co se stalo, verim ze te to boli. Přeju hodne síly.