Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bublinka02 píše:
@veve.m to neni od tebe tak daleko ne?
asi ne, Osík je 3 km od Litu
veve. m jak to je s epidurálem to vůbec netuším já měla tak rychlý a krásný porod že nebyl důvod se ani zajímat.:) Já na Chrudim nedám dopustit. Já mám termín 4.5 tak uvidíme první dcera šla přesně na termín a teď uvidíme, ale nějaká pravděpodobnost že se tam uvidíme určo je.:)A jak roste bříško kolik kilo jsi přibrala zatím? ![]()
@Weny.M píše:
veve. m jak to je s epidurálem to vůbec netuším já měla tak rychlý a krásný porod že nebyl důvod se ani zajímat.:) Já na Chrudim nedám dopustit. Já mám termín 4.5 tak uvidíme první dcera šla přesně na termín a teď uvidíme, ale nějaká pravděpodobnost že se tam uvidíme určo je.:)A jak roste bříško kolik kilo jsi přibrala zatím?
já rodila malou 38+5tt a musela vexem, porod děsný, proto doufám, že teď bude lepší. S Gábi jsem přibrala jen 7 kg zato teď jsem jak selátko už mám nahoře 15 kg
Já teda budu rodit už v dubnu, ale každopádně v Chrudimi
. Rodila jsem tam už minule, tak tam chci rodit i teď
.
Já s manželem čekáme první miminko, termín je 21.5. a na 100% taky Chrudim ![]()
Zdravím všechny maminy ![]()
termín mám až koncem září, přistěhovala jsem se před 2 měsíci do Chrudimi a nikoho tu neznám ![]()
rodinu mám na Kolínsku a chlapa pořád v práci..do toho neschopenka ![]()
cítím se tu tak trochu sama ![]()
Prostřednictvím netu hledám někoho z okolí a někoho s kým můžu těhotenství,,sdílet".
Jsem prvorodička a některé věci jsou mi absolutně neznámé ![]()
Budu moc ráda, když někdo písne.
Přeji vám příjemný den, i když deštivý ![]()