Těhulky z Brna a okolí, termín porodu červen, červenec, srpen

75
22.1.22 12:13

Těhulky z Brna a okolí, termín porodu červen, červenec, srpen

Všechny Vás moc zdravím :) napadlo mne dát dohromady všechny co čekáme přírůstek z Brna a okolí pro vzájemné sdílení a případných recenzí a dostupných služeb v Brně pro těhotné :) Tak jsem zvědavá, kolik nás tu je :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
23.1.22 08:29

Ahoj, jsem z Brna :) termín první polovina července. Jsem zvědavá, kolik se nás sejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.1.22 08:30

@Any219 Já mám termín koncem červencem :) No zatím to vypadá, že bude v Brně slabá porodnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
23.1.22 09:31

23.7. Jsem z julcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.1.22 18:26

Ahoj, ja mam termin 2.7. V terminove diskuzi jsme aspon tri Brnacky, co vim, takze zas tak slabe to nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.6.22 21:15

Ahoj holky já mám termín porodu 24.7. jsem z Brna, budete některá rodit v Bohunicích a máte už s porodnicí nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
10.6.22 21:58

@Ivula.39 hoj. Rodit mám 23. 7. A asi zas Bohunice. Byla jsem tam před 6 lety s dcerou a dobrý :-) stejně je to vždy o tom, co chytis za personál no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.6.22 20:56

@šmoulililinka jo to máš pravdu vždy je to o lidech na koho natrefis, no já jsem prvorodicka a nervy už pracují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.6.22 21:41

Holky a jak se vlastně cítíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.6.22 12:14

No na mě dost působí ty vedra to nemůžu nic jen ležím a mám nízký tlak, bolivaji mě bedra, ale třeba otékaní nohou zatím nemám, no je to s tím bříškem už vše náročnější :D, už abych to mela za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
14.6.22 12:16

@Any219 hihi. No coment. Ba ne. Tvrdnuti bricha sileny.

Holky kdy se má předávat do porodky? Začínám tento týden 36.tt a zítra kontrola u dr., tak už by mě měla předat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.6.22 12:54

@šmoulililinka No budu si volat. Chci rodit na Obilňáku. Moje doktorka mi ve čtvrtek na kontrole dala žádanku a mám si tam zavolat. Na Obilňáku je tzv. check in v 37.tt, což jsem za týden, tak to budu asi tento týden obvolávat :-) Jinak jsem stále objednaná na kontroly k té své a prý tam budu chodit až do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.6.22 13:00

@Ivula.39 Jé, no ty vedra.. šílený. Největší strach mám z toho vedra v porodnici během porodu… No a nejvíc mě trápí žáha a bolest pod žebry a to zvlášť večer. No a funění že :D jinak mám docela malý bříško, tak doufám, že je prcek v pohodě… Váhový odhad mi dělala doktorka na 3. screeningu v 31+4tt a to měl cca 1.700 gramů. Od té doby nic nevím… Všude holky píšou, jak jim mimi v bříšku roste a kolik váží.. tak nevím, kde ty hodnoty berou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
14.6.22 18:43

Ahoj holky, co chcete rodit na obilnaku, volejte si co nejdriv. Je tam ted naval, mne doktor vypsal zadanku hned 36tt, a termin do porodnice mam az pristi tyden, to uz budu v 39tt. Takze me vzali za tri tydny, pry nemaji vubec volne terminy. Muj doktor ma pak dovolenou, tak pry uz mam ukecat kontroly jen v porodnici. No uvidime, snad nas pak neposlou jinam ;)
Jinak otekle nohy, zaha, bolest pod zebry, to taky znam. Uz aby brisko kleslo, snad se nam pak ulevi. Poslicci zatim zadni. Termin mam 2.7., takze casu jeste dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.6.22 18:49

@karkuš Díky, hned zítra volám :-) moje doktorka má dovolenou a chtěla po mně, ať si tam sjednám poradnu, zatímco bude pryč a odmítli mě. Vůbec nemají čas. Prý pokud mám fyziologické těhotenství, tak mě na prohlídku jen tak pro nic za nic brát nebudou. To bylo vtipný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí