Tekutina z prsou během těhotenství

3379
2.7.08 20:29

Tekutina z prsou během těhotenství

Přeji hezký den,
chtěla jsem se zeptat na takovou záludnost. Jsem ve 24tt a z prsou mi občas vyteče kapka čiré tekutiny (hlavně z levého prsa). Není to časté, jen občas.Setkal se někdo s něčím podobným? Já vím, že prsa se také mění během těhotenství, ale tohle mě dost překvapilo.
 Díky

Yvonne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
2.7.08 20:35

Ahojky, můžeš být v klidu, já měla podobný problém, ale prý je to normální, tvoři se ti mlezivo. Přeji ti krásné těhotenství a zdravého drobečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.7.08 20:49

Souhlasím, mě se začalo tvořit „mléko“ od samého začátku těhotenství. Nejdříve to bylo skoro průhledné a postupně bělejší a bělejší, až opravdu mlíčko. Nevím, jestli se z toho dá usuzovat na dostatek mléka po porodu, ale obě moje děti měly mléko už 2. den po porodu a ustavičně se přepíjely. Starší jsem kojila do roka a půl a mladšího stále (5měs.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
2.7.08 20:56

Děkuji moc za odpovědi. Já právě věděla o tom tvořícím se mlezivu, ale netušila jsem, že to občas vyteče ve více kapkách. To mě překvapilo.
Hezký večer
 yvn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.7.08 21:03

Yvonne, tak jestli to máš jen občas a kapičku, tak můžu jen závidět :lol: teď jsem 27tt a začlo mi to zhruba v 18tt - napřed taky jen sem tam kapička, poslední měsíc je to už docela síla - neustále mám mokré fleky na tričku (naštěstí to nejsou velké kola, ale i tak je to viditelné) a bez tamponu v podprsence ven už nevylezu… sice se cítím jak exot, ale co se dá dělat :lol: tak si říkám, že pokud by to mělo znamenat, že budu dobře kojit, tak to za to malé trápení stojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.7.08 10:04

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.7.08 20:29

no tak já jsem taky neměla kapičky, ale zmáčená kola, vůbec jsem nemohla ven bez vložky v podprsence a to od cca 18.tt… na kojení a množství mlíčka to ale prý vliv nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí