Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Všechny varianty jsou podle mě v pohodě.
Pokud mají nějaký limit.
Takže klidně bych mu pořídila PC i TV s tím, že to bude puštěno od-do.
Zároveň mi přijde v pohodě i hra v obýváku. Tu hodinu, co si bude hrát, tak ty si budeš dělat své. Neříkej, že u vás snad jede televize celý den a koukáte.
My jsme jako deti meli a nastavena pravidla byla jasne, kdy se muze zapinat, kdy ne…Ale moc vyuzivana uprimne nebyla. To chcete ty televize - krabice - dve? Jako jestli by nebylo rozumnejsi jim poridit maly notas nebo tablet, to je asi univerzalnejsi a na TV kanal se podivaji taky…
Mám děti 10 a 7 let. Starší holka má povoleno denně půl hodiny mobil, plus večer něco v televizi. O víkendu může být hodinu na manželovi PC a kouká většinou na Ytb. Mladší syn v týdnu kouká tak hoďku denně na pohádky na déčku plus o víkendu může hrát hodinku na manželovo PC hry.
V tvém případě bych nechala TV v obýváku a tu hodinku, co by kluci hráli, bych si dělala něco svého.
Obnovuji diskuzi.
V jakém věku jste dali dětem do pokoje televizi? Syn má pro letošek jediné přání a to je mit TV u sebe. Bude mu 14. Teď si půjčuje můj notebook, ale nezná míru.
Já nechápu, proč se z televize dělá „strašák“? Jakože je to něco špatného? Proč?
@ibis nemáme doma televizi, máme Netflix a notebook, ale stejně se moc nedíváme.
Televizi máme pouze v obýváku, ale děti mají své počítače, kde můžou strávit omezenou dobu během dne, kdy si stanoví. Popř. když mají své povinnosti, přípravu do školy atd. hotové. Ale jsou mladší než tvé dítě. Spát chodí před 20.hod, před spaním už monitory a displeje nedovoluji.
Tv do pokoje ne..vůbec.. tv má v obýváku, potažmo v herně.. takže asi tak ![]()
A na co konkretne ji chce? My ji mame spis jen jako monitor, na televizi jako takovou koukame minimalne a na filmy a serialy koukame spolu…ale pokud o ni stoji, nevim, kde je problem?
@Anonymní píše: Více
Tak je asi jedno na jakou obrazovku kouká, jeďte na pc, ntb, tablet, mobil nebo tv. Jestli televizi využije, tak proč by ji nemohl mít.
takže se ve 14 dívá na filmy s váma? na ty, co uznáte za vhodné a společně?
navíc, není jedno jestli se dívá na Tv nebo notebook? ![]()
@Keyllah nedívá. My se díváme obecně dost málo.
Když si vezme můj počítač, vydrží i dvě hodiny a to mi přijde dost. Dokud to je notebook, dá se odnést a je klid, televize by tam měl pořád.
@smile_xxx má omezený limit.
jakože když se podívá na jeden film, tak ti to přijde moc?
no, asi bych měla strach, co se asi stane, až bude mimo vaši kontrolu, protože toto puberták dlouhodobě nedá…
@Keyllah každý den s jeho programem, kdy se vrací domů kolikrát až v osm, jo přijde mi to moc. Kdyby to měl jako kulisu, tak ok, ale jak to pustí, zamrzne a konec.