Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak na televizi už se snad dneska nikdo nedívá…děti (15,17 a 19), když už vůbec, tak koukají na noťas a já taky.
@Anonymní píše: Více
Jaký je v tom podle něj rozdíl? Za mě telka jen zbytečně zabírá místo, výhody žádné nemá.
@unuděná píše: Více
asi půjde o to, jestli se pod pojmem noťas neskrývá neustálé zapůjčování od maminky, nebo mu byl navržen jeho vlastní
jinak, já se třeba raději dívám na Tv, jež je dostatečně vzdálená než na noťas, přijde mi to pro mě pohodlnější a taky na tom noťasu při Tv pracuju ![]()
@Keyllah píše: Více
Tak to asi nebude případ puberťáka
Navíc jako matce by se mi při práci na noťasu zároveň zapnutá telka hodně nelíbila. Vypínáme jí i když si děti dělají úkoly nebo večeří. Už tak mají těch vjemů přehršel.
jen jsem tím chtěla říct, že opravdu neplatí paušálně, že se všem líbí dívat se na film víc z noťasu než z Tv a zřejmě to bude i případ syna zakladatelky a není tím o nic horší či lepší ![]()
Já v tom rozdíl nevidím. Snad jen dálkový ovladač. Jinak si ten noťas přece může dát tam, co telku, nemusí ho mít na klíně ![]()
v pořádku
jen by bylo fajn akceptovat, že ne všichni to mají nebo musí mít stejně jako ty, to je celé ![]()
Tak anténa není zas tak potřeba že jo. My jí taky nemáme a máme dvě tv. Klidně bych mu tam tu tv dala, nebo koupila notebook aby měl svůj ![]()
Proto se ptám, co na tom klukovi konkrétně vadí. Třeba je to fakt, že noťas je maminky. Třeba chce koukat na déčko online, co já vím ![]()
My máme na každé televizi stáhnuté Voyo i Netflix, je tam celkově internet a YouTube. Tak co si budeme. Plocha televize je mnohém větší, než je monitor noťasu nebo tabletu. Mi se třeba nelíbí, že naše prostřední si oblíbila filmy na tabletu večer v posteli. Tablet narvaný skoro na obličeji. Ať si jde raději na některou televizi, která má dostatečnou vzdálenost.
Pokud si její syn televizi v pokoji přeje. Dopřála bych mu ji.
Nám TV nezabírá žádné místo, máme jí na zdi ![]()
Krom pokoje na cvičení. Tam je jediná televize na skříňce. Aj tu jsem řekla, že chci, ať jde na držák zavěsit. Všechny ostatní máme na zdi pověšené. Takže taky nezabírají žádné místo. Spíš televize je jediná věc a dominanta dané stěny. Protože je veliká a okolo nic.
Nevím, prostě chce televizi. Nabízela jsem noťas, nechce, že neví k čemu by mu byl kromě filmů. ![]()
Na déčko opravdu nekouká a ani nikdy nekoukal ![]()
tak když mu stačí Tv, proč ne…za chvíli bude vysvědčení, tak za odměnu by mohl, ne? ![]()