Televize v dětském pokoji?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
15.1.25 10:01

Tak na televizi už se snad dneska nikdo nedívá…děti (15,17 a 19), když už vůbec, tak koukají na noťas a já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 10:32

@unuděná může a noťas nechce, chce televizi  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
15.1.25 10:41
@Anonymní píše: Více

Jaký je v tom podle něj rozdíl? Za mě telka jen zbytečně zabírá místo, výhody žádné nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
15.1.25 10:52
@unuděná píše: Více

asi půjde o to, jestli se pod pojmem noťas neskrývá neustálé zapůjčování od maminky, nebo mu byl navržen jeho vlastní :think: jinak, já se třeba raději dívám na Tv, jež je dostatečně vzdálená než na noťas, přijde mi to pro mě pohodlnější a taky na tom noťasu při Tv pracuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.1.25 10:56
@Keyllah píše: Více

Tak to asi nebude případ puberťáka ;) Navíc jako matce by se mi při práci na noťasu zároveň zapnutá telka hodně nelíbila. Vypínáme jí i když si děti dělají úkoly nebo večeří. Už tak mají těch vjemů přehršel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
15.1.25 11:00

jen jsem tím chtěla říct, že opravdu neplatí paušálně, že se všem líbí dívat se na film víc z noťasu než z Tv a zřejmě to bude i případ syna zakladatelky a není tím o nic horší či lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.1.25 11:01

Já v tom rozdíl nevidím. Snad jen dálkový ovladač. Jinak si ten noťas přece může dát tam, co telku, nemusí ho mít na klíně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
15.1.25 11:02

v pořádku ;) jen by bylo fajn akceptovat, že ne všichni to mají nebo musí mít stejně jako ty, to je celé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33841
15.1.25 11:03

Tak anténa není zas tak potřeba že jo. My jí taky nemáme a máme dvě tv. Klidně bych mu tam tu tv dala, nebo koupila notebook aby měl svůj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.1.25 11:03

Proto se ptám, co na tom klukovi konkrétně vadí. Třeba je to fakt, že noťas je maminky. Třeba chce koukat na déčko online, co já vím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9051
15.1.25 11:10

My máme na každé televizi stáhnuté Voyo i Netflix, je tam celkově internet a YouTube. Tak co si budeme. Plocha televize je mnohém větší, než je monitor noťasu nebo tabletu. Mi se třeba nelíbí, že naše prostřední si oblíbila filmy na tabletu večer v posteli. Tablet narvaný skoro na obličeji. Ať si jde raději na některou televizi, která má dostatečnou vzdálenost.
Pokud si její syn televizi v pokoji přeje. Dopřála bych mu ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
15.1.25 11:18

Nám TV nezabírá žádné místo, máme jí na zdi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9051
15.1.25 11:23

Krom pokoje na cvičení. Tam je jediná televize na skříňce. Aj tu jsem řekla, že chci, ať jde na držák zavěsit. Všechny ostatní máme na zdi pověšené. Takže taky nezabírají žádné místo. Spíš televize je jediná věc a dominanta dané stěny. Protože je veliká a okolo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 13:08

Nevím, prostě chce televizi. Nabízela jsem noťas, nechce, že neví k čemu by mu byl kromě filmů. :nevim:
Na déčko opravdu nekouká a ani nikdy nekoukal ;)

• Citovat
  • Upravit
41283
15.1.25 13:11

tak když mu stačí Tv, proč ne…za chvíli bude vysvědčení, tak za odměnu by mohl, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný