Tělové mléko, které nelepí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
29.5.14 14:39

@lucenka po olejickach jsem zase moc mastna, ja si asi nevyberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.5.14 14:39
@tvetinka píše:
@madi @lucenka a myslite ze hydratuje dobre? preci jenom se splachuje :think: potrebuju neco na prevenci proti striím

No ale z prvnotniho dotazu to vyznelo, ze hledas obycejne telove mleko. Na prevenci proti striím si kup něco přímo na to a ne obyčejné tělové mléko. To nemusí stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
29.5.14 14:40
@tvetinka píše:
@Shreya kde se daji sehnat? o tehle znackach jsem jeste neslysela

Juvenu a Lancome seženeš v lepších kosmetických salonech, jinak všechno se dá pohodlně objednat na netu, výběr je velký a na namazání stačí jen pár kapek, takže jedna tuba vydrží i čtyři měsíce, držím palce a dobře si vyber ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
29.5.14 14:40

@74paja na ty specialni kremy jsem zase cetla nazory ze je to to sami jako obyc kremy :think: a jsou teda vetsinou dost drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.5.14 14:41

@tvetinka já jsme se mazala proti striím Elastiq, pak normálním krémem, žádnou nemám, ale mám to asi spíš dědičné než že by za to mohl ten krém :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
29.5.14 14:42

@tvetinka Ono asi záleží na pokožce, co se do ní vsákne a co ne :nevim: Na mě vše jen zasyčí tak nejsem ulepená z ničeho. Problematická místa mažu niveou krémem-tím mastným modrým. Problém mám jen s těma opalovákama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
29.5.14 14:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.5.14 14:46

Je to 500ml tet nevim kolik stojí ale super hydratuje opravdu se to pozná mám ho doma a pak ještě z dm s ureou je dobré ale z lidli je lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
29.5.14 14:47

@Bethuska Jasný, jenže třeba má zakladatelka ráda kvalitní věci a i tady platí, že laciná věc je drahá. Mléka těhle značek sice na první pohled stojí víc, ale ve finále vydrží mnohem déle a jsou kvalitní… než něco za pár korun, co vydrží deset dní a je potřeba toho na kůži napatlat hodně :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
29.5.14 14:48

@Bethuska garnier jsem driv pouzivala ale uz si vubec nespominam jestli mi vyhovoval

@madi jojo,dedicne to bohuzel je, uz od zacatku se porad necim mazu ale uz mi popraskaly prsa a to jsem teprve 19tt ale zase si rikam ze kdybych nemazala vubec tak to je treba i horsi

@Ainy mne se taky kremy hned vsaknou ale ten lepkavy film na me zustane snad u kazdeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
29.5.14 14:49

@maki33 a jak prosim to z lidku vypada? abych ho tam dlouho nehledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.5.14 14:50

@Shreya ne vždy to platí, u hodně značek platiš reklamu, taky kupuji kvalitní věci ale to z lidlu je odzkoušeno lidmi a věř mi že i můj to není první krém…takže jsem schopna porovnat i s drahými

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.5.14 14:53

Tady jsem ti to vyblejskla ja zatim používám ten bílý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.5.14 14:53
@tvetinka píše:
@74paja na ty specialni kremy jsem zase cetla nazory ze je to to sami jako obyc kremy :think: a jsou teda vetsinou dost drahy

Co je ti dražší? Mě byla teda moje nepopraskaná kůže… Potom budeš plakat, že máš jizvy a těch se už nikdy nezbavíš. :! A radím fakt mazat, mazat a mazat a klidně několikrát za den…
Jako kolikrát za život budeš tahle dražší tělová mléka používat? Jednou, dvakrát, třikrát… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.5.14 14:57

Hele já strije měla v pubertě a jak sem byla těhotná tak nic, pořád sem mazala ale babylove z dm ten taky zanechává zvláštní povrch na kůži a je dobré pod sprchou jakoby kůži stipat aby se natahovala, na posleni dva měsíce jsem používala trilastin ale to je za veliký peníze a strije nemám, ten trilastin mi pomohl když me na konci už hodne břicho pnulo tak přestala svrbět kůže a nepopraskala ale to je opravdu drahej špás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí