Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@lucenka po olejickach jsem zase moc mastna, ja si asi nevyberu ![]()
@tvetinka píše:
@madi @lucenka a myslite ze hydratuje dobre? preci jenom se splachujepotrebuju neco na prevenci proti striím
No ale z prvnotniho dotazu to vyznelo, ze hledas obycejne telove mleko. Na prevenci proti striím si kup něco přímo na to a ne obyčejné tělové mléko. To nemusí stačit.
@tvetinka píše:
@Shreya kde se daji sehnat? o tehle znackach jsem jeste neslysela
Juvenu a Lancome seženeš v lepších kosmetických salonech, jinak všechno se dá pohodlně objednat na netu, výběr je velký a na namazání stačí jen pár kapek, takže jedna tuba vydrží i čtyři měsíce, držím palce a dobře si vyber
.
@74paja na ty specialni kremy jsem zase cetla nazory ze je to to sami jako obyc kremy
a jsou teda vetsinou dost drahy
@tvetinka já jsme se mazala proti striím Elastiq, pak normálním krémem, žádnou nemám, ale mám to asi spíš dědičné než že by za to mohl ten krém
![]()
@tvetinka Ono asi záleží na pokožce, co se do ní vsákne a co ne
Na mě vše jen zasyčí tak nejsem ulepená z ničeho. Problematická místa mažu niveou krémem-tím mastným modrým. Problém mám jen s těma opalovákama.
Je to 500ml tet nevim kolik stojí ale super hydratuje opravdu se to pozná mám ho doma a pak ještě z dm s ureou je dobré ale z lidli je lepší
@Bethuska Jasný, jenže třeba má zakladatelka ráda kvalitní věci a i tady platí, že laciná věc je drahá. Mléka těhle značek sice na první pohled stojí víc, ale ve finále vydrží mnohem déle a jsou kvalitní… než něco za pár korun, co vydrží deset dní a je potřeba toho na kůži napatlat hodně
.
@Bethuska garnier jsem driv pouzivala ale uz si vubec nespominam jestli mi vyhovoval
@madi jojo,dedicne to bohuzel je, uz od zacatku se porad necim mazu ale uz mi popraskaly prsa a to jsem teprve 19tt ale zase si rikam ze kdybych nemazala vubec tak to je treba i horsi
@Ainy mne se taky kremy hned vsaknou ale ten lepkavy film na me zustane snad u kazdeho
@maki33 a jak prosim to z lidku vypada? abych ho tam dlouho nehledala
@Shreya ne vždy to platí, u hodně značek platiš reklamu, taky kupuji kvalitní věci ale to z lidlu je odzkoušeno lidmi a věř mi že i můj to není první krém…takže jsem schopna porovnat i s drahými
@tvetinka píše:
@74paja na ty specialni kremy jsem zase cetla nazory ze je to to sami jako obyc kremya jsou teda vetsinou dost drahy
Co je ti dražší? Mě byla teda moje nepopraskaná kůže… Potom budeš plakat, že máš jizvy a těch se už nikdy nezbavíš.
A radím fakt mazat, mazat a mazat a klidně několikrát za den…
Jako kolikrát za život budeš tahle dražší tělová mléka používat? Jednou, dvakrát, třikrát… ![]()
Hele já strije měla v pubertě a jak sem byla těhotná tak nic, pořád sem mazala ale babylove z dm ten taky zanechává zvláštní povrch na kůži a je dobré pod sprchou jakoby kůži stipat aby se natahovala, na posleni dva měsíce jsem používala trilastin ale to je za veliký peníze a strije nemám, ten trilastin mi pomohl když me na konci už hodne břicho pnulo tak přestala svrbět kůže a nepopraskala ale to je opravdu drahej špás…