Tělové mléko, které nelepí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
29.5.14 14:59

Já mám docela ráda Hydrating body lotion od Oriflame, nelepí a lehce voní. Dříve měli jiný typ (obsahoval hodně obilnin), ten byl úžasný a krásně voněl, ale přestal se vyrábět. Je to tělové mléko pro celé tělo, ale na strie bych si asi pořídila něco na to zaměřeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.5.14 14:59

@74paja to si myslím taky a nechtěla jsem mít potom deprese z břicha proto mi nebylo lito investovat do trilastinu a hlavně byla to investice do mě že :-) :-) :-) zase sem si pak odeprela jiné věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
29.5.14 15:02

@Shreya Souhlasím, mám to podobně :) Jen mi přišlo, že když se nechce zakkladatelce dát 3 stovky za speciální krém proti striím, asi bude těžko vytahovat z penežky minimálně sedm stovek za Juvenu nebo Lancome.

@tvetinka Ten hydratační Garnier používá několik kamarádek a jsou spokojená, ale je to prostě jako s veškerou kosmetikou - musíš zkoušet. Ještě mne napadl Freeman - kamarádka měla od něj takové lehké těhové mléko ve spreji, byla to paráda, ale nevím, jestli to ještě dělají. Běžně je k dostání v řetězcích (určitě drogerie Teta, Tesco,..) a e-shopech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.5.14 15:03

Nivea tělové mléko do sprchy - z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit a stejně tak mohu doporučit Neutrogenu - je to hloubkově hydratační tělové mléko a okamžitě se vstřebává a pokožka je pak krásně jemňounká :-) Musíš vyzkoušet a uvidíš co ti bude sedět, ale tu neutrogenu mi bere i manžel na ruce, protože je pak nemá mastné a může cokoliv vzít do ruk aniž by mu to klouzalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
29.5.14 15:03

@maki33 diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.5.14 15:08

Neutrogenu sem měla před cienem a je to to stejné jen levnější a ten co jsemsi kupovala na konci stál 3000 200ml a nelituji tech peněz, měla jsem dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.5.14 15:16

Excipial hydrolotio ;) Pouzivam na deti od narozeni i na sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
29.5.14 15:30
@tvetinka píše:
@madi @lucenka a myslite ze hydratuje dobre? preci jenom se splachuje :think: potrebuju neco na prevenci proti striím

používám (jen když se mi nechce normálně se natřít), sice nelepí, ale ráno už jde vidět, že ta pokožka je suchá..určo v těhu bych nepoužívala a pořádně se promastila :mrgreen:..ikdyž na strie si myslím, že nepomůže nic..mazala jsem a stějně ve 38tt se mi totál rozjelo břicho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
29.5.14 15:31

@maki33 ted jsem cetla nejake recenze na ten cien a vsichni ho chvali stoji asi 40kc tak to vyzkousim ale 3000na krem ted opravdu nemam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
29.5.14 15:35

Na strie Bepanthen nebo Elastiq, ale jak jiz bylo zmineno-zalezi na pokozce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
29.5.14 15:52

Tělové mléko od Nivei kakao - úžasný, nelepí ale každému asi nebude vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.5.14 16:05

@tvetinka ja vím ale to píšu spíš pro zajimavost…aby jsi věděla že takovy vubec existuje :-) cien je fakt super a za ty penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí