Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já mám docela ráda Hydrating body lotion od Oriflame, nelepí a lehce voní. Dříve měli jiný typ (obsahoval hodně obilnin), ten byl úžasný a krásně voněl, ale přestal se vyrábět. Je to tělové mléko pro celé tělo, ale na strie bych si asi pořídila něco na to zaměřeného.
@74paja to si myslím taky a nechtěla jsem mít potom deprese z břicha proto mi nebylo lito investovat do trilastinu a hlavně byla to investice do mě že
zase sem si pak odeprela jiné věci…
@Shreya Souhlasím, mám to podobně
Jen mi přišlo, že když se nechce zakkladatelce dát 3 stovky za speciální krém proti striím, asi bude těžko vytahovat z penežky minimálně sedm stovek za Juvenu nebo Lancome.
@tvetinka Ten hydratační Garnier používá několik kamarádek a jsou spokojená, ale je to prostě jako s veškerou kosmetikou - musíš zkoušet. Ještě mne napadl Freeman - kamarádka měla od něj takové lehké těhové mléko ve spreji, byla to paráda, ale nevím, jestli to ještě dělají. Běžně je k dostání v řetězcích (určitě drogerie Teta, Tesco,..) a e-shopech.
Nivea tělové mléko do sprchy - z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit a stejně tak mohu doporučit Neutrogenu - je to hloubkově hydratační tělové mléko a okamžitě se vstřebává a pokožka je pak krásně jemňounká
Musíš vyzkoušet a uvidíš co ti bude sedět, ale tu neutrogenu mi bere i manžel na ruce, protože je pak nemá mastné a může cokoliv vzít do ruk aniž by mu to klouzalo ![]()
Neutrogenu sem měla před cienem a je to to stejné jen levnější a ten co jsemsi kupovala na konci stál 3000 200ml a nelituji tech peněz, měla jsem dva ![]()
@tvetinka píše:
@madi @lucenka a myslite ze hydratuje dobre? preci jenom se splachujepotrebuju neco na prevenci proti striím
používám (jen když se mi nechce normálně se natřít), sice nelepí, ale ráno už jde vidět, že ta pokožka je suchá..určo v těhu bych nepoužívala a pořádně se promastila
..ikdyž na strie si myslím, že nepomůže nic..mazala jsem a stějně ve 38tt se mi totál rozjelo břicho ![]()
@maki33 ted jsem cetla nejake recenze na ten cien a vsichni ho chvali stoji asi 40kc tak to vyzkousim ale 3000na krem ted opravdu nemam ![]()
Na strie Bepanthen nebo Elastiq, ale jak jiz bylo zmineno-zalezi na pokozce…
Tělové mléko od Nivei kakao - úžasný, nelepí ale každému asi nebude vyhovovat
@tvetinka ja vím ale to píšu spíš pro zajimavost…aby jsi věděla že takovy vubec existuje
cien je fakt super a za ty penize…