Temešváryho roztok - seženu ho někde?

8.1.17 12:22

temešváryho roztok seženu ho někde?

Ahojky holky, prosím vás, nevíte, jestli by se někde dal sehnat temešváryho roztok?? Nechce se mi furt lítat do porodnice, jestli mi náhodou neodtéká plodovka. Ph papírky doma mám, ale ty mi příjdou k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
8.1.17 12:25
@Marcela2222 píše:
Ahojky holky, prosím vás, nevíte, jestli by se někde dal sehnat temešváryho roztok?? Nechce se mi furt lítat do porodnice, jestli mi náhodou neodtéká plodovka. Ph papírky doma mám, ale ty mi příjdou k ničemu.

já ho dostala od sestřičky v porodnici :mrgreen: zkus poprosit, zda by ti trošku neodlila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.17 12:32
@KatkaLib píše:
já ho dostala od sestřičky v porodnici :mrgreen: zkus poprosit, zda by ti trošku neodlila ;)

myslela jsem si to, zkusím zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.1.17 12:34
@Marcela2222 píše:
myslela jsem si to, zkusím zkusím :)

hod smutné očka :P :P už je to dlouhé, že? kolikaty jsi TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.17 12:47

Jsem 38+2 a jsem stále taková vlhká no, tak mám strach, aby to nebyla plodovka, ale nechce se mi jet 40 km do porodnice zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.1.17 13:47
@Marcela2222 píše:
Jsem 38+2 a jsem stále taková vlhká no, tak mám strach, aby to nebyla plodovka, ale nechce se mi jet 40 km do porodnice zbytečně…
@Marcela2222 píše:

tak to bych se bala taky :-/ale ted kdyby se mimi narodilo tak už je ready :pankac: :kytka: ja to vyřešila planovane s radou od porodní babi a fakt to fungovalo ze se ta vložka zbarvila a už si me tam nechali a rodili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.1.17 13:52

Já se ptala v lékárně a lékárnice hledala docela dlouho v PC, a pak říkala, že se to volně koupit nedá, ale je to skoro 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.17 17:39
@KatkaLib píše:
tak to bych se bala taky :-/ale ted kdyby se mimi narodilo tak už je ready :pankac: :kytka: ja to vyřešila planovane s radou od porodní babi a fakt to fungovalo ze se ta vložka zbarvila a už si me tam nechali a rodili :-D

mě by nevadilo, kdyby se narodila, jen mám strach, aby voda nedošla a nestalo se jí něco… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.17 17:40
@Taara69 píše:
Já se ptala v lékárně a lékárnice hledala docela dlouho v PC, a pak říkala, že se to volně koupit nedá, ale je to skoro 5 let.

jj ono se to dřív prodávalo a pak to zrušili no :( snad mi to kámoška sežene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 14:58

Dobrý den holky chtěla bych se zeptat nemáte někdo na prodej temesvarovy roztok a plodovou vodu? A nebo jesi se dá někde koupit třeba na internetu celkem by mne to pomohlo. Děkuji za případnou reakci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky