Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj kocky,
Jsem v uplnem zacatku tehotenstvi, k doktorce jdu 28. Podle kalkulacky mi to vychazi na 3+6… Nicmene myslite, ze se mohu normalne koupat??? Koupala ksem se kazdy den, byl to pro me relax, ale nekdo mi rikal, ze bych nemela ![]()
Koupání nevadí, ale nedávej vyloženě horkou..což já když se vanuju, tak jedině vařící, jinak bych si pořádně neužila, je pravda, že se koupujen když mi je zima
..samo, jinak se sprchuju ![]()
Příspěvek upraven 19.05.14 v 19:17
Natoč si vodu tak, aby jsi nebyla ponořená. Já ve vaně takhle sedím celé těhotenství. Nemám ponořené břicho.
@Setkub Já osobně bych se koupala. Když jsem byla těhotná, tak jsem vůbec netušila, že by se horká vana neměla
, takže jsem i ve 20. týdnu běžně po plavání v bazénu chodila do vířivky a nic se nestalo a rodila jsem v termínu
.
Taky se přidávám…já teda vanu miluju a jedině s teplejší vodou, taky mě pár holek říkalo jen se sprchuj ale já od začátku ležím ve vaně a teď jsem už 25týden.
Normálně jsem se koupala, taky mám ráda horkou vodu a bez problému ![]()
Já vanuju celou dobu, jsem 13 a něco, jen by se ti neměl zvednout tlak a to se horkou vodou stává.
Prodelala jsem nekolik ranych potratu a kdyz jsem mela konecne prosperujici tehotenstvi, tak jsem se rozhodla to nehrotit, takze tepla vana kazdy den, jak jsem byla zvykla, primerena fyzicka aktivita skoro az do konce, obcas deci vina nebo male pivo. A narodil se mi zdravy syn.
Taky se denně vanuju:)nedávám vyloženě vařicí ale teplejší prostě potřebuju..jen v teplé je mi zima:))Nikdy jsem s tím problém neměla:)
Taky jsem se koupala kazdy den na zacatku tehu, nekdy i teplejsi nez se doporucuje, zadne negativni ucinky to nemelo. Prestala jsem, az jsem mela pupcour, ale protoze mi to nebylo prijemne…
Mě to teda na začátku doktor zakázal že u někoho by to mohlo vyvolat potrat ![]()
Já se koupala v horké v obou těhotenstvím, horkou vodu miluju, můj muž říká, že už by ho vezli na popáleninový, když by se koupal se mnou
![]()