Tepláková móda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pitaya1
15.4.23 13:33
@truelly píše:
Je to otřes. Děti v tom chodí do školy i mimo tělocvik. Poprvé jsem to zaregistrovala okolo roku 2015. Naštěstí moje děti takto oblečené chodit nechtějí. Je to hnus.

No vidíš a mně v teplákách /sustakach chodí do školy od první třídy. Neprevlekaji se na tělocvik. A nepřijde mi na tom nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
15.4.23 13:34
@Atisia píše:
Stejný jako by přišel v monterkach nebo ze stodoly.

Takže než jde k lékaři s něčím urgentním tak se musí prevleknout? 8o

• Citovat
  • Upravit
15407
15.4.23 13:36
@trojskahelena píše:
@Plmo Bydlím sice na malém městě, ale invazi obyvatel Spojeného království v teplákách jsem si nevšimla…

Já to UK nikdy nebrala jako mezinárodní značku státu :think:. Co pamatuju, tak se na stavbách říkalo Ukrajincům UKáčka. Prostě zkratka Ukrajiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
15.4.23 13:36

Tepláky mi neva, když jsou hezké a je celý outfit laděný do sportovna. Jak je k tomu kabelka nebo lodičky, tak za mě děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.4.23 13:38

Tepláky mám jen doma a na cvičení, ven vždy rifle. Na stejné úrovni jsou za mě i legíny. Legíny teda pochopím ještě třeba k prodlouženému tričku nebo kratším šatům, když je zima (za předpokladu kotníčkových bot).
Ostatní, ať si nosí, co chtějí a jsem ráda, že mám chlapa, co má stejný názor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
15.4.23 13:40
@ivašot. píše:
Já to UK nikdy nebrala jako mezinárodní značku státu :think:. Co pamatuju, tak se na stavbách říkalo Ukrajincům UKáčka. Prostě zkratka Ukrajiny :nevim:

Ale UK není ani zkratka pro Ukrajince. Tak už se má napsat hovorově úkáčka. UK je bohužel zkratka pro název jiného státu, jak tu už holky opakovaně psaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
15.4.23 13:41

Je pravda, ze pocit, ze spolecnost upada a kultura oblekani jde do haje, mela asi kazda generace pri pohledu na tu nastupujici. Driv se na prochazku po Praze slo v satech a oblecich, takze pro ne by zas byl hrozny pohled na nekoho v dzinech a teniskach. Na druhou stranu nekde uz by se ten „upadek“ teda zastavit mohl :D Vyjit si do centra mesta, na Hrad apod. v teplakach mi pripada uplne mimo. Ani do skoly to podle me nepatri. Ale holt kazdemu, co je libo… Pokud to nekoho ve skole skrti, no tak ale to se da rict i o sezeni v kancelari, v divadle, na prvnim rande, pri jednani vlady… Spis to chce padnouci kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
15.4.23 13:42
@Atisia píše:
Stejný jako by přišel v monterkach nebo ze stodoly.

Tak většinou v těch monterkach nebo při manuální práci se stávají úrazy, přece se člověk nebude prevelekat, když si ufikne v ty stodole prst, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
15.4.23 13:44

Dcera chodila celou zimu do školy v teplácích, jako nelíbí se mi to, já sama ani žádné nemám… ale nebudu ji v 15-ti kecat do oblečení, sama si to s odstupem uvědomí.
Tepláky má čisté, bez děr… k tomu obří mikinu. Ve škole tak chodí 4/5 holek - ty zbylé nosí slim džíny a cropp topy. Tak co je lepší :think:

Ale když jde do divadla, tak se oblíkne přiměřeně, sukně, šaty.

Upřímně, každý si může nosit co chce, to snad nikomu neubližuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.4.23 13:45
@Plmo píše:
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?

Souhlas. Hlavně všude loga i na prde💩li. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.4.23 13:45
@ivašot. píše:
Já to UK nikdy nebrala jako mezinárodní značku státu :think:. Co pamatuju, tak se na stavbách říkalo Ukrajincům UKáčka. Prostě zkratka Ukrajiny :nevim:

U nás tato zkratka letí taky, ale když se to napíše UK, tak si první vybavím prostě Spojené království.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
15.4.23 13:46
@Semtex píše:
Tak většinou v těch monterkach nebo při manuální práci se stávají úrazy, přece se člověk nebude prevelekat, když si ufikne v ty stodole prst, ne? :lol:

Tak krvavy urgenty jasne, ale proc by mel clovek chodit na preventivni prohlidku nebo k zubari v teplakach? Ja jsem asi prilis brzy konzervou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
15.4.23 13:47

Jinak asi nikdo nenosí monterky běžně po městě, a kdo v nich po městě jde, pravděpodobně něco někde montuje a potřebuje si něco k tomu opatřit nebo se najíst :lol:

Jedine co mi v oblékání fakt vadí, jsou chlapi, kteří s prvním oteplenim odkládají trička a chodí v rozepnutych kosilich nebo “nahoře bez” kamkoliv 8o :poblion:

A pak ještě teda mi přijde divne, když se dospěly člověk pohybuje venku v maskacich, aniž by prave konal vojenskou službu (nemyslím teď “camo” vzor na běžných oděvech, to je samozřejmě úplně v pohodě, ale takove ty pravé vojenské maskace, jaké se prodávají vyřazené z armády různé starší vzory a třeba i z různých armád).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.4.23 13:49

Je pravda, že kultura oblékání upadá. A i mužů. Nebo kolikrát není poznat jestli je to žena nebo muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
15.4.23 13:50
@Janadel píše:
Tak krvavy urgenty jasne, ale proc by mel clovek chodit na preventivni prohlidku nebo k zubari v teplakach? Ja jsem asi prilis brzy konzervou :lol:

Tak každý asi má něco svého, co mu vadi :lol: Já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky