Tepláková móda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12121
15.4.23 14:13
@Cimada píše:
Dnes jsou různé, elastické, může je mít volnější atd. :nevim:

Samozrejme ze nechodi ve slimkach😁a to nechodil nikdy😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.4.23 14:13
@topazio píše:
Tepláky nosí hlavně naši spoluobčané. Mají tři pruhy. :D

Ti ale mají Abidas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.4.23 14:14
@Taky jedna píše:
Muj taky ne, no :nevim: :D

Já jsem akorát zjistila, že takové ty sportovní (jakžtakž pěkné) tepláky s širšími nohavicemi vůbec nejsou vhodné do zahrady po dešti. :D :D
Takže opět - ideální džíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29881
15.4.23 14:14
@Semtex píše:
Do divadla beru, ale proč k lékaři? :D Návštěvu lékaře nepovažuji za společenskou událost :lol:

K lékaři většinou chodíš slušně oblečená, stejně jako pri navstevach jiných institucí. Je to úplně prachprosta slušnost nechodit oblečený jako buran :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.4.23 14:15
@Taky jedna píše:
Samozrejme ze nechodi ve slimkach😁a to nechodil nikdy😁

Jednu dobu jsem byla nešťastná, když všude v obchodech měli hlavně slimky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.4.23 14:16
@Taky jedna píše:
Muj manzel nechodi v teplacich ani doma :lol:
Ne ze by mi to doma vadilo… ale jemu ano. Nosi doma dziny. Ne ty stejne co ven.

Můj muž teda nosí tepláky doma nebo na zahradu. Ale taky má i staré, vyřazené rifle.
Střídá to. A úplně nejčastěji nosí kraťasy. Ale to my doma všichni. Já si zas nechávám sukně. Už se mi do práce nezdají. Ale nejsou potrhané. Tak je mi líto, abych je vyhodila. Nechávám si je na domácí nošení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29881
15.4.23 14:16
@Taky jedna píše:
Muj manzel nechodi v teplacich ani doma :lol:
Ne ze by mi to doma vadilo… ale jemu ano. Nosi doma dziny. Ne ty stejne co ven.

Já chodím doma v obleku, abych měl furt styl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
15.4.23 14:17
@Janli píše:
Když šlo dítě do první třídy, tak nám na úvodní schůzce říkala ředitelka školy, že děti máme do školy posílat v pohodlným oblečení, ideálně v teplákách. A učitelka dodala, že kdyby bylo na ní, budou teplákovky jako uniforma. Že je hodně znát, pokud je dítě uvolněný a v pohodě.

Je mi 30 a chodim v nich uvolnene a v pohode i ted a je mi naprosto u zadku, co si kdo mysli. At si kazdej nosi, co chce. K doktorum v nich samozrejme nejdu, ale rozhodne nemam problem jit na nakup v teplakach. Jame velky mesto, nikdo na me blbe nekouka, teplaky ma na sobe lidi dost. Ja taky neresim, kdo ma co na sobe a ze tohle bych si nikdy nevzala apod. Prijde mi, ze tohle hroti spis starsi generace no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
15.4.23 14:17
@Kelsey píše:
Můj muž teda nosí tepláky doma nebo na zahradu. Ale taky má i staré, vyřazené rifle.
Střídá to. A úplně nejčastěji nosí kraťasy. Ale to my doma všichni. Já si zas nechávám sukně. Už se mi do práce nezdají. Ale nejsou potrhané. Tak je mi líto, abych je vyhodila. Nechávám si je na domácí nošení.

Ja taky sukne a i saty👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10571
15.4.23 14:18
@Russet píše:
Ti ale mají Abidas.

Ale čím víc pruhů, tím víc Abidas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.4.23 14:19
@Semtex píše:
Tak většinou v těch monterkach nebo při manuální práci se stávají úrazy, přece se člověk nebude prevelekat, když si ufikne v ty stodole prst, ne? :lol:

Teď jsem si vzpomněla, jak jsem si v deseti letech zlomila klíční kost a babička trvala na tom, že se musím před cestou na pohotovost převléknout :zed: Je to už přes dvacet let, ale pořád si pamatuju, jak to bolelo, když na mě rvala „slušné“ triko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
15.4.23 14:21
@evi3 píše:
Co myslíš, do jakého věku si dítě do školy oblíkne to, v čem ho ty pustíš? :lol:

Nevím, do jakého věku si oblíkne v čem ho pustím, ale jít v teplákách by ho nenapadlo. Btw nechodí tak žádné z dětí mých kamarádek, kolegyň atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
15.4.23 14:22

Oni jsou teplaky a teplaky. Ano, buransky teplaky jsou tak na zahradu. Zase na druhou treba tech fleece hezky vypadaji a material ma dobry vlastnosti, takze treba do skoly ideal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
15.4.23 14:23
@evi3 píše:
Co myslíš, do jakého věku si dítě do školy oblíkne to, v čem ho ty pustíš? :lol:

No, některé v 10, některé o kousek později… o to víc by se člověk měl snažit, aby tou dobou mělo pevně usazené co se hodí a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.4.23 14:23
@DandátkoP píše:
Je mi 30 a chodim v nich uvolnene a v pohode i ted a je mi naprosto u zadku, co si kdo mysli. At si kazdej nosi, co chce. K doktorum v nich samozrejme nejdu, ale rozhodne nemam problem jit na nakup v teplakach. Jame velky mesto, nikdo na me blbe nekouka, teplaky ma na sobe lidi dost. Ja taky neresim, kdo ma co na sobe a ze tohle bych si nikdy nevzala apod. Prijde mi, ze tohle hroti spis starsi generace no.

Mě taky. Takový zapšknutí v minulosti. Připomíná mi to dobu, kdy tepláky byly modrý, dole měly gumu a vytahaný kolena. Přitom dneska je spousta střihů, barev a kvalitní materiál. Holky mají plnou skříň pohodlných teplákových kalhot s vysokým pasem, v krásných barvičkách. Nevidím rozdíl v tom, když jsou v legínách nebo teplácích. Jen předsudky…..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak