Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, já jsem dnes pravděpodobně 6+5 ![]()
13.12. máme první kontrolu, je to naše první a termín vychází na konec července.
Ahoj, já jsem 7+3, první kontrola byla ok. Další mám až první týden v lednu. Což asi nevydržim. Na konci srpna jsem měla ZT, takže mám strach jak to dopadne.
Ahoj, tak já jsem 8+4 a zítra jdu na kontrolu. Termín mám cca 13.7.2018.
@Meganora no mne přijde ze vůbec neroste i když přítel říká že trochu ano, ale spis mi připadá že mne chce jen uklidnit ![]()
@mar.cat ahoj, ty se máš že jdeš už 15.12, já mám pocit že to do toho 20.12 nevydrzím…
Koukám, že je nás nakonec docela dost…
Mne teď trápí dost silné záchvaty kašle, tak mám strach abych tím miminku nějak neublížila ![]()
@Symantha mě příjde, že i 15.12. je hodně daleko
ještě když jsem na neschopence, utíkají ty dny strašně pomalu.. jinak na kašel zkus cibuli s cukrem nebo medem. Je to super medicínka ![]()
Ahojky holky, jsem ted 7+2tt a ackoliv jsem byla uz dvakrat na prohlidce TP nam zatim oznameno nebylo. Ale dle chytrych kalkulacek by to melo vyjit na 24.7.
Holky, jste tu vsechny cca nastejno, ma nektera z vas hnedy vytok? Denne se objevi, ale malounko. Dekuju ![]()
@Cherybery toho se taky strašně bojím:( a v kolikatem tt jsi ho měla? Poznala jsi to nějak? Zmizely ti příznaky nebo něco podle čeho by jsi to poznala i teď?
@Symantha cibuli normálně čerstvou. Nakrájet na drobno a zasypat cukrem nebo medem. akorát buď přikrýt potr folii nebo talířkem, ať necítíš doma samou cibuli
po nějaké té hodině už pustí šťávičku. Dávej si klidně 6× denně po lžičce, určitě pomůže
A nemysli na špatné věci ![]()
Ahoj holky jak se dnes cítíte? Já byla na kontrole tak jsem přesně 8+4tt to miminko co se udrželo se vyvíjí dobře krásně mu bylo srdíčko. Druhý tam ještě je ale brzy už zmizí tak musím brát Ascorutin a Utrogestan
@Symantha zjistila jsem to v 9tt ale uz od 6tt byl konec. Ja zadny moc priznaky nemela, ale vim ze sem si prisla jako bych tehotna nebyla. Zjistila jsem to az spinenim a za par hodin krvacenim.
Ahoooj holky.. omlouvám se, že jsem zde zatím anonymně, ale již jsem zde byla před 2 rokama a máme s holkama skupinku na fb a nechci zatím aby to věděly..:D snad mě chápete.. jinak termín porodu mám 11.7..:-) dneska jsem 9+0.. na kontrole jsem byla v 7+2 a už krásně bylo vidět srdíčko
na další kontrolu jdu 20.12..:-) tak se moc těším.. jak to máte s oznámením rodině? My se nakonec dohodli, že jim to řekneme na vánoce..:-) i když screening mám 3.1.. je to naše druhé dítě.:-) Doufám, že se nám tu bude pěkně těhulit..:-) Moc mě těší. jmenuji se Terka:-)