Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, měla bych teď být 9+5tt, na poslední kontrole mi doktorka řekla že jsem úplně první komu píše termín porodu na červenec, těhotenskou průkazku sice zatím nemám ale dostanu ji příště, teda pokud bude vše v pořádku. Už jsem objednaná i na první screening 28.12… je to moje první tehotenstvi a momentálně úplně šílím z toho, že moje bříško které se minuly týden docela naplo a vypouklo najednou úplně splasklo až bych rekla že je dokonce menší než před tehotenstvím… beru utrogestan protože už jsem prošla jedním potratem a mám příšerný strach ze ZT.. do toho minuly týden zánět močaku a antibiotika a teď aby toho nebylo málo zase chřipka. No jsem zvědavá… bohužel na další kontrolu jdu až 20.12. tak se to snažím přežít nějak tady… Doufám že nejsem, jak u mé doktorky jediná a že se s červencovým termínem brzy někdo přidá ![]()
@Symantha Ahoj ráda se k tobě přidám
Já jsem teď 7+3tt nebo 8+3tt už to tak nehlídám jak je to třetí ????
Ahoj, ja jsem 6+2, vychazi to na 29 cervenec, ale jeste se to muze zmenit.
@Soňa Zacharová tak to chápu alespoň už víš
a jak se cítíš? Vnímas to nějak?
@scentini mne to vychází někdy začátkem, snad 7.7 tuším.. takže mas za sebou první kontrolu?
@Symantha ano dnes a bilo uz srdicko, 18 jdu na kontrolu zas a pokud bude vse ok. Dostanu prukazku.
@Symantha Už se cítím dobře já to měla trochu komplikovanější v 6+1tt jsem začala krvácet tak jsem byla v nemocnici mladé doktorky říkali že se jedná o hematom a starý doktor mi potvrdil že to bylo miminko co se nevyvíjí. Zítra jdu konečně k mému dr tak se těším co mi řekne. Už to vnímám začalo se mi zvětšovat bříško a prsa ![]()
@Symantha celkem i jo, hlavne muz rika zr mi brisko krasne roste ![]()
Holky muzu se k vam pridat? U nas to vypada na konec cervence ![]()
Ahoj holky
taky se hlásím, jsem 7+3, ale podle utz prý víc, asi 8+0 a termín máme 21. července
![]()
Ahoj holky
Dneska jsem 7+0..
Další kontrola příští středu 13.12
Na kontrole 5+2 nebylo
,tak snad už bude ![]()
I jááá
kontrola zítra ale měla bych být 6+5
tak snad to zítra dobře dopadne! ![]()
Ahojky holky
hlásím se do týmu
dnes 9+4tt a další kontrola 15.12.
@Symantha to jsme na tom s termínem hodně podobně ![]()