Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
4.10.16 21:02

Holky dekuji. Srdicko mam tedy 150, ale doktorka rikala ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
5.10.16 08:30

@Andvejka Dik, dneska zacinam 15. tyden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.10.16 08:34
@Zaluzie píše:
@Andvejka Dik, dneska zacinam 15. tyden :-)

Jééé, to je mi náhoda, taky začínám dneska 15. týden :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.10.16 13:58

Ahoj holky, měla by některá z vás zájem o nenošenou těhotenskou rolničku, mexickou bolu, která se nosí na bříšku a svým cinkáním uklidňuje miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
6.10.16 15:07

@Andvejka Peru se asi tyden s nachlazenim, tak jsem trochu na nervy co na to mimco, ale teploty jsem nemela a kasel ustupuje, tal snad vse dobre. Uz vis, co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
6.10.16 19:18

@Zaluzie

O miminko se neboj, určitě je v pohodě ;-) Zkus pořád ležet hezky v teple, ať se brzo z toho dostaneš ;-)
Ještě nevím co čekám, minulý týden se nechtělo ukázat, na další kontrolu jdu 20.10., tak jsem zvědavá zda se už ukáže, jsem zvědavá :D
Ty už víš, co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.16 19:24

Prosim prosim anony.
Rada bych se zeptala, kdy jste +- otehu aby to vyslo na dube, max kvetenn? Radiychom dubnatko, ci kvetnatko, tak diky za opovedi, preji stezti. A pa :kytka:
Anonym, dik.

• Citovat
  • Upravit
1101
6.10.16 20:00

Podle výpočtu, ve kterém týdnů jsem nyní, tak cca v druhém týdnu v červenci, a mám termín 5.4.2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
13.10.16 08:23

Registrace v 14+0

Ahoj maminky,
chci se s vámi podělit o důležité info. Dnes jsem 14+0 a od 7:55 visím na počítači a čekám až spustí registrace do porodnice. Pro jistotu jsem si otevřela hned dvě. V 8:00:10 jsem měla odeslanou registraci do Podolí a výsledek - obsazeno. Zkusila jsem pak ještě všechny předchozí data porodu (minus 7 dní) a nic. Všechno plný. Apolinář taktéž. Tak už to chci zavřít a jsem z toho otrávená, že tohle budu muset absolvovat ještě dalších několik dní znovu a skoro ve čtvrt na 9 si říkám, že to jen tak prubnu ještě jednou. A ono se uvolnilo jedno místo přímo v den mého TP!
Tak se nevzdávejte, někdy se tam horečně hlásí spousta mamin a pak tu rezervaci třeba ještě někdo zruší. Good luck! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.10.16 08:30

@Berenikee Ty jo, mě by nenapadlo se už tak brzo registrovat do porodnice, i když vím, že tady u nás v Ostravě ve Fakultní nemocnici je velký nával, kvůli tomu se stavím druhý porodnický pavilon. Kamarádky co tam rodily, mi říkaly, že se tam ani neregistrovaly, a vzaly je v pohodě ;) Bude to o přístupu dr. apod., ale za mě když začneš rodit, dojedeš tam, tak tě nemůžou vyhodit, jejich povinnost je ti pomoci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.16 08:18

Ahoj i já se k Vám přidávám, jsem 15+5 a TP 2.4. :) čekáme naše první děťátko tak se moc těšíme…snad mě přijmete mezi Vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.10.16 08:29

Ahoj holčiny, také se mezi Vás přidávám, TP přelom dubna/května. Zeptám se, je tu někdo z českých Budějovic? :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.10.16 10:04

@bleeenicka Achojky :mavam: Hezké, to jsi o 3 dny popředu ode mě :D Jinak dost probíháme naše strasti a radosti v uzavřené skupině Dubnatka 2017, dej si žádost o přidání do skupiny a připoj se do diskuze s námi. Správkyně než mě schválila, trvalo to den a něco, tak měj strpení. Jinak tady ta diskuze Termín porodu - duben 2017 je docela mrtvá, moc se tady toho nedozvíš ;)

@devilla Achojky :mavam: Vítej, a to samé co jsem psala @bleeenicka tak by měla být i skupina i s přelomem dubem / květen, ale klidně se tam taky zkus k nám přidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.16 10:16

Už jsem v soukromé skupině, i jsem schálená správkyní, takže to byl fofr :) a děkuji za přivítáni a info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.10.16 10:24

@bleeenicka v té skupině co jsem ti psala nebo v jiné? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí