Poradna duly
Jana Čurdová
@lalacekoli Já už jsem ani nezkoušela někam psát..Už to mají asi všude rozjeté, ale výhoda je, že to není veřejné a diskrétnější..Tak když se nás tu pár sejde, můžeme pokecat tady ![]()
@Nataaalka No, taky mě to napadlo, když by se nás pár našlo..
@Nataaalka Skupiny-přidat novou skupinu-…podle mě takto, nikdy jsem to nezkoušela ![]()
@Andvejka píše:
@Berenikee Ty jo, mě by nenapadlo se už tak brzo registrovat do porodnice, i když vím, že tady u nás v Ostravě ve Fakultní nemocnici je velký nával, kvůli tomu se stavím druhý porodnický pavilon. Kamarádky co tam rodily, mi říkaly, že se tam ani neregistrovaly, a vzaly je v pohoděBude to o přístupu dr. apod., ale za mě když začneš rodit, dojedeš tam, tak tě nemůžou vyhodit, jejich povinnost je ti pomoci
Ono je to v praze takhle povinne - v 14+0 se všichni registruji. V jinych mestech to asi potřeba není.
@Berenikee píše:
Ono je to v praze takhle povinne - v 14+0 se všichni registruji. V jinych mestech to asi potřeba není.
Jsem vůbec netušila, a tak to bude tím, že Praha je obrovská, není se ani vlastně čemu divit ![]()
@lalacekoli minule tehotenstvi jsem mela take NT 2,7 a syn je zdravy ![]()
@lalacekoli píše:
@DaniLo ono by to žilo, kdyby všechny neutikaly jinam do uzavřených skupin, navíc některé uz neberou další členy, takže mě už popravdě nebaví něco takhle hledat a pořád se někoho ptát, zda mě vezmou do skupiny… zůstávám tady…
Taky budu zde
Ahoj, můžu mezi vás? Čekám dubeňátko a ráda se poradím a porovnám, jak jsem na tom ![]()
@Vichrice podle toho co jsem četla by to melo byt ok, důležitá je krev a hlavně každá klinika má jiné hranice (limity) snad bude srdíčko taky ok,4komory tam.jsou…Ale to je vše tak co vím…
A super ze tu taky zustaneš, jinak bych tu byla asi fakt sama.
@Fialová7 vítáme Tě!!
@lalacekoli já jsem se zarekla, že toto těhotenství už nebudu nic číst. Minule mi NT vyšlo blbě, tak jsem byla ještě na Prenascanu. Dnes ráno už jsem se musela registrovat do porodnice. Přijde mi to jako komedie.
@Vichrice je lepší nic necist, ale zas když je člověk trocu informovany, tak je to taky dobře. Záleží co si z toho vybere a jak je schopen to zpracovat. Nerozhodit si pohodu. U prvního tehu jsme furt lítali na UTZ do nemocnice bo měli podezření na špatné ledvinove panvicky. Naštěstí to bylo taky ok…
A jelikož jsem z Moravy, tak se registrovat nemusim. Svagrova v Praze musela byt zaregistrovana kolem 14tt, což je fakt, komedie a mazec.