Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte, je tu někdo kdo má termin porodu v listopadu 2019? Jak se cítíte, máte vše nakoupeno nebo teprv začínáte, jako ja?
Termín mám přelom rijen/listopad pokud nevadí
jinak já už mám nějakou část nakoupenou ![]()
Ja mam termin 8 listopadu a zatim mam jen nejaky hadriky od mamky jinak koupenyho nic ![]()
@Sandy15 jé máme stejný termín
![]()
Jinak k otázce, taky mám pár oblečků nakoupených společnými silami s mojí mamkou
ale už mám vybraný kočárek, jen pak koupit
postýlku dostanu od známých a tak nějak si sepisuju co ještě budu potřebovat
chci mít do konce léta vše zařízené
![]()
Ahoj, termin mam na konci listopadu, zatim mam jeden overalek do porodnice v neutralni barve
Ja uz 2 deti doma mam takze to uz tak neprozivam jako u prvniho, ale vybavicku musím koupit komplet celou, zatim to odkladam, hlavne z duvodu co kdyby se neco stalo
je mi 35let
Holky me by spis zajimalo, jestli uz mate vybrana jmena, protoze ja vubec nevím ![]()
@Majinka7 no my máme s partnerem každý svého favorita a nějak se nemůžeme rozhodnout
ale času ještě máme dost
jinak věk podle mě není tak vysoký obzvlášť když nejde o první miminko
věřím že bude vše v pořádku
![]()
@Majinka7 věk je ještě dobrý
jsou i starší maminky
jinak jména už máme vybrané ![]()
@Lucinka157 @Niki Ku holky dekuju, jo věk není uplne nejhorší, ikdyz plany uz jsme meli s manželem jine
, ted si doufam uziju posledni tehotenstvi a materstvi, jen to jmeno jeste vybrat ![]()
@Majinka7 klid, mě bude letos 39 ![]()
Jinak já mám na začátku listopadu. Jedno dítě už máme. Je tu skupina, ale nikdo tam noc nepíše. Pak je tu skupina skrytá, tam ještě nejsem
@pikola
a miminko máte plánované?
@Sandy15 po tatinkovi se jmenuje syn Jaroslav
dcera je Terezka, takze ted vybrat jmeno co neni v rodine a bude se hodit k tem dvoum ![]()
@pikola tak moc gratuluji
, no my se nesnazili uz u druheho a ted treti je sice neplanovane, ale ne uplne necekane
. Ale kdyz jsme se snazili o prvni, tak tam to dlouho neslo, az po 2 letech se zadarilo.
Ahojte, je tu někdo kdo má termin porodu v listopadu 2019? Jak se cítíte, máte vše nakoupeno nebo teprv začínáte, jako ja?