Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, nejlíp prý svařák. S badyánem, skořicí a hřebíčkem. Ať je to co nejvíc zahřívací. My máme dnes 4 týdny ![]()
Tak holky, už jsem doma
Na monitoru kontrakce jako vždycky
Dneska tam byla doktorka a prý do mě koukat nebude, když mě prohlíželi pred tydnem
Do průkazky mi napsala stejný hodnoty jako jsem měla minulý týden a ani mě neviděla
Prý kdyby něco, tak mám přijet a jinak jdu na kontrolu 8.12. ![]()
Speedy…nekdy ty lekari moc neresi, reknou jen kdyby neco, dorazte
ale. jestli ti je dobre, tak snad v poho.
Od 4.12.mame Kubika na svete:) porod rychly, nastesti i hladky. Musim rici, ze vybrat si rodit v nemecku byla dobra volba. Ten servis a uceni vseho ihned po porodu k nezaplaceni!!:
@Makyna K. jééé tak to je super gratuluji
@speedyy a co ty nerodíte?
Holky, tak ja jsem od včerejška v porodnici.Na kontrole kontrakce po minute a já je necitim
Otevřena jsem na 5 cm. Zkoušela jsem je ukecat, ale prý když by mi praskla doma voda nebo se to rozjelo, když nic necítím, tak i těch pět minut do nemocnice by bylo daleko. Váhový odhad máme 3500 g
A zítra ráno jsem s nima domluvena, ze mi prasknou vodu a malej se narodi 10.12. stejne jako nejstarší syn ![]()
Tak Vás zdravím na tom světě
Jmenuji se Daniel Hofmann, narodil jsem se 10.12.2015 v 10:33 h., mam 3880g a 50 cm. :srdce
@speedyy píše:
Tak Vás zdravím na tom světěJmenuji se Daniel Hofmann, narodil jsem se 10.12.2015 v 10:33 h., mam 3880g a 50 cm. :srdce
Gratulace
tak hlavne zdraví a spokojenost s malým ![]()
Ahoj holky,
tak se musím taky přidat a pochlubit se
Sice už je to nějakých 14 dní zpátky. 24.11. v 8:04 se nám narodila holčička Anička, 3295g a 50cm
Po dlouhých 25 hodinach kontrakcí a nepostupujicim porodu jsem nakonec musela rodit císařem. Ale jsem holky šikovny a zvladly jsme to ![]()
Tak si ty malý prdolky uživejte, hlavne at jsme vsichni zdravý a užíte si Vánoce
![]()
Vno hollky vy stě se teda rozrodili to vám povim a všem moc gratuluji
Malej je zlatíčko
Ale dal mi pěkně zabrat. Po pusteni vody v 9:00 h. nastoupily v 9:30h. kontrakce, který od těch 10:00 h. byly fakt hrozny a šly mi do zad. Já byla už na 9 cm otevřena, ale malej mel hlavičku porad vysoko a musela jsem prodýchavat. A pak to tlaceni
Nemohla jsem ho vytlačit, ale nakonec jsme to zvládli bez nastrihu a jedinyho stehu ![]()